K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

hadi birlikte çekelim öleysem :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey:

çekelim valla haydeeeeeee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ZAYIFLAMANIN BASİT 20 YOLU

Sadece günlük yaşam şeklinizi değiştirerek güvenli bir şekilde kilo verebilir ve sağlıklı zayıflayabilirsiniz.
Nasıl olduğunu merak mı ediyorsunuz? Hemen açıklayalım…Bu öneriler ile, Özel diyet yiyecekleri almanıza, Yüksek ücretli diyet gruplarına üye olmanıza gerek yok. Sadece günlük yaşamınızda basit değişiklikler yapacaksınız.
1- Kilo almanın en belirgin sebeblerinden biri, bir diyete bağlı olmadan yemek aralarında atıştırmaktır. Eğer bir diyete bağlı değilseniz bu atıştırmalarınız yerine su için.
2- Buzdolabınızın içini boşaltın. Böylelikle hem para harcamanızı engelleyecek, hemde sizde atıştırma hissi meydana getiren yiyecekler gözünüzün önünden gidecek.
3- Uyku düzeninize çok dikkat edin. Sizi rahatlatacak kadar dinlenin. Bunu yaparsanız birşeyler atıştırarak alacağınız enerjiyi uyuyarak toplamış olursunuz.
4- Çoğu diyet programında olduğu gibi Alkol almaktan, Ekmek yemekten kaçının, Karbonhidratlı gıdalardan uzak durun.
5- Karanlık ortamlarda bulunmamaya çalışın. Akşamları film izleme gibi zevkleriniz varsa bunu karanlık değil, aydınlık bir ortamda yapın.
6- Kahvaltı yapmayı asla ihmal etmeyin. Kahvaltı gün içinde size yetecek kadar enerji verecektir ve böylece öğlen yemeğinde çok acıkmayacaksınız.
7- İki Öğün arasında acıkır ve yeme istedi duyarsanız onun yerine sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Uzmanlar, müzik dinlediğinizde de sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde de beyninizin aynı bölgesinin uyarıldığını belirtiyor.
8- Ayakta yemek yemekten vazgeçin.
9- Yeşil çay tüketin. Yeşil çay içmek vücuttaki mevcut kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak kadar tüketlemeye çalışın.
10- Yemek yerken yemeğe odaklanın. Televizyon karşısında, kitap vs. okurken ya da başka birşeylerde uğraşırken yemek yemeyin.
11- Günde en az 20 - 25 dakika gündüz yürüyüşü yapmaya özen gösterin. Gün ışığı yeme isteğinizi kontrol etmenize yardım eder.
12- Sağlıklı şeyler yiyin. Abur cubur yemekden kaçının, Dışarıda yemek zorunda kaldığınızda ise çocuk menülerini tercih edin ya da sossuz salata yiyin.
13- Kendinizi zorlamayın. Sağlıklı zayıflama programınızı yaparken 1200 kalorinin altına düşmemeye çalışın.
14- Bahçe ve toprak işleriyle uğraşın. 1 saat bahçe ve toprak işiyle uğraşmak 500 kalori harcamanızı sağlar.
15- Apartmanlara girdiğinizde asansör yerine merdivenleri kullanın.
16- Ev işleri ile de uğraşarak kalori yakabilirsiniz. Ev işleri ile uğraşın.
17- İp atlayın. Çok muhteşem bir egzersizdir ve eğlencesi yanında cabasıdır

18- Azar azar olmak kaydı ile sık yiyin.
19- Çikolatayı çok mu seviyorsunuz ? Her akşam küçük bir parça çikolata yiyin. Size mutluluk verecek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
20- En önemli nokta Kendinizi asla ve asla sıkıntıya sokmayın, her şey beyinde biter. Bunu hiç unutmayın.
Sağlıklı zayıflama o kadar zor birşey değildir. Diyet programlarına yüklenmeden önce mutlaka böyle basit uyarıları göz önünde bulundurun.
Sağlıklı, Narin ve Güzel yaşam dileriz…

citos ben bunların hep tersini yapıyodum
kahvaltı yapmıyodum
karanlıkta bişeyler yiyerek film izliyodum
hatta gece yatarken bile illa bi paket balık kraker yiyodum garanti :roflol:
üleenn 2 haftada heyatım değişti
sağlıklı yaşar oldum

hadi birlikte çekelim öleysem :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey:
:dance::dance::dancehhh yandan yandan:dance::dance::teytey::teytey::teytey:

kaydirigubbakcemile5dimi ya burda sadece kilo konuşceza.s500 gram vermişm cnm 5 günde:roflol::roflol:bu da bir gelişme dimi 89,50 kg geliyomhihoyyyt

