kaydirigubbakcemile5hadi gözün aydın canım:hooray::hooray::hooray:günaydın canlarım :teytey: bu sabah tartıda 71,5 olduğumu gördüm :sm_cool: :sm_cool:
yuppiiiiiiiiiiiii :lepi: delikafadulden ay çok mutluyum sositososito :hooray:
tebriklerimi şettiriyorum kardeşim aferin sana darısı banagünaydın canlarım :teytey: bu sabah tartıda 71,5 olduğumu gördüm :sm_cool: :sm_cool:
günaydın canlarım :teytey: bu sabah tartıda 71,5 olduğumu gördüm :sm_cool: :sm_cool:
günaydın beloşumopuyorumnanaktankız ne güzel erkenden yapmışın gayfaltını daha ben ne yiyeceme karar veremedim CADIARZUuyuzlanıyom buralardalaelaelaelaelaegünaydın kıslar nasılsınız bugün bir kahvaltı yaptım krallara layık
1 domates
2 salatalık
1 yumurta
1 bardak süt
1 kk peynir
4zeytin
2dilim ekmek
ee daha ne olsun dimi rejimde olan birine göre kral sofrası yanii ayrıca uzun zamandır böle kahvaltı yapmamıştım iyi gewldi artık kahvaltımı düzenli olarak yapıcam
dün akşamda 2 tane patetesi haşladım içine yoğurt kekik nane koydum bide çorba ekmek yok ama doydum bu topik iyi geldi bana ya
opuyorumnanaktangünaydın lahanam hoşgeldin kaydirigubbakcemile5günaydın hanımlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizin cuması mübarek olsun :Saruboceq:
saol bidenem Şenizkaydirigubbakcemile5hadi gözün aydın canım:hooray::hooray::hooray:
teşekkür ederim ablişim Şeniztebriklerimi şettiriyorum kardeşim aferin sana darısı bana
:teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
mersi canımcım Şeniztebrik ederim cnm :lepi: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:
günaydın hanımlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizin cuması mübarek olsun :Saruboceq:
günaydın beloşumopuyorumnanaktankız ne güzel erkenden yapmışın gayfaltını daha ben ne yiyeceme karar veremedim CADIARZUuyuzlanıyom buralardalaelaelaelaelae
günaydın canlarım :teytey: bu sabah tartıda 71,5 olduğumu gördüm :sm_cool: :sm_cool:
etiketlere baktımda harbi komik bak şimdi
pala bıyıklı, pasaklıminiktanrıça
belenay, bende zayıflamakistiyorum,
iskenderkebapbizeyasak, kıllı godikler,
kayra şişko, koşu bandıda
lazerli iğneli, miniş
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:lepi:iyiki açmışız burayı hihoyyytyakında hepimiz fit olucaz divin morel verdi bana zabah zabah:sm_cool:zabayın köründe işe gidinceöle oluyor canım 6da kalktımmirmirmirmir hakeret ettim biraz namazımı kıldım kahvaltımı yaptım duşumu aldım 8,30 da görev başındaydım ama çok dinç hissediyorum kendimi hihoyyythihoyyytyaşasın rejim yaşasın topikimiz:hooray:
Şenizhoşgeldin minikim nasılsın :ecrin_bebek:ben bugün kahvaltıda haşlanmış yumurta süt ve tost yedim yağsız :lepi:
şimdi de beşi bi yerde çayımdan demledim bi bardak onu içicem zemuszemus
maşallah ablişim canım benim ne güzel erkenden kalkıp namazını bile kılmışsın allah kabul etsin opuyorumnanaktanzabayın köründe işe gidinceöle oluyor canım 6da kalktımmirmirmirmir hakeret ettim biraz namazımı kıldım kahvaltımı yaptım duşumu aldım 8,30 da görev başındaydım ama çok dinç hissediyorum kendimi hihoyyythihoyyytyaşasın rejim yaşasın topikimiz:hooray:
ben bugün kahvaltıda haşlanmış yumurta süt ve tost yedim yağsız :lepi:
şimdi de beşi bi yerde çayımdan demledim bi bardak onu içicem zemuszemus
alkisalkisalkis hihoyyyt sositososito :sm_cool: sositososito :sm_cool: hihoyyyt alkisalkisalkis
teprikleeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr
neden hep ben yaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
opuyorumnanaktangünaydın lahanam hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
Şeniz
hoşgeldin lahanabebiş Şeniz seninde hayırlı cumaların olsun canım
:lepi: saol canımcım inanılmaz mutluyum şu anda Şeniz :dance: :teytey: kalkıp halay çekesim var sırnaşık şey
evet yaww iyiki açmışız citos:lepi:iyiki açmışız burayı hihoyyytyakında hepimiz fit olucaz divin morel verdi bana zabah zabah:sm_cool:
Şenizhoşgeldin minikim nasılsın :ecrin_bebek:
durun bende tartılayım merak ettim acaba vermişmiyimkaydirigubbakcemile3