K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

hoşgeldin nilüşüm
canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzüldüm
çok kötü olmuş ölümü inşallah günahlarına keffaret olur :Saruboceq:

amin cnm.nurlar içindedir inşallh.çok imanlı birisiydi zaten aynı zamanda..genelde hergece uykusunu bölüp dersini yapardı allah kabuletsin...bütün görevlerini fazlasıylşa yapmasına rağmen çok korkuyodu ölümden canım benim:gitme:
sizide sıkmayayım canım.rejimler ne durumda kızlar..benim lahana çorbam bitmek üzere..yine yapcam galiba ben bundan..dün sabah 63.200 geliyordum aç karnına....
sonra güniçinde hiç içemedim normal yemeklerden yedim.cenaze evi falan olunca çok yemek gelmişti..1 biber dolması...tavukpatatez yemeği ve çorba içtim öğlen..
akşamda fırında çinekop balığı yedim 2 tane....
busabah yine çorbamı içtim ..öğlen 1 lase kurufasulye yedim.akşam yine çorba içmeyi düşünüyorum..

çitoscum allah sana sabır versin ..tabi tamamen unutman mümkün değil oğluşunu ama güçlü ol kaçma onun odasından eşyalarından..belkide kaçtıkça dahada yaraların deşilecek...üzerine gidip onun ruhuyla hayaliyle mutlu olmayı denersen belki daha çabuk yeneceksin bu sıkıntını....
o hep seninle zaten canım ........
nacizane bikaç şey söyledim belki seninde kalbini okşar cesaret verir diye yazmak istedim...
sağol cnm evet tam anlamıyla geçmedi :gitme:yok henüz oraya girmeye cesaretim yok cnm zaten kocikte istemiyor tamamiyle toparlanmadan görme diyor :çok üzgünüm:

sağol cnm.yaşlıydı aslında 74 yaşındaydı.kalbi şekeri çok yüksekti hep.ama biraz ölüm şekli acı oldu...oğlu arabayla geri geri giderken görmemiş arabanın altına almış.ezmemiş ama sıkışmış altında..kolu kalçası falan kırılmıştı...sonra vefat haberi geldi....kalbi dayanmamış((((oğluda bitti zaten ..kahroluyo..
:1no2:ateş malesef düştüğü yeri yakıyor allah ramet eylesin:Saruboceq:

:çok üzgünüm: onu unutmadığını her zaman hatırında olduğunu biliyoruz zaten ama citos yaww of ben ne yaptım mafoldumben
Şenizvalla kızmadım tamam unutalım biz yine rejim konuşalımvereliniortak

amin cnm.nurlar içindedir inşallh.çok imanlı birisiydi zaten aynı zamanda..genelde hergece uykusunu bölüp dersini yapardı allah kabuletsin...bütün görevlerini fazlasıylşa yapmasına rağmen çok korkuyodu ölümden canım benim:gitme:
sizide sıkmayayım canım.rejimler ne durumda kızlar..benim lahana çorbam bitmek üzere..yine yapcam galiba ben bundan..dün sabah 63.200 geliyordum aç karnına....
sonra güniçinde hiç içemedim normal yemeklerden yedim.cenaze evi falan olunca çok yemek gelmişti..1 biber dolması...tavukpatatez yemeği ve çorba içtim öğlen..
busabah yine çorbamı içtim ..öğlen 1 lase kurufasulye yedim.akşam yine çorba içmeyi düşünüyorum..
:nazar:lahanayı salata yapıp yesem olmazmı nilü zayıflatmazmıki acep:uhm:kaynarken çıkan koku beni mahvediyor:bbo:

ben çok acıkmaya başladım nilüş
kıs kaynanamlar hacca gidiyolar biliyinmi sositososito özgürüm artık yuppiiiiiiiiiiiii:lepi:
nilüş lahana yemeği belkide beni çok acıktırıyodur bilemiyorum ama menüyü değiştiriyim diyorum
bu haftada haşlanmış sebze yoğurtlayıp yiyiciim bakalım hedefim en az 1 kg vermek
2-3 gündür sporda yapamıyom geri almaktan korkuyom :kedi:
sağol cnm evet tam anlamıyla geçmedi :gitme:yok henüz oraya girmeye cesaretim yok cnm zaten kocikte istemiyor tamamiyle toparlanmadan görme diyor :çok üzgünüm:

cnm benim geçecek inşallah
sıkma canını artık
burdan itiraf ediyorum bak bende bebek defterini kapattım diyorum ama kapatamadım malesef
her gece kocike neden ben kusurluyum özürlüyüm diyorum
oda ben inanıyorum yine olacak diye beni teselli ediyor ama bende o umut yok
hiç olmaz gibime geliyo
dr gitmek istemiyorum bıktım
kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum ama nafile
eltim bana bebek tulumu hediye etti
kaynanamla hacca gönderecem tulumu
peygamber efendimizin mezarının ayak ucuna koyup benim için dua edecek
geri getirecek tulumu bende olursa inşallah bebişime giydirecem :Saruboceq:

kendini güçlü güçlü hissetiğin zaman yapasın .opuyorumnanaktan

:1no2:ateş malesef düştüğü yeri yakıyor allah ramet eylesin:Saruboceq:

