K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

dün sabah yediklerim
nestle nesfit kuru meyveli 1 kase üzerine süt koydum onu yedim
2 kaşık keten tohumu
1 kivi yedim
öğlen
çeyrek ekmek arası köfte 1 ayran yedim eve gitmeye fırsatım olmadı
akşam
karnıyarık yarım adet
2 kaşık kuskus
1 tabak salata 1 kase yoğurt
bugün sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 domates küçük olanlardan
1 bardak çay ş.ziz

citosum sağol canım benim inan deniyorum ama olmuyor inşallah bende zayıflarım bigün ama sıkıldıkça kendimi deli gibi yemeğe veriyorum herşeyden vazgeçiyorum sonra tekrar yeşeriyorum sonra tekrar umutsuzluk kafayı kırdım galiba:)))
divicim ağlam kız sen bana bakma ben yanar dönerim
kızlar zayıflayıca resimlerinizi koyuda görelim belki ilham olursunuz benim gibi şişkolara:)))

:teselli:canım biraz zamana bırak sıkma kendini hazır hissedince tekrar başlarsın morel bozuk olunca zor oluyor anlıyom seni mafoldumbenbenimde tam tersi işte zayıflarsam morelim düzelicek o yüzden hırs yaptım kendime muhakkak gidecek bu kilolar:mymeka:

fisfisfis cnm valla bilmiyodum benimde keyfim yoktu ağlayasım vardı ne biliyim yaa teselli etmek aklıma gelmedi özür :çok üzgünüm:
:teselli:temem temem kankim ağnadım ben senia.s

çitoooooooos sende olan şu azmin yarısıda bende olaydı ya maşallah canım sana kız dal gibi hatun olacan beni çatır çatır çatlatcan ayyy kıskandım bak maşallah tu tu tu kız nazar değmesin devam devam aferin ana drısı bana:)))

günaydın çıtırlar dombiliden hepinize sevgiler yine açılışı ben yaptım ne durumda kilolar

günaydın çıtırlar dombiliden hepinize sevgiler yine açılışı ben yaptım ne durumda kilolar
herkese günaydınopuyorumnanaktan
kız beloş nazar etme ne olur çalış seninde olurkaydirigubbakcemile3
nasıl oldun biraz morelin iyimi cnm:1hug:

Günaydın kısçeler zemuszemus
beloşum yaaa yapam böle bozma moralini
bak biz burada birbirmizi destek oluyoruz, moral vermeye çalışıyoruz, hevesin kaçmasın devam hadi herşey gelecek olan meleklerimiz için :ecrin_bebek:

Valla bende yerimde sayıyorum kızlar hatta bu sabah 57 kg yazıyordu tartıda mafoldumben
Dün akşam yediğim balıkları eritememişim anlaşılan :gitme:

Bu arada en sonunda evime bi tartı aldım kızlar hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5hadi hayırlı olsun minikim sık sık tartılır bize rapor edersin artıkınzemuszemus
kız kaç kilo balık yedin öle eritemedin:1shok:akannehir

benim dünkü menüm şöylezemuszemus
öğlen
bir tabak kepekli makarna
1 tabak salata ve 1 bardak ayran
aralarda meyva ve yeşil çay
akşam
3 adet ızgara köfte
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt
2 adet haşlanmış karnıbahar
buıgün sabah
5 zeytin
1 kk kaşar peyniri
1 haşlanmış patates
1 domates 1 salatalık
1 bardak çay
1 dilim kepekli ekmek

herkese günaydınopuyorumnanaktan
kız beloş nazar etme ne olur çalış seninde olurkaydirigubbakcemile3
nasıl oldun biraz morelin iyimi cnm:1hug:
sağol çitosum ya bugün daha iyiceyim rejim yapmıyorum ama öle yemeklerede saldırmıyorum kendimi bir kalıba sokmadan yavaş yavaş verebilirsem ne ala yoksa kilo almamyı planlıyorum olduğu kilodan fazlasını almıyayım yeterŞeniz

sağol canım ya veremedikçe sinir oldum bide sıkıntılar var yedikçe yedim ama dünden beri karar aldım rejim yapmıyacağım ama öle yemeklerdende hırsımı çıkarmıyacağım burdanda gitmicem zaten baştanda dedim sizlerin yazılarını okudukça belkim ilham gelir belki bir sene belki iki sene ama az az vericem akalım bide bölesini deneyeyim bu arada tartın hayırlı olsun güle güle kullan kiloların gittiğini görerek kullanŞeniz

10 kişiydik 6 kg balık vardı çitosum bi kaç balık yemiiices :roflol:
neee 6 kg balıkmı vardıakannehirakannehirakannehir
eee tabii kişi başı 600 gr yeseniz bide yanında salataydı suydu kolaydı derken eritmemen normalkaydirigubbakcemile3hiç şikayet etme o zaman sana ceza 30 şinav çek bakıyım yediklerini eritkaydirigubbakcemileklava:yoksa geliyor totona sopa

gelsin valla gelsin totoma totoma klava:
neyse akşam 30 şınav çekerim ceza bana :mymeka: sırnaşık şey

salatayı ve balıkları ekmeksiