K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

ben geldim çok mutsuzum açım kızlar açım öğlende dünden kalan brokoliyi yedim yanında yoğurt şimdide elma kemirmekle meşgulüm ne zaman vereceğim bu kiloları yaaaaaa
bu rada akşama patetes haşlaması yağsız makarna ve çorba menü nasıl kızlar iyimi yoksa çokmu olur

ideal kilo 50 olmayı istiyom ben 55 kiloydum kendimi bildim bileli 55 üstüne çıkmadım ama altına düştüydüm ne oldu bilmem bu ay kilo almısam 59 olmusam mafoldumben
bu arada sen kafayı yedin galiba mavişim:mymeka:kız ne rejimi delirme dal gibisin ama bizimle sohbete gel güzellik hakkında bildiklerini paşlaş sana rejim mejim yoklmaz:bu arada anlat bakalım nasıl böyle incecik kalıyorsun:asigim:

citos yokoldu yaww :gitme: beni bırakıp gitmezdi haber vermeden :sm_confused: nere gittiki acaba

hoşgeldin mavişim Şeniz
senin boyuna göre kilon normal değilmi bacım fisfisfis

hemsom size göre normal ben 55de daha inceyim kıyafetlerim olmuyo bacım yaa etek pantol zor çıkıyo basenler masallahım var yani bi görsenn

ama ama aplaa elbise giyemiyom ben yaa yani pantolum dar oluyu eteğim zor çıkıyıı neydiyim ben peki nasıl incecik kalıyom bilmiyom vallah özel bişide yapmıyom ben kendimi bildim bileli böleyim yaa bilmemki neden aman zaten istemiyom kilo almayı apla göbek ayva gibim oldu yaww adt neyim olmadım daha 12inde olcaktım gecen ay hap kullandım duzenimimi bozdu ne anlamadım hala gelen yok

canlarım ben geldim
bebeğim uyudu sizlere selam vereyim istedim
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun
bir süre sonra bende katılacağım zayıflama maratonuna .göbişim kalmasın dimi ama .
zaten kiloluyum ama olsun normalde göbeğim yoktu şimdide olmasın .
3 ay sonra falan başlarımsanırım diet yapmaya .şu ana süt verdiğim için sıpaya homini gırtlak yiyiyorum zemuszemus

belenay ablam ben güzellik içinde bişi yapmıyomki apla sadece gül suyu kullanmaya başladım cildime hediye geldi 100 de 100 dogal gul suyu onunla yuzume pansuman yapıyom sadece ben siyah noktaları nasıl götürebilirim onu bilmek isterem burnumdakileri yanii

hg ablamm doruk paşayı yerim ben yaa çok tatlı maşallah allah nazardan saklasınn sen şimdi zayıflamaya ney uğrasma doruk buyusun zaten peşinde kosturmaktan verirsin kiloları ablammdüşünme simdi bunları

topiş boşalmışş nereyesunuzz kızlarrr

ben öğlende mısır ve pirinç patlaklarımdan yidim
ama meyve getirmemişim yanıma ara öğün olarak açlıktan bayılıcam :gitme:
akşam yemeğinde balık var bu akşam :lepi:

ne mantısı len mide bulantım tavan yaptı ondan mantı yemedim bile bidaha böğğğ tiksindim

citosum anca gelebildim cancaazım,topiciniz hayırlı olsun çıtıkırık gacılaazemuszemus
ölçülerimi şeediim sositososito
boyum 1.70
kilom 69
yazın 74 kiloydum,sona ekmeği falan bıraktım,
şimdiki kilomda takıldım kaldım,tebi daa vermek istiim,
gezmeler ,günler başladı,benim de iştahım açılmaa başladı,
dikkat etmem gerekii,sizlen hareket ediim barehihoyyyt,beni bekleyün anacııım:hulya:

ZAYIFLAMAK İSTEYENLER LİSTESİ

DİVİNİTY=boy=1,65=kg=73 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm

CİTOS2903=boy=1,65=kg=90 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm

PASAKLIMİNİKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=59 ideal kg=50

BELENAY=boy=1,56=kg=75 ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm

ECMEL=boy=1,55=kg=57=ideal kg=52kg

DİLOOM=( KG ALMAK İSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,60=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANİYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MİNİŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMİLE DİYETİ YAPIYOR)=boy=1,60=kg=62=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLİHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=65,80=ideal kg=60kg

KARDELEN=boy=1,65=kg=66,5=ideal kg=61kg

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=60 kg

MAVİGÖZLÜ=boy=1,72=kg=59=ideal kg=50 kg

herkese günaydınnnn hayırlı cumalarrrropuyorumnanaktan
akşam menümde mercimek çorbası, fırında tavuk ,

pirinç pilavı ,salata vardı ekmek yoktu yine zemuszemus
akşam kocikimle yürüyüş yaptık 1 saat kadar parkta yavaş yavaş vucüdu ısıtıyom pazartesi günü sporuma başlıyom kızlar:lepi:

Son düzenleme:

gunaydın canım nasılsın dun sabah bısı yemedım canım egleyın lahana sarması az bır kase corba aksama patetes salatalı ekme sadece kepeklı bıtene ogle yemegınde yedım canım

gunaydın canım nasılsın dun sabah bısı yemedım canım egleyın lahana sarması az bır kase corba aksama patetes salatalı ekme sadece kepeklı bıtene ogle yemegınde yedım canım
hoşgeldin eleynacım opuyorumnanaktan
canım kahvaltını düzenli yap atlama lmaz:kilo almana en büyük sebeb bu bende aynı hatayı yapıyordummafoldumbenhiç kahvaltı yapmazdım gün gün kilo almıştım birde hamilelik eklenince şiştim bayağı şimdi düzenli şekilde kahvaltımı yapıyorum inşallah bu kilodan çabuk kurtuluruz:Saruboceq:

günaydın canlarım :teytey: bu sabah tartıda 71,5 olduğumu gördüm :sm_cool: :sm_cool:
yuppiiiiiiiiiiiii :lepi: delikafadulden ay çok mutluyum sositososito :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…