bu arada sen kafayı yedin galiba mavişim:mymeka:kız ne rejimi delirme dal gibisin ama bizimle sohbete gel güzellik hakkında bildiklerini paşlaş sana rejim mejim yokideal kilo 50 olmayı istiyom ben 55 kiloydum kendimi bildim bileli 55 üstüne çıkmadım ama altına düştüydüm ne oldu bilmem bu ay kilo almısam 59 olmusam mafoldumben
citos yokoldu yaww :gitme: beni bırakıp gitmezdi haber vermeden :sm_confused: nere gittiki acaba
hoşgeldin mavişim Şeniz
senin boyuna göre kilon normal değilmi bacım fisfisfis
bu arada sen kafayı yedin galiba mavişim:mymeka:kız ne rejimi delirme dal gibisin ama bizimle sohbete gel güzellik hakkında bildiklerini paşlaş sana rejim mejim yoklmaz:bu arada anlat bakalım nasıl böyle incecik kalıyorsun:asigim:
Selam kızlarrrropuyorumnanaktan
beryal bebiişşin çok datlu maşAllah
canlarım ben geldim
bebeğim uyudu sizlere selam vereyim istedim
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun
bir süre sonra bende katılacağım zayıflama maratonuna .göbişim kalmasın dimi ama .
zaten kiloluyum ama olsun normalde göbeğim yoktu şimdide olmasın .
3 ay sonra falan başlarımsanırım diet yapmaya .şu ana süt verdiğim için sıpaya homini gırtlak yiyiyorum zemuszemus
herkese günaydınnnn hayırlı cumalarrrropuyorumnanaktan
akşam menümde mercimek çorbası, fırında tavuk ,
pirinç pilavı ,salata vardı ekmek yoktu yine zemuszemus
akşam kocikimle yürüyüş yaptık 1 saat kadar parkta yavaş yavaş vucüdu ısıtıyom pazartesi günü sporuma başlıyom kızlar:lepi:
hoşgeldin eleynacım opuyorumnanaktangunaydın canım nasılsın dun sabah bısı yemedım canım egleyın lahana sarması az bır kase corba aksama patetes salatalı ekme sadece kepeklı bıtene ogle yemegınde yedım canım