K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

:gitme:ay bilmiyomki kankim aniden eğilip doğrulunca başım döner gibi oluyorkafamçokkarıştıherhalde tansiyonum felan düştü
aynen benimde tansiyonum düşüyo akşamları bende öyle oluyom
fisfisfisbilmiyomki benimki böle yapamadım herhal yine aman listede yazıyor benim başlangıç kilom boşver-tatlicadiarzu-
tmm beceriksiz öyle olsun kaydirigubbakcemile3
canım hayırdır yaaa
hava degişimi olmasın:teselli:

bende cok sevmediğim için işime geliyo acıkcası almamakkaydirigubbakcemile3
:jeyyar: kociki ne bahane ediyon o zaman ben sevmiyom desene kaydirigubbakcemile3
kızlar size bişi deyimmi benim halsizlik aslında duyduğum haberden tansiyonum düştüde o yüzdenmafoldumben

hayırdır cnm ne haberi :sm_confused:

kızlar biliyosunuz annem öleli 3 sene oluyor bu zaman içerisinde babam yalnızdı yani abimgille ben ve ablam dönüşümlü bakıyorduk bu evlenme programları bunun aklını aldı sürekli ben karı istirem diye tutturuyordu bizde allah var istemiyorduk he he deyip geçiştiriyorduk

heyyyya ben sevmeyom ama kocaya suc atıyom niye almıyon dediklerinde caktırma kaydirigubbakcemile3

evlenmekmi istiyo yoksa
sakın kaynanamla deme düşer bayılırım akannehir
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:kafamçokkarıştı

:1shok::1shok::1shok:basın saolsun canım ya ne demişler annem ölecegine babam ölseydi diye baba anneden sonra kalınca cok zor oluyo

kalp kalbe karsıymıs hayırdır kız katılan biri var yoksamsositososito

evlenmekmi istiyo yoksa
sakın kaynanamla deme düşer bayılırım akannehir
ewet cnm ama kayganamla deel başka bir kadın mafoldumbenben istemiyom ama annemin yerine başka bir kadın gelicek çok üzülürümmafoldumbeno evde yabancı birisini görmek istemiyom

az önce kocik geldi habar etti morelim sıfıra düştümafoldumben
hep sıkıntılar beni buldumafoldumben
kocikte evlensin boşver diyor ama ben istemiyom

ewet cnm ama kayganamla deel başka bir kadın mafoldumbenben istemiyom ama annemin yerine başka bir kadın gelicek çok üzülürümmafoldumbeno evde yabancı birisini görmek istemiyom

canım zor tabi aama bide su acıdan bak erkek için cok zor eger cok iyi biriyse evlenecegi kişi evlendirin simdi onunda zoruna gidiyodur baskalrına yük olmak:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm: ama adamcaazın bakımını üstlensenizde birtakım ihtiyaçları var
heyyyya ben sevmeyom ama kocaya suc atıyom niye almıyon dediklerinde caktırma kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 tamam aramızda kalsın kimse duymasın yerimseniben

cnm sen biryere kadar ihtiyaçlarını karşılıyon
valla ne diyim kimseye çok görmüyomki
insan evladının yanında ne kadar rahat edebilirki
bitane canyoldaşı olsa iyi olurdu aslında ama tabiki annenin yerini tutmaz :çok üzgünüm:

az önce kocik geldi habar etti morelim sıfıra düştümafoldumben
hep sıkıntılar beni buldumafoldumben
kocikte evlensin boşver diyor ama ben istemiyom
koskoca adam cnm aklına koymuşsa yapacak bişeyiniz yok
hem baban rahat eder hemde siz rahat edersiniz iyi tarafından bak canım
canım zor tabi aama bide su acıdan bak erkek için cok zor eger cok iyi biriyse evlenecegi kişi evlendirin simdi onunda zoruna gidiyodur baskalrına yük olmak:çok üzgünüm:

evet kadın olsa tek başına yaşayabiliyor ama erkek için çok zor

:çok üzgünüm:ama biz varık onu hiç yalnız koymuyozki her işine bakıyoz bilmiyozki o kadın iyimi kötümü off offf:çok üzgünüm:

ne demişler erkek karısı ölünce mezardan gelirken bakınmaya baslarmıs hangi bekarı alsam diye, kadın eşi ölünce düsünürmüş ben nereye sıgarım diye erkek milletinin dogasında var işte 100 yasınada gelseler karı diye dövünüyolar

Son düzenleyen: Moderatör:
:çok üzgünüm:ama biz varık onu hiç yalnız koymuyozki her işine bakıyoz bilmiyozki o kadın iyimi kötümü off offf:çok üzgünüm:

siz mutlaka hiç bişeyini eksik koymuyorsunuzdur ama o hep eksiklik hissediyodur farkettirmiyodur erkek kolay kolay kalamaz hem sizinde aklınız kalamaz arastırın sorun kadın neyin nesşi ayıp degilki yaslı diye ne oldugu belli olmayan birini alamazsınızki:sinifsinif:

bende geldim bende geldiimm ama yeni gördüm işte
bişi yaptığım yok ama bende artıkın kendime bakayım acıcık

koskoca adam cnm aklına koymuşsa yapacak bişeyiniz yok
hem baban rahat eder hemde siz rahat edersiniz iyi tarafından bak canım

evet kadın olsa tek başına yaşayabiliyor ama erkek için çok zor
kocikte öyle diyor adamın başka ihtiyaçlarıda var diyor babamda 63 yaşında daha genç sayılır

aynen öyle ne zamandır diyordu da kulak arkası ediyordukbize sormadan bulmuş birisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…