:sinifsinif:balık kraker dime bana canım istiyor zati:umursamaz:
bende bu yazanların hiç birine uymuyordum cnm ismime layık bir şekilde tv izlerken cips yiyordum bol bol:kedi:

kaydirigubbakcemile5dimi ya burda sadece kilo konuşceza.s500 gram vermişm cnm 5 günde:roflol::roflol:bu da bir gelişme dimi 89,50 kg geliyomhihoyyyt

bu gün 500 gr yarın 500 gr derken bir bakmışınki oooooo manken gibim olmuşun demü ama

tickerime bakın :1rolleyes: ben yaptım süprizzzzz

:uhm: :uhm: :uhm:

olsun buda bişeydir :lepi:
durun ben gene tartılacam -tatlicadiarzu-

iyiyim çitosum baharım, meltemcim sizler nasılsınız
gerçi meltem bomba gibi :lepi: kilo vermiş keyfine değecek yoktur şimdi zemuszemus

ben de dün tartıldım annemlerde hala 59 kg'ım mafoldumben

bu gün 500 gr yarın 500 gr derken bir bakmışınki oooooo manken gibim olmuşun demü ama

olsun buda bişeydir :lepi:
durun ben gene tartılacam -tatlicadiarzu-
aman maşallah deyim yinede nazar değmesin hepiciği gitsin bu yağların:mymeka:
kız sende delümüsün dakka başı tartılcenmi kaydirigubbakcemile3boynuna kolye diye as bari baskülünü biryere giderkende unutmazsınsırnaşık şey

:sinifsinif:balık kraker dime bana canım istiyor zati:umursamaz:
bende bu yazanların hiç birine uymuyordum cnm ismime layık bir şekilde tv izlerken cips yiyordum bol bol:kedi:

valla bizim evde şimdi bi sepet dolusu kraker çikolata kek var
çok alıyoruz vildan beslenmesine koyuyo
hepside gözümün önünde ama canım istemiyo :umursamaz:
hıhh kaka onlar :sinifsinif: ben ne güzel iğrenç iğrenç m.h.ç. içiyorum yeşil çay içiyorum :1ninca:
bizde 1 sepet sizde 1 reyon var gerçi kafamçokkarıştı ama olsun yemiycez yerimseniben

canım mecbur napıyım hayatım ısde oldugum ıcın napıyım bak bugun bogaca aldım yarım yedım bıtenede ucgen peynırden yedım bıtene ekmek hiç yemıyorum canım

gerçi meltem bomba gibi :lepi: kilo vermiş keyfine değecek yoktur şimdi zemuszemus

:teselli:gülom bizde iyiyiz de sen daha 3 gün oldun başlayalı hem fazlada değilki kilon yavaş verirsin sen üzülme bidenem verirsin senin içinde halay çekeriz burda:dance:

kilo çizelgem yawriiim orda kilo verdiğim görüniyii kaydirigubbakcemile2
:jeyyar:kendin gibi sexy yavru koymuşun bakıyomdavereliniortak
:kedi: hehhehheh özellikle seçtim sırnaşık şey

ben çok iyiyim çok şükür
o kadar açlığın ve yorgunluğun üstüne kilo veremeseydim bırakırdım heralde ama şimdi tam gaz devam havaya girdim yine kaydirigubbakcemile3

bels41, citos2903+, divinity+, lahanabebek, Sirine66 herkese gunaydın kızlar hayırlı cumalarrr

bels41, citos2903+, divinity+, lahanabebek, Sirine66 herkese gunaydın kızlar hayırlı cumalarrr
hayırlı cumalarınız olsun cümleten
hosbulduk bıtanem nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyiyim ben çok şükür bu hafta 1,5 kilo verdim sevinçten yerimde duramıyom :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…