- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
ben bunu eşime sadece 1hafta günde 1 kere içerebildim 1.800 den 16milyona çıkmıştı sora tadını beğenmedi içmedi ama yanında larginine hapınıda içiyodu
opuyorumnanaktangünaydın çıbıkımŞenizheee ne sandın yaa sana rakip olucaz bizde:icecream:dombililer çubuk olma yolunda :1shok: :lepi:
hepinize günaydın Şeniz Şeniz Şeniz
kaydirigubbakcemileiyi yapıyor eferim vildoşa öpsün onu citoss teyzesikaydirigubbakcemile3günaydın eleyna hoşgeldin Şeniz
hee benim zabıtada kızım :umursamaz:
günaydın lady hg
hani salon resimleri çıtlıycam yaa eklesene bi bakıyım noluuun delikafadulden
pasaklı canım sen kaynananın yaptığı böreği yemedin annenin yaptığı böreğimi yiyon bakıyım hııı CADIARZU
:hulya:bende yatak odanın resmini istiyom ona görekaydirigubbakcemile3divinity sen nerden biliin benim salonun kırmızılı siyahlı olduunu de bakem :hulya: kaydirigubbakcemile3
valla dün çektim resimleri
akşama doğru pc ye yükleyecektim kablosu yokmuş :bbo:
bugun anneme gitcem ordan yüklücem :ecrin_bebek:
akşam eklerim yerimseniben
Şeniziyi recimi bozmamışın sevindim kaydirigubbakcemile5çitosum cıpstırıkım yok bozmadım recimi bak çöle düşüniiim yazıyım
ctesi akşam yemek yemedim dışarıdaydık recimimi bozmak istemedim
bol bol su içtim meyve yedim
pazar sabah haşlanmış yumurta, zeytin peynir, domates salatalık ve iki bardak çay eşliğinde kahvaltı ettim
gün içerisinde 2 - 3 tane muffin yedim, dün annem bendeydi kahvenin yanında yedik, muffinleri ben yaptım, tariftekinden az yağ koydum, yarım çay bardağı zemuszemus
akşamda balık yedim booool salatayla :lepi:
recimimi bozmadım zemuszemus
ne sandıydın kuzuuuuuuuum :icecream:
kız bu neeakannehirtopicleri karıştırdın galiba milleti zayıflatırken bir yandanda hamile kalsın diyemi uğraşıyon bana 6 ay yasak oluum:umursamaz:bebiş felan düşünmüycem mafoldumbenbozmuycam morelimi hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah mafoldumbenve hala oğluşun odası kilitli giremiyom kapısına dikiliyom açamadan geri dönüyom biliyonuzmu hala psikolocim düzelmedi :1no2:bazen deliriyom sanıyom mafoldumbenağlayınca kendime geliyom ancak bunlarıda burda niye yazdım anlamış deelim içim doldu galiba yine senağlamakız divin aklıma getirdin yine:çok üzgünüm:Sprem Sayısını ve Kalitesini Artıran Cakşır Suyu:
ÇAKŞIR KÖKÜ SUYU:
Çakşır; yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve sperm artırıcı olarak kullanılmaktadır. Çakşır'ın köklerinden su buharı distilasyonu ile damıtılmış çakşır suyu elde edilmektedir.
Bilinen bir yan etkisi yoktur. Sperm artırıcı özelliği için minimum düzenli olarak 5 Litre tüketilmesi önerilir.
Kullanımı ;
Yemeklerden 20 dakika önce 1 kahve fincanı içilmesi tavsiye edilir.
Çakşır yağrak ve çiçeklerinden modern distilasyonlarla elde edilmiş çakşır aromatik suyudur.
İçindekiler ;Çakşır - Ferula Elaeochytris
Etkileri ;Anında ereksiyon kuvveti vermeye yardımcı olur
Cinsel kuvveti olağanüstü arttırmaya yardımcı olur.
İktidarsızlığı gidermeye yardımcı olur.
Cinsel ilişki sayısını arttırmaya yardımcı olur.
Doğurganlık etkisi sağlamaya yardımcı olur.
Sperm sayısını yükseltmeye yardımcı olur.
Spermanın kalitesini arttırmaya yardımcı olur.
Cinsel ilişkideki stresi , korkuyu ve tedirginliği yok etmeye yardımcı olur.
Erkeğin kendine olan güveninin artmasına yardımcı olur.
Çiftler arasındaki cinsel mutluluğu maksimum düzeye çıkarmaya yardımcı olur.
Kimler Kullanabilir ;
%100 doğal olduğundan dolayı CİNSEL SORUNU OLAN VEYA OLMAYAN HER ERKEK TARAFINDAN RAHATLIKLA kullanılabilir.
