K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

citos2903 ...titreşimmmmmmmmmm delikafadulden
yaşıyonmu citosum ordamısın :sm_confused:

bence kendini ii hissedene kadar kullanıcan citosum,kendini motive et bidanem,ii hissedince kiloları daa kolay vericen,incelcen,ondan sonada gelsin sağlıklı bebişimiz inş.:Saruboceq:
herşey bebiş için kaydirigubbakcemile5
inşallah cnm rabbim hayırlısıyla verir inşallah:Saruboceq:

tmm o zaman kaydirigubbakcemile5

cnm sen yeni başladın daha yolun başındasın bizim gibi senelerini bebek için harcamadın
başlarda hayal kırıklığı çok olur
inşallah bizim gibi fazla beklemek zorunda kalmazsın cnm

:1shok: ne diyin la sen
bende dün gece çok acıktım
5 te yedim gece 1e kadar aç bekledim acıktım 1 marul yaprağının arasına salatalık koyup onu kemirdim tavşan gibi
ekmek niye yiyin yime :mymeka:
cezalısın oğlim çekecen 30 şinavı bugün kötükedihüso

:dilcikar: acıkınca bol su iç
meyve ye
yada baktın bu aralar açlık krizine giriyon grissini falan al evde bulunsun arada onlardan atıştır

:roflol: :roflol: :roflol: bide üstüne 1 kilo almış sırnaşık şey sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3yediğin fırçalardan sonra akıllanmışın bakıyomda hemencik osmaniyeye çatıyonsırnaşık şey

canım bugünlerde cok acıkıyom sık sık yiyom ama cok yiyom ben ilk önce ac kalmaya alısayım en iyisi:lepi:
sositosositoen iyisi canım:lepi:

kızlar kızım bana kurabiye dergisi almış
içinde diyet kurabiye tarifleri var
ben malzemeleri aldım bugün yapacam
tarifi veriyim sizde yaparsınız belki

DıYET KURABıYE
MALZEMELER: 1 su bardağı ceviz....1 su bardağı kuru üzüm....1 çay kaşığı tarçın.....1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi......2 su bardağı tam buğday unu(ben marketten kepekli un aldım onla deniycem)1 yemek kaşığı zeytin yağı....aldığı kadar su

YAPILIŞI:ceviz ve üzüm blendırdan geçirilir....diğer malzemelerde ilave edip karıştırılır....azar azar su eklenir ve kulak memesi yumuşaklığında hamur yapılır....merdane yardımıyla incecik açılır
yağlı kağıt serilmiş tepsiye hamur koyulur....bıçakla kare kare kesilir ve üstü pembeleşinceye kadar pişirilir.
hamuru çok hızlı yoğurup hemen fırına atmak lazım
bekletilmemeliki mayalanmasın.
diyet yaparken ara öğün olarak tüketilebilecek bir tatlı..hem tatlı ihtiyacınızı karşılayacak hemde açlığınızı bastıracak emin olabilirsiniz demiş ıKBAL GÜRPINAR

inşallah cnm rabbim hayırlısıyla verir inşallah:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3yediğin fırçalardan sonra akıllanmışın bakıyomda hemencik osmaniyeye çatıyonsırnaşık şey

sositosositoen iyisi canım:lepi:

akıllandım tabüüüü :kedi:
tübe bidaha kaçamak yaparsam noluyum :umursamaz:
hiç bu kadar kararlı olmamıştım citos :nazar:
insanın en çokta istediği şeyi giyememesi koyuyo
gencim güzelim ama şişkoyum ve bu halime son vermenin zamanı gelmiştide geçiyodu bile demi canım kaydirigubbakcemile5

haydee bakem kimler yapıyo lahana çorbasını
hep beraber yapıp içecidik hani
aha ben mutfağa gidiyom yavaş yavaş yapıyım canım istedi

benim koca eve lahana sokmaz ki hiç sevmez kokusunu benimde işime geliyokaydirigubbakcemile3bakalım bu ayda adet olayım sogan suyuna baslıcam o cok güzel zayıflatmıstı beni hem rahmim temizlenir hemde zayıflarım-tatlicadiarzu-

zemuszemusben yapıcim cnm böğün lahanam yok ama alıcim birazdan markete incem ordan alırımkaydirigubbakcemilebugün halsizlik var bende nedensemirmirmirmir

benim koca eve lahana sokmaz ki hiç sevmez kokusunu benimde işime geliyokaydirigubbakcemile3bakalım bu ayda adet olayım sogan suyuna baslıcam o cok güzel zayıflatmıstı beni hem rahmim temizlenir hemde zayıflarım-tatlicadiarzu-
benimkide karnıbaharı sevmezdi eve sokmazdı ama ben galip geldim aldırdım eve hehheh
aman gerçektende çok pis kokuyo :sinifsinif:
sevmemekte haklılar yani kaydirigubbakcemile3
zemuszemusben yapıcim cnm böğün lahanam yok ama alıcim birazdan markete incem ordan alırımkaydirigubbakcemilebugün halsizlik var bende nedensemirmirmirmir

canım niye halsizsin açlıktanmı halsiz düştün yoksa :teselli:

ya kızlar eccikte dedi kodu edek yaw içimiz dışımız yemek oldu kafamızı dağıtak eccikte:hulya:

citos senin tickerin niye benimki gibi değil
benimkinde başlangıç kilomda yazıyo bak

benimkide karnıbaharı sevmezdi eve sokmazdı ama ben galip geldim aldırdım eve hehheh

:gitme:ay bilmiyomki kankim aniden eğilip doğrulunca başım döner gibi oluyorkafamçokkarıştıherhalde tansiyonum felan düştü

canım hayırdır yaaa
hava degişimi olmasın:teselli:

bende cok sevmediğim için işime geliyo acıkcası almamakkaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyy su evlenme programlarına cok gülüyom heee acaba kadınlar kulubündende tv ye cıkan olmusmudur kaydirigubbakcemile2

kızlar size bişi deyimmi benim halsizlik aslında duyduğum haberden tansiyonum düştüde o yüzdenmafoldumben

X