K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

tamam...pazartesi lahana çorbası diyetine başlıyoruz ozaman..bende heyecan yaptım..bu diyette sabah kahvaltıyı normal yapıyorsun klasik şekilde.sonra hep çorba içiyorsun bildiğim kadarıyla....
şimdi okucam bakimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
tamam cnm sen bak burayada tarifini ekle isteyen yapsın ben varım bu iştekaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3pasaklı gitti cnm burda tek casper ben varım:1ninca:

niye ağlıyon kuzum noldu:teselli:

sorma ya canım acayip tatlı istiiii
özellikle eti puf kimse yok göndereeiceğim kocişi beklemek zorundayım senağlama senağlama senağlama

9333.jpg

al ulen kayra cadusukaydirigubbakcemile3

9333.th.jpg
[/URL][/IMG]
inşallah şimdi alırsın da kurtulurum şu eti puftan

a ben buından yollamadım kız..çilekli pasti etipuftu...
anam sen hemencik nasıl yükledin kızım on sattir uğraşıyoz şurda..kabulediver sende şu etipufu:)kaydirigubbakcemile3nazlı cadı kayraaaaaaaaaaaaaa

kayra git kendin al len yürüyüş olur. hem hamilelikte öyle oturan boğa gibi oturmak çok eyi değül zilli...

hadi nan bulantılarımdan mahvoldum asansör yok bizim apt da 3. kat çık çık bitmiiiiii

Diyet boyunca kesinlikle ekmek, alkol, soda ve meşrubat alınmamalı. ıstenildigi kadar çorba içilebilir. 7 günden fazla uygulamayın. Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu diyet tekrarlanmamalıdır. LAHANA ÇORBASI DıYETı

Hedef kilo : 1 haftada 3-4 kilo
Hedef kalori : 800 Kcal

Günlük Menüler

Lahana çorbası malzemeleri:

6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane rendelenmiş domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon, isteğe göre, tuz, karabiber, sarmısak ve maydanoz.

1. Gün

Öğle: ıstediğiniz kadar meyve ve lahana çorbası

2. Gün

Öğle: ıstediğiniz kadar çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.

3. Gün

Öğle: ıstediğiniz kadar meyve, çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.

4. Gün

Öğle: En fazla 4 tane muz, kaymaksız süt ve lahana çorbası.

5. Gün

Öğle: Bir porsiyon biftek, bir tane domates, en az 6 bardak su ve lahana çorbası.

6. Gün

Öğle: ıstediğiniz kadar biftek, sebze ve lahana çorbası.

7. Gün

Öğle: Bir porsiyon pirinç lapası, meyva suyu ve lahana çorbası.

kızlar bu rejimi buldum

LAHANA ÇORBASI DıYETı
Fazla kilolu hastalarına Ameliyat öncesi bu zayıflama diyetini uygulamaktadır.
Yağ Eritici Çorba
ıçindekiler:
büyük yeşil soğan (6 tane)
domates ( 1 - 2) tane
1 büyük lahana
yeşil biber ( 2 tane)
Kereviz Sapı (1 demet)
1 paket hazır çorba karışımı
biber, tuz, maydanoz, köri
et Suyu veya tavuk suyu tableti ( 1 adet)
arzu edilirse acı sos eklenebilir.

Hazırlanışı:
Sebzeleri orta yada küçük boy doğrayın. Tencereye koyduktan sonra üstünü örtecek kadar Su ilave edin.
Hızlı yüksek ateşte 10 Dakika kaynadıktan sonra ateşi kısarak sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin

Bu çorbanın kalori değeri düşük olduğu için kendinizi aç hissettiğiniz her zaman ve istediğiniz kadar içebilirsiniz.

::: Birinci Gün:
Muz hariç bütün meyveleri yiyebilirsiniz. Karpuz ve Kavunun kalorisi diğer meyvelere göre daha düşüktür. Bugün sadece çorba içip meyve yiyebilirsiniz. Çayı şekersiz için. Su içmeyi unutmayın.

::: ıkinci Gün:
Bütün sebzelerden istediğiniz kadar yemek serbesttir. Yeşil sebzeleri tercih edin. Mısır Kuru fasulye ve bezelyeden uzak durun. Gün boyunca acıktıkça çorba için. Bu akşam kendinizi tereyağlı Kumpir ile ödüllendirin. Meyve yemeyin.

::: Üçüncü Gün:
ıstediğiniz kadar çorba için. Meyve ve sebze yiyin. Patates yemeyin.Üç gün boyunca hile yapmadıysanız 3-4 kilo verdiğinizi göreceksiniz.

::: Dördüncü Gün:
Yağsız süt ve Muz: En fazla üç muz yiyebilirsiniz. Yağsız sütün yanında bolca çorba için.

::: Beşinci Gün:
Domates ve Sığır eti: Gün boyunca 310-620 gr sığır eti ve altı adet Domates yiyebilirsiniz. Gün boyunca 6-8 bardak su içmeyi ihmal etmeyin. Çorba içmeye devam edin.

::: Altıncı Gün:
Et ve sebzeler: Bugün 3 veya 4 adet biftek ve sebze yiyebilirsiniz. Yeşil lifli sebzeleri tercih edin. Patates yemeyin. Çorbadan en az bir tabak için.

::: Yedinci Gün:
Kahverengi pirinç, sebze ve meyve suları ile tekrar doyurun kendinizi. Acıktıkça çorba için.

Altıncı günün sonunda yukarıdaki diyeti hiç hile yapmadan uyguladıysanız 5-8.5 kg arasında kaybetmiş olmanız gerekir. Şayet 7.5 kg’dan fazla kaybetmişseniz tekrar başlamak üzere 2 gün diyeti bırakmanız gerekir.

Bu yedi günlük planı istediğiniz sıklıkta uygulayabilirsiniz. Bu diyet sisteminizi temizleyecektir. Bu rejimle yağlar hızla yanar. Diyet sırasında Alkol ve Alkollü içecekler kullanmayın, çünkü bunlar vücudunuzda yağ birikimine neden olurlar.

Alkolü diyete başlamadan 24 Saat önce bırakın. Diyete başladıktan birkaç gün sonra bağırsak faaliyetleriniz değişir. Çorbalarınıza kepek ekleyebilirsiniz. Bu diyette kahve serbesttir, zaten üçüncü günün sonunda kafeine ihtiyaç duymayacaksınız.

::: Yasaklar:
Alkol, Ekmek, Karbonatlı içecekler, diyet içecekler. Bunların yerine şekersiz çay, koyu kahve, doğal meyve suları, kızılcık suyu ve yağsız süt içebilirsiniz. Bu temel yağ eritici çorbayı aç olduğunuz ve arzu ettiğiniz sürece içebilirsiniz.

Ne kadar çok çorba içerseniz o kadar çok yağ kaybedersiniz. Kızartılmış sebzeler yasaktır. Et yerine haşlanmış veya fırınlanmış ve derisi çıkartılmış Tavuk da yiyebilirsiniz.

bide başka siteden buldum

X