İktidarsızlık çekenler, ereksiyon problemi olanlar, dengesiz beslenme sonucu cinsel yetersizliği bulunanlar, cinsel birleşme sırasında stres ve korku yaparak ereksiyon olamayanlar, cinsel ilişki sayısında yetersiz olanlar, cinsel ilişki süresinde yetersiz olanlar, sperma sayısı eksik olanlar, yaşı ilerlemiş cinsel birleşme isteyen ama yapmakta zorluk çekenler ve cinsel problemi olanlar tarafından rahatlıkla kullanabilir. Ayrıca cinsel yaşamında bir problem olmayan ancak cinsel yaşamını daha güçlü ve daha da yüksek hale getirmek isteyen, cinsel bakımdan sağlıklı gözükenler de rahatlıkla kullanabilir
anladım canımevet öyle oldu meltoşcum ama kayınvalidem akşam yemeğine börek yapmıştı
bi de içinde peynir ve ıspanak vardı yemem öyle ben
annemin yaptığı sadece ıspanaklı
bi deee onların porsiyonları bizimkinden farklı
börekleri yuvarlak tepside yapıp havuç dilimi şeklinde kocaman kesiyorlar
annem kare kare ufak dilimler yapıyor
açıkçası çok yemek seçiyorum damak tadıma uymadığı zaman yiyemiyorum :kedi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
isabetli bir yazı olmuş canım ellerine sağlık :lepi:
süprizzzzz wwawwwwwwww hemide sudan ucuzben bunu eşime sadece 1hafta günde 1 kere içerebildim 1.800 den 16milyona çıkmıştı sora tadını beğenmedi içmedi ama yanında larginine hapınıda içiyodu
günaydın canikolar nasıl geçiyo günler
zayıflama programı nasıl gidiyo
ben az önce bebişi yıkadım uyuttum sizlere selam verim dedim
bu arada yeni resimlerini ekledim çapkın prensin .
bakmak isterseniz teyzeleri
kız bu neeakannehirtopicleri karıştırdın galiba milleti zayıflatırken bir yandanda hamile kalsın diyemi uğraşıyon bana 6 ay yasak oluum:umursamaz:bebiş felan düşünmüycem mafoldumbenbozmuycam morelimi hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah mafoldumbenve hala oğluşun odası kilitli giremiyom kapısına dikiliyom açamadan geri dönüyom biliyonuzmu hala psikolocim düzelmedi :1no2:bazen deliriyom sanıyom mafoldumbenağlayınca kendime geliyom ancak bunlarıda burda niye yazdım anlamış deelim içim doldu galiba yine senağlamakız divin aklıma getirdin yine:çok üzgünüm:
opuyorumnanaktangünaydın çıbıkımŞenizheee ne sandın yaa sana rakip olucaz bizde:icecream:
kaydirigubbakcemileiyi yapıyor eferim vildoşa öpsün onu citoss teyzesikaydirigubbakcemile3
:hulya:bende yatak odanın resmini istiyom ona görekaydirigubbakcemile3
Şeniziyi recimi bozmamışın sevindim kaydirigubbakcemile5
günaydın canikolar nasıl geçiyo günler
zayıflama programı nasıl gidiyo
ben az önce bebişi yıkadım uyuttum sizlere selam verim dedim
bu arada yeni resimlerini ekledim çapkın prensin .
bakmak isterseniz teyzeleri
kız bu neeakannehirtopicleri karıştırdın galiba milleti zayıflatırken bir yandanda hamile kalsın diyemi uğraşıyon bana 6 ay yasak oluum:umursamaz:bebiş felan düşünmüycem mafoldumbenbozmuycam morelimi hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah mafoldumbenve hala oğluşun odası kilitli giremiyom kapısına dikiliyom açamadan geri dönüyom biliyonuzmu hala psikolocim düzelmedi :1no2:bazen deliriyom sanıyom mafoldumbenağlayınca kendime geliyom ancak bunlarıda burda niye yazdım anlamış deelim içim doldu galiba yine senağlamakız divin aklıma getirdin yine:çok üzgünüm:
ÇOK SAĞOL TEYZESİdemiştim bozmadım diye ama :umursamaz: :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şeniz kaydirigubbakcemile5
maşallah yaa çok güzel bebeğin geçen baktım resimlerinize
anladım canım
ıspanaklı börek istedi canım -tatlicadiarzu-
süprizzzzz wwawwwwwwww hemide sudan ucuz
aslında benim kocikimde bi problem yok
problemli olan benim ama bende içsem nolurki
hoşgeldin beryal
idare ediyoz işte açlıkla uğraşıyoz valla ben zorlanmaya başladım
başlarda eğlenceliydi ama şimdi işkenceye dönüştü
mafoldumbentamam cnm kızmadım bakma bana sen ne bilcen dedim gibi ara ara geliyor işte hatrıma kızmadım üzülme:çok üzgünüm::1shok: aboww vallah niyetim sana hatırlatmak acını deşmek değildi yawrii
anaaam şimdi bişeyler yazacam özürüm kabahatimden büyük olacak affet beni çitos :Saruboceq:
:çok üzgünüm:tamam ağlamıycam cnm:kedi: ben de tam bizim durumumuza uygun bir yazı diye teşekkür etmiştim melteme
seni üzmek ister miyiz biz çitosum baharım ağlama olur mu mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hem biz önce kilo vericeees zemuszemus çıtır olceeeeeszemuszemus
sonra mini minileri düşüniceeees opuyorumnanaktan Şeniz
:çok üzgünüm:tamam cnm kalsın boşverpatavatsızın önde gideniyim ben yaww :mymeka:
citos edit yapıp siliyorum sende sil lütfen gözüm görmesin şu yazıyı Çok üzgünüm çoook
hoşgeldin nilümopuyorumnanaktangünaydın çıtır kızlar nasılsınız?
ben iyi sayılırım üzücü bir haftasonu geçridik..eşimin en sevdiğim teyzesi dünyalar iyisi olan teyzesi geçen hafta bi kaza geçrimişti hastahanedeydi cumartesi akşamüzeri vefat etmiş((((((((((((((((
bizde işyerinden çıkmadan aldık haberi şok olduk üzüldük..oakşam kayınvalideme gittik bekledik çocukları geldi perişan halde(((((pazargünüde cenazesi vardı işte akşamında tebarekesi yapıldı eve geldik sonra ama çok üzüldüm çookk.nurlar içinde yatsın inşşş.
saol beryalcim canımÇOK SAĞOL TEYZESİ
ÇAPKINIM ÖPÜYO SENİ opuyorumnanaktan
CANIM BENİM
SABREDİN SONU ÇOK GÜZEL OLACAK EMİNİM
KİLOLAR GİDİNCE İNSANIN MORALİDE DÜZELİYO.
ALLAH KUVVET VERSİN .
mafoldumbentamam cnm kızmadım bakma bana sen ne bilcen dedim gibi ara ara geliyor işte hatrıma kızmadım üzülme:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:tamam ağlamıycam cnm
:çok üzgünüm:tamam cnm kalsın boşver
günaydın çıtır kızlar nasılsınız?
ben iyi sayılırım üzücü bir haftasonu geçridik..eşimin en sevdiğim teyzesi dünyalar iyisi olan teyzesi geçen hafta bi kaza geçrimişti hastahanedeydi cumartesi akşamüzeri vefat etmiş((((((((((((((((
bizde işyerinden çıkmadan aldık haberi şok olduk üzüldük..oakşam kayınvalideme gittik bekledik çocukları geldi perişan halde(((((pazargünüde cenazesi vardı işte akşamında tebarekesi yapıldı eve geldik sonra ama çok üzüldüm çookk.nurlar içinde yatsın inşşş.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizsaol beryalcim canım
bu işe başkoyduk inşallah pes etmiycem yoksa kızlara ayıp olur :kedi:
tmm citos bidaha benim ağzımdan bu konuyla ilgili hiçbişey duymuycan söz viriyomsüprizzzzz
çitoscum allah sana sabır versin ..tabi tamamen unutman mümkün değil oğluşunu ama güçlü ol kaçma onun odasından eşyalarından..belkide kaçtıkça dahada yaraların deşilecek...üzerine gidip onun ruhuyla hayaliyle mutlu olmayı denersen belki daha çabuk yeneceksin bu sıkıntını....
o hep seninle zaten canım ........
nacizane bikaç şey söyledim belki seninde kalbini okşar cesaret verir diye yazmak istedim...
hoşgeldin nilümopuyorumnanaktan
ayrıcada başınız sağolsun cnm :teselli:kaç yaşındaydı çok üzüldüm:gitme:
sağol cnm.yaşlıydı aslında 74 yaşındaydı.kalbi şekeri çok yüksekti hep.ama biraz ölüm şekli acı oldu...oğlu arabayla geri geri giderken görmemiş arabanın altına almış.ezmemiş ama sıkışmış altında..kolu kalçası falan kırılmıştı...sonra vefat haberi geldi....kalbi dayanmamış((((oğluda bitti zaten ..kahroluyo..