K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

akannehir :1shok: benmiii :uhm:
olim niye benden başlıyon laaa
bugün sayılmaz pazartesinden başla
hafta sonundan kurallara başlanmaz leeeeyyyynnnnnn naniknanik

lmaz:ıııı yok öle kaçamak yapanları 3 ü geçince kişisel rütbeme şişko bilmem kim diye yazıcam eğer ben yaparsam (ki asla yapmam bu konuda çok katımdır:1closedeyes:)sizde benim adımı şişko citos diye kişisel rütbenizde irezil ediceksiniz tamammı böyle sizi sıkıştırmayınca olmuycak 3 günde saldınız kendinizi olmaz yaw:umursamaz:bende kötü kazen oldumkötükedihüso

valla sen yorgunmuşsun bişey diyemem ama ben kendime acımıycam çekecem şinavımı kaydirigubbakcemile gendime söz verdim
hemde ceza verdim :mymeka:

bugün kahvaltıyı bilem sabah kalkıp hazırlamıs ka-ocacım bana canım benim cok seviyom ben oni:kedi:neyse bende bugün kocacıma rica ederim yürüyüse veya kosmaya giderik
vereliniortak

seni mızıkcı seni:roflol::roflol:

abowwwwwwwww valla bizi topa koyacak tamam ablacım ben kesin yaparım akıllıyımdır zaten divinity gibi yaramaz degilim ben sözünden hiç cıkmam:roflol::roflol::roflol:

ben cıkıyom bebelerim byeeeeeeeeeee:a015azrtesi görüsürük öpüyom hepinizi citosum canım benim seni ayrı öpeyooomŞeniz

yok yaa kankimsin diye sana torpilmi geçicem sandın kötükedihüsobak bu son şansın pazartesinden itibaren en ufak kaçamak edeni irezil rüsva edicem hatta imzamada yazarım kafamı bozmayın :mymeka:tamam bu kadar fırça sizi kendinize getirmiştir sanırım ben gayfaltımı yapıyom zemuszemusgeliyomsüprizzzzz

bende kaçtım kızlar
kaynanam yollarımı gözler fazla bekletmeyim garıyı kötükedihüso

abowwwwwwwww valla bizi topa koyacak tamam ablacım ben kesin yaparım akıllıyımdır zaten divinity gibi yaramaz degilim ben sözünden hiç cıkmam:roflol::roflol::roflol:

ben cıkıyom bebelerim byeeeeeeeeeee:a015azrtesi görüsürük öpüyom hepinizi citosum canım benim seni ayrı öpeyooomŞeniz
Şenizhadi iyi tatiller cnm görüşürük yaramazlık yapmayasın

kimi dövüyodun gııı benneyaptımki
benide çağır kavga olan yere delikafadulden bayılırım kavgaya :icecream: süprizzzzz

kaydirigubbakcemile3 beklerim meltoş gel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar dün eşimin dogum günüydü yemekleri cok yemedim ama kocaaaaa biiiiii dilim hattta 2 büyük diliiiiiiiiiiiiiiiiiiim pasta yedim ben bu gidisle biraz zor zayıflarımklava:

abbaaaaaaaaooooowwww akannehir
çitos bak pasta yemiş hemde iki büyüüüüüüüük diliiiiiiiiiiimmm akannehir

yaktın mı enerci harcayıp :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bende kaçtım kızlar
kaynanam yollarımı gözler fazla bekletmeyim garıyı kötükedihüso
sanada gülü gülü canım:gitme:
bende gezineyim bari kimsecikler kalmamış
ama önce yediklerimi yazıyıma.s
8 adet yeşil zeytin
1 k.k peynir
2 dilim k.ekmekği
domates ve salatalık
2 bardak yeşil çay

slm kızlar ..
bugun kahvaltı yapmadm oğlşm nezle olmş dr a gtrdm geldikten sonra nescafe içtim o kaa..
citos sen günden güne zeytin sayınıarttrdn sankim bide ekmek 1 den 2 dilime çıkmş :)

slm kızlar ..
bugun kahvaltı yapmadm oğlşm nezle olmş dr a gtrdm geldikten sonra nescafe içtim o kaa..
citos sen günden güne zeytin sayınıarttrdn sankim bide ekmek 1 den 2 dilime çıkmş :)
günaydı kardelencima.s.geçmiş olsun oğluna cnma.s.
benim yediklerim geçen sene gittiğim diyetisyenin verdiği listeye uyuyor cnm kendi kafamdan yemiyorum a.s
ayrıca bukadar kişinin yediklerinin içinde birtek benim kilermi gözüne çarptı hayretkaydirigubbakcemile3
ben sadece sabahları 2 dilim ekmek yiyorum cnm öğlen ve akşamları ekmek yemiyorum ara öğünlrde meyva yiyorum birde yeşil çay içiyorum:1closedeyes:
sen niye kahvaltı etmedin bakiimlmaz:

selam fitnes çıtırları.....
kızlar nerelerdesiniz.nezaman gelsem salon boşkaydirigubbakcemile3

kızlar ben 2 gündür çok güzel motive oldum rejime....biarkadaş lahana çorbasıyla 5 günde 3 kg verdi ..süperrrrrrrrrrr:lepi:
bunu yapmak istiyorummm...inş.yapacağım haftaya

kaydirigubbakcemile5slm nilüü hoşgeldin cnm:lepi:
bugün millet tatilde vildoş gaynanasına gitti ben tek kaldım
ne güzel yaa 5 günde 3 kg süpermiş bizde yapsak ama ben lahanın kokusuna dayanamıyomakannehirsen neler yaptın 2 günde cnmCADIARZU

dün yediklerim söyle....
sabah.........1 dl köy ekmeği-domatez -seytin-1 brdk.çay
öğlen...........1 tavuk butu-yanına 1 kaşık pilav-5 adet patez kızartması
akşam..........eve geç gittik bilet aldık sonra bilgisayarcıyı aldık yoldan(evde net bozukta)osırada yolda eşim pastahaneden küçük pizalardan aldı 2 tane ondan yedim....ama bidaha yemek yemedim:lepi:

bugün....sabah.. 1dl ekmek -yeşilzeytin domatez klasik....1 bardak çay
öğlen....1 kepçe sebze çorbası-1 kaşık ıspanak-yoğurt....sütlaç vardı yemedim..(eferin bana)
akşam ...yemek yemeye vakit yok valla konsere gitcez kızlar ordadada dans eder biraz kalori harcarım.disco gibim biyede..serdar ortaça...fıkır fıkır onun konserleri zaten...

çitoscum selam .nasılsın ???
benim net bozuktu 2 gündür..anca oldu....valla ben kilo veremedim buhafta hiç...önümüzdeki hafta bişiler yapmak istiyorum ama yapsakmı ki çorbayı...???
bu lahananın içine mercimek koyuyolar blendırdanda geçirdikmi kokusu pek kalmıyormuş galiba mercimek çorbası gibi oluyormuş ama......
3kg versek negüzel olur valla:lepi:
demek vildoş kaynana tatilindekaydirigubbakcemile3
bende öyle sürünmeye devam işte neolsun net başında pinekliyorum...

çitossssssssss nerdesin..ben acaip gaza geldim ...dedin ya yapalımmı diye...yapmak istiyorum gerçekten... düşünsene bir anda 3 yada 3.5 kg gidecek..toputopu 1 haftacık bilem değil 5 gün yaa...
ben yapıcam galibaa:lepiazartesi başlayalım ..

burdayım cnm geldimhihoyyyt
yapalım kız benimde acaip canım çekti zayıflamayıalkisalkisalkis
o zaman pazartesi start verelim belki diğer kızlardadanda yapan olur hep beraber yaparızyerimseniben

tamam...pazartesi lahana çorbası diyetine başlıyoruz ozaman..bende heyecan yaptım..bu diyette sabah kahvaltıyı normal yapıyorsun klasik şekilde.sonra hep çorba içiyorsun bildiğim kadarıyla....
şimdi okucam bakimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…