K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

sanada hayırlı cumalar canımopuyorumnanaktan

kafamçokkarıştısorma valla şimdik evdeyim gözüm görmüyor evede getirtmiyom yarın işe başlayınca ne yapcem bilmiyom akannehir

canım mecbur napıyım hayatım ısde oldugum ıcın napıyım bak bugun bogaca aldım yarım yedım bıtenede ucgen peynırden yedım bıtene ekmek hiç yemıyorum canım
vereliniortakhergün düzenli yemeye çalış cnm yinede bir iki lokma geçsin kursağındana.smetobolizman daha düzenli çalışır o zaman daha çabuk kg verirsin

DÜMDÜZ BıR KARIN VE BEL ıÇıN

Kadın yada Erkek tüm insanların hayalinde dümdüz bir karın’a sahip olmak vardır. Ama bunun için yapılması gereken diyetler ve spor, insanların bu hayallerinden vazgeçmesine neden olmaktadır. Ama artık hayallerinizde yaşattığınız, dümdüz bir karın’a sahip olmanız için diyet yapmanız gerekmiyor.
Buyrun size dümdüz bir karın için elmas gibi öneriler…
Bel bölgenizin ince olması ve düm düz bir karın‘a sahip olmak için günlük aldığınız besinlerde 3000 kalori‘nini aşağısına inmemelisiniz. Günlük alınması gereken miktarı düşürenlerin obezite karşısından daha 2,5 kat daha dirençsiz olduğu biliniyor. Bu sebebledir ki besinlerinizi doğru seçmeniz son derece önemlidir.
Meyve ve sebze bol bol tüketin
Meyve ve sebze konusunda özellikle portakal mandalina gibi turunçgillerden bol bol tüketin. ınce bir bele, düz bir karın‘a sahip olmak için ekmek yerine şeker içeren sebze ve meyvelerden tüketin. Bel çevrenizde yağ birikmesini engellemek için Zengin C vitamini, beta-karoten, antioksidan içeren lifli yiyecekler tüketin, bu gibi yiyecekler uzun süre tokluk hissetmenizi sağlayacağından ve bel çevresinde yağ depolanmasını azaltır.
Beta-karoten yiyecekler; Havuç, taze meyve suyu ve şeftali gibi yiyeceklerdir, Portakal, çilek, ahududu, böğürtlen, kivi gibi meyveler ise C vitamini bakımından zengindir.
Beslenme sürecinden hemen önce yeşil biber gibi kaloriyi düşüren yiyecekler alırsanız meyvelerden gelecek fazla kalorileri azaltmış olursunuz.
Bol bol Selenyum alın,
Bel’in kalın olmasının sebeblerindne biriside kanda ki selenyum oranı ile diğer antioksidan’ların yetersiz olmasıdır. Selenyum bir çok yiyecekte bulunuyor. Eğer günde 55 mcg alınması önerilmişse, yiyeceklerden ne kadar alındığını tahmin etmek zor olabilir. Bu sebeble selenyum içeren vitaminleri tercih edebilir yada selenyum içerikli bir beslenme takvimi uygulayabilirsiniz.

Protein’e mutlaka ihtiyacınız var,

Zayıflamanıza, incelmenize yardımcı olacak ve bunun yanında enerjinizi korumak için protein içeren yiyecekler tüketin. Fakat aşırıya asla kaçılmamalıdır. Aşırı protein tüketilmesi ise, fazla kalsiyum kaybına sebep olduğundan bu durum, böbrekleriniz açısından aksi bir durum yaratabilir. Eğer günde 2000 kalori ile bir beslenme programı izliyorsanız bunun 500 kalorisi proteinden olmalıdır. Yağsız yoğurt, süt, balık gibi gıdaları beslenmenize gereken miktarda ekleyebilirsiniz.
Fındık, ceviz gibi çerezler de zengin birer protein kaynağıdır fakat haftada bir kere 24-25 badem, 35-40 fındık yiyebilirsiniz.
Doğru yağlarla beslenin
Beslenmenizide zeytinyağı gibi doymamış yağları tercih edin böylece daha kolay zayıf kalırsınız vede daha sağlıklı zayıflama dönemi geçirirsiniz. Bünyesinde Omega 3 barındıran balık veya ceviz yiyebilirsiniz.
Omega 6 içeren gıdalar karın bölgesinde yağ birikimine neden olabilir.(mısır yağı, tahıllar, fırında pişen yiyecekler ve yumurtalar omega 6 içerir)
ınce bir bel ve düm düz bir karın‘a sahip olmak için;
Kesinlikle yenilmemesi gerekenler!
ışlenmiş yağlar, besleyici özelliği olmayan kurabiye, pasta vs., cipsler kesinlikle yenilmemeli…

valla ben şimdilik 70e bile düşsem takkemi göğe atcemakannehir

akıllım senin 70 e düşmene 20 kilo var benim 65 e 6,5 kilo var
ama sende benden fazla azim var ben seni önceden beri biliyom
birkeresindede yine azim etmiş vermiştin yine verirsin
ben hep başında olacam baykuş gibi tepende dikiliciiiim o kiloları verene kadar sırnaşık şey

eh kıslar hele bi doktora gidim gelim bende başlamassam banada ayşe demesinler görün siz hedef 55 kilo keşke olabilsemde 50 ama ne gezer kıslar ben dünde yazdım ama görmedinis bende ekleyin canlarım benim benim boyum 1.55 kilom 65 çok fazla göbişim var bene ölçümü bilmiorum canım genelde 44 beden etk veya pantolon giyerim

neyse ben kaçar siz ona göre yorum yaparsınıs çitosum sen hallet canım öpüyorum sizi

citos ben şimdiden inceldim ve göbeğim gitti valla bak kaydirigubbakcemile2
bende zaten göbek yoktu son zamanlarda çıkmıştı kaydirigubbakcemile3
belimde oldu bitti inceydi (karınca belli ) ama göğüsler büyük 95 beden
oda prolaktin hormonum yüzünden Çok üzgünüm çoook
kızı sütten kestim 6,5 sene oluyo hala süt üretimi durmadı yasakkelime
sıksam fışkırıyo :çok üzgünüm:

:1closedeyes:ewet beni en iyi sen bilin inat oldumuda bilin süprizzzzzhiç kaçarı yok 10 kg verdim gibi bu 25 kgda vericim :dilcikar:sen hele beni bi bırak taaa sivasa gelicim bu sefer klava:

ınsalah verırız kızlar ya sımdı sıcak su ıcmeye başladım bende
:lepi::lepi::lepi:

tamam yavri senide ekledrim şimcikvereliniortak

ZAYIFLAMAK ıSTEYENLER LıSTESı

DıVıNıTY=boy=1,65=kg=73 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm

CıTOS2903=boy=1,65=kg=90 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm

PASAKLIMıNıKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=59 ideal kg=50

BELENAY=boy=1,56=kg=75 ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm

ECMEL=boy=1,55=kg=57=ideal kg=52kg

DıLOOM=( KG ALMAK ıSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANıYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MıNıŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMıLE DıYETı YAPIYOR)=boy=1,60=kg=62=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLıHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=65,80=ideal kg=60kg

KARDELEN=boy=1,65=kg=66,5=ideal kg=61kg

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

MAVıGÖZLÜ=boy=1,72=kg=59=ideal kg=50 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=65=ideal kg=50 kg

KISMETSıZKEDı=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

Son düzenleme:

canım benı yanlıs vermısım cıtosum boyum 1.57 olucakdı hayatım

fotonda gördüm yavri belin incede eccik basenin var tontişlerin büyük olması kocikine yarar:jeyyar:heçte şikayetçi deeldir sorsan :roflol:benimki hava yastıklı karıcım diye seviyor beni:roflol:

benimde göbişim çıktı biraz
göğüslerim büyüdü
1 kilo aldım bacım ekle beniiii çıtırım

fotonda gördüm yavri belin incede eccik basenin var tontişlerin büyük olması kocikine yarar:jeyyar:heçte şikayetçi deeldir sorsan :roflol:benimki hava yastıklı karıcım diye seviyor beni:roflol:

ne baseni laa yanlış görmüşsün kaydirigubbakcemile3
hehhehehheh benim kocişte kuruyup deyneğe dönme en fazla 60a düş deyir sırnaşık şey

benimde göbişim çıktı biraz
göğüslerim büyüdü
1 kilo aldım bacım ekle beniiii çıtırım

:roflol: :roflol: :roflol: kız o dünkü yediğin mantıdır sindirmemişsindir midene oturmuştur :roflol:
sindir bidaha tartıl sen sırnaşık şey

merhaba kızlar hayırlı cumalar 0 kalorılı bı gun dılerım ..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…