Şenizvalla kızmadım tamam unutalım biz yine rejim konuşalımvereliniortak

:nazar:lahanayı salata yapıp yesem olmazmı nilü zayıflatmazmıki acep:uhm:kaynarken çıkan koku beni mahvediyor:bbo:
olur bence ama lahanayı salata yaparkende haşlanması gerekiyor çitoscum...
ben çok acıkmaya başladım nilüş
kıs kaynanamlar hacca gidiyolar biliyinmi sositososito özgürüm artık yuppiiiiiiiiiiiii:lepi:
nilüş lahana yemeği belkide beni çok acıktırıyodur bilemiyorum ama menüyü değiştiriyim diyorum
bu haftada haşlanmış sebze yoğurtlayıp yiyiciim bakalım hedefim en az 1 kg vermek
2-3 gündür sporda yapamıyom geri almaktan korkuyom :kedi:

cnm benim geçecek inşallah
sıkma canını artık
burdan itiraf ediyorum bak bende bebek defterini kapattım diyorum ama kapatamadım malesef
her gece kocike neden ben kusurluyum özürlüyüm diyorum
oda ben inanıyorum yine olacak diye beni teselli ediyor ama bende o umut yok
hiç olmaz gibime geliyo
dr gitmek istemiyorum bıktım
kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum ama nafile
eltim bana bebek tulumu hediye etti
kaynanamla hacca gönderecem tulumu
peygamber efendimizin mezarının ayak ucuna koyup benim için dua edecek
geri getirecek tulumu bende olursa inşallah bebişime giydirecem :Saruboceq:

ay negüzel vildo..bak bebeğin için nekadar güzel dua etme şansı bulmuşsun...rabbi inşallah dualarınızı kabuleder sana bir bebe gönderir.......
bende daha bebek olmadan doğurmaktan korkuyorum.acayip fobi var bende...
geçen düşünüyroumda hamile olsaydım hala 2 ay sonra doğumum vardıdelikafaduldenbunu bile düşünmek korkutuyor beni....
geçen eşime diyorumda ayy ucuz yırttım diyorum gülüyor:1ninca:
tövbe tövbeee....allahım hem versin istiyom hem doğuramıyom nasıl olcek bilmem:uhm:

ben buakşam lahana sarcem))heheheheh))))bu lahana guatr hastalığımıydı neydi ay ondan yapmasın bizi ))))hhehehee

kızlar hakkınızı helal edin kaydımı sildirecem sizi cok seviyorum cok özlicem
:gitme: gitme osmaniyeee temelli bırakma bizi mafoldumben
kızlar ben yememi yiyip gelcem :eek:
tmm cnm afiyet olsun bizde seni özliycizzz zemuszemus
olur bence ama lahanayı salata yaparkende haşlanması gerekiyor çitoscum...

ay negüzel vildo..bak bebeğin için nekadar güzel dua etme şansı bulmuşsun...rabbi inşallah dualarınızı kabuleder sana bir bebe gönderir.......
bende daha bebek olmadan doğurmaktan korkuyorum.acayip fobi var bende...
geçen düşünüyroumda hamile olsaydım hala 2 ay sonra doğumum vardıdelikafaduldenbunu bile düşünmek korkutuyor beni....
geçen eşime diyorumda ayy ucuz yırttım diyorum gülüyor:1ninca:
tövbe tövbeee....allahım hem versin istiyom hem doğuramıyom nasıl olcek bilmem:uhm:

allah iyiliğini versin nilüş kız demirden korksak trene binmezdik demi
seninkide çok komik olmuş ama hee ucuz yırtmışsın kaydirigubbakcemile3 direkten döndün
normal doğum yapmazdın sende sezeryan yapardın o daha basit bence
normal doğumdan bende çok tırsıyorum :kedi:

:gitme: gitme osmaniyeee temelli bırakma bizi mafoldumben

tmm cnm afiyet olsun bizde seni özliycizzz zemuszemus

allah iyiliğini versin nilüş kız demirden korksak trene binmezdik demi
seninkide çok komik olmuş ama hee ucuz yırtmışsın kaydirigubbakcemile3 direkten döndün
normal doğum yapmazdın sende sezeryan yapardın o daha basit bence
normal doğumdan bende çok tırsıyorum :kedi:

kız zaten kısmetse allah bebeği verirse eğer doğumu zaten kesin sezeryan olcekte..ben sezeryenda da korkuyom.bak düşündükçe mideme bişiler oluyo...(((
bende sağlık şeylerine fobim var damar falan ayyy hiç kaldıramıyorum))hehehehe....
annemde diyo kürtaja nasıl girdin öyle gircen çıkcan okadar diyo...))benzetmede süperr yani)))delikafadulden

teadüf bua bir bakıyım dedim osmaniye canım canını sıkma biraz olurunu bırak bunlar gercek kk herzaman bulunur ama yuva kolay kurulmuyor sende kendine başak auğraşlar bul canım benden yana hakkın helel olsun sende helel et

selam kızlar sizler kafanızdan bebek olayını sildiğiniz için ugramıyordum
hoşgeldin özbekçim
biz çıkardık kafamızdan diyoruz ama çıkarmak ne mümkün akannehir hep aklımızın bi köşesinde duruyo o fikir
sadece şimdilik tedavilerimize ara verdik diyelim en doğrusu bu :hulya:
kız zaten kısmetse allah bebeği verirse eğer doğumu zaten kesin sezeryan olcekte..ben sezeryenda da korkuyom.bak düşündükçe mideme bişiler oluyo...(((
bende sağlık şeylerine fobim var damar falan ayyy hiç kaldıramıyorum))hehehehe....
annemde diyo kürtaja nsıl girdin öyle gircen çıkcan okadar diyo...))benzetmede süperr yani)))delikafadulden

sırnaşık şey annen haklı sadece o kadar...girecen çıkacan :roflol:

vildancm ümidini hiç yitirme hele birde senin bir kızın var ben 5 senedir polikistik over hastasıyım ve yumurta tembelliğim var 4 aydır tedaavi görüyorum yumurtam oldu catladı döllenme olmadı bazı ay yumurtam büyümedi bazı ay kist olustu allahıma cok şükür 4.ayda meleğim geldi hala inanamıyorum yani kısaca hiç bir zaman ümitsizliğekaplmayın allahımdan hep bebğimin olcagını biliyordum ama hayırlı zamanda ver diye dua adiyordum kızlar tek duanız bu olsun allahm sizlerede hayırlı zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin

teadüf bua bir bakıyım dedim osmaniye canım canını sıkma biraz olurunu bırak bunlar gercek kk herzaman bulunur ama yuva kolay kurulmuyor sende kendine başak auğraşlar bul canım benden yana hakkın helel olsun sende helel et

canım bende öyle yapmaya calısacagım artık benden yana hepinize helal olsunsenağlama

osmaniye cnm.neoldu ayrılıyormusun burdan???
yuvanla eşinle ilgili bir sıkıntınmı var ayrıca??çok üzüldüm....herzaman bekleriz bak unutma bizi...öptüm

günaydın çıtır kızlar nasılsınız?
ben iyi sayılırım üzücü bir haftasonu geçridik..eşimin en sevdiğim teyzesi dünyalar iyisi olan teyzesi geçen hafta bi kaza geçrimişti hastahanedeydi cumartesi akşamüzeri vefat etmiş((((((((((((((((
bizde işyerinden çıkmadan aldık haberi şok olduk üzüldük..oakşam kayınvalideme gittik bekledik çocukları geldi perişan halde(((((pazargünüde cenazesi vardı işte akşamında tebarekesi yapıldı eve geldik sonra ama çok üzüldüm çookk.nurlar içinde yatsın inşşş.

sağol cnm.yaşlıydı aslında 74 yaşındaydı.kalbi şekeri çok yüksekti hep.ama biraz ölüm şekli acı oldu...oğlu arabayla geri geri giderken görmemiş arabanın altına almış.ezmemiş ama sıkışmış altında..kolu kalçası falan kırılmıştı...sonra vefat haberi geldi....kalbi dayanmamış((((oğluda bitti zaten ..kahroluyo..

ah ahhh başınız sağolsun Allah rahmet eylesin teyzeniz nur içinde yatsın inşallah canım yeni okuyabildim
oğlu şimdi ne haldedir kim bilir ne perişandır Rabbim onlara dayanma gücü versin inşallah :Saruboceq:

kızlar hakkınızı helal edin kaydımı sildirecem sizi cok seviyorum cok özlicem

canım çok üzüldüm ama sanırım kararlısın bizde seni çok seviyoruz canım benim Şeniz senağlama

X