Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naniknanikbenim gayet iyi gidiyor zemuszemusama diğer kızlar tek tek dökülmeye başladılarkaydirigubbakcemile3dombililer çalışmalar nasıl gidiyor :jeyyar:
ŞenizŞenizhakettin tabi hakettin :hooray:
günaydın beloşum uyarın için teşekkür cnm CADIARZUdemek fazla kesmiycez gerçi ben çeşit yiyorum tatlı hariç akannehirbitter çikolatadan yiyeyim barigünaydın çıtırlar nasılsınız yiemi uykudasınız yksam kalkın bakim şöööööle güzel bir kahvaltı yapın kızlar doktor söyledi sakın diyet yapmayın diye bu domuz gribi bağışıklık sistemi zayıf insanları daha çabuk yakalıyormuş diyet yapan insanların bağışıklık sistemi zayıflıyormuş sakın tatlıyı kesmeyin diyorlar az yiyn ama yiyin bütün sebze ve meyvaları kırmızı beyaz eti balığı hepsini tüketin vücut direnciniz düşmesin hadi öle bi oturuşta hamudulad götürün demiyorlar tabi ama azda olsa yiyin herşeyden diyorlar dikkat edin kendinize
bize günaydın yokmu kız:dilcikar:gunaydın belenay canım nhb nasılsın ya bısı dıyebılırmıyım canım sana
öbür tarafta günaydın dedim ama neyse burdada deyim kaydirigubbakcemile3günaydın dobiş çıbıhhhhlülülülülülügünaydın dobiçler :ecrin_bebek:
günaydın nilüüm hoşgeldinopuyorumnanaktangünaydın kızlar...benım buhaftam biraz yoğundu..hafta başı semıner falan vardı...bide netimiz çok zor bağlanıyordu..güya hızlı ya geçtik ama tam tersi oldu bizim bağlantı sorunlu..dünde sitede bir problem varmış sayfalar hep hata verdi ...e nasılsınız???
ben iyiyim..diyet fena gitmiyor benım ama kilomda gitmiyor...kazık çaktım resmen:umursamaz:
dün sabah kahvaltı yapmadınmı çitosbenim dünkü menüm şöylezemuszemus
öğlen
bir tabak kepekli makarna
1 tabak salata ve 1 bardak ayran
aralarda meyva ve yeşil çay
akşam
3 adet ızgara köfte
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt
2 adet haşlanmış karnıbahar
buıgün sabah
5 zeytin
1 kk kaşar peyniri
1 haşlanmış patates
1 domates 1 salatalık
1 bardak çay
1 dilim kepekli ekmek
10 kişiydik 6 kg balık vardı çitosum bi kaç ay balık yemiiices :roflol:
ŞenizŞeniztamam kızmadım ben soru sormuştun ya öbür topişte cevabını verdim okudunmu cnmyerimsenibencanım benım bende cıktın sandım opuyorum senı kızma tamm cıtosunŞeniz
yaptım cnm bir gün önceden gidiyor benim sabah menüm o yüzden cnmdün sabah kahvaltı yapmadınmı çitos
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
opuyorumnanaktanhoşgeldin kaslı derinimkaydirigubbakcemile3tontişlerrrr günaydınnnn!!!opuyorumnanaktan
günaydın nilüüm hoşgeldinopuyorumnanaktan
hayırlısı cnm zati 1. 2 kilocuk bişeyin kaldı sıkma canını verirsin:lepi:
ben bu hafta 1,5 kg verdim zemuszemus
divin hastalıkla uğraşıyor kaç gündür yazamıyor verdimi vermedimi haberim yok :gitme:
işte böyle
bu aralar kas neyim yapamimm çıtırım çerezimm!!!:1no2:opuyorumnanaktanhoşgeldin kaslı derinimkaydirigubbakcemile3
ŞenizŞeniztamam kızmadım ben soru sormuştun ya öbür topişte cevabını verdim okudunmu cnmyerimseniben
:roflol::roflolenguenmi hahaaaa:roflol::roflol:inanmıyorummmmmm..süperr yaaa:lepi::lepi::lepi:
1.5 kg çok iyii
yok canım benım daha 4-5 kg fazlam var ama 2 kgcuk gitseydi şu bayrama kadar çok sevinecektim ama bilemiyorum neden çakıldım böyle..bu 64 te çok oyalandımkafamçokkarıştı
bayram için bi etek aldım modeli şu dizlatında kalem etekler var ya onlarda..müthiş zayıf gösteriyor ben bile inanamadım giyince ama evvelki gün evde giyip biraz vakit geçirdimkaydirigubbakcemile3yürürken falan yukarı sıvanıyor....aslında öyle dar değil ama 2 kg versem hiç sıvanmıcak..çok küçük adımlarka gidincede normal duruyor ama ben veremezsem bayramda penguen gibi dolaşmak zorunda kalcem:roflol:
vildoş gripmi nesi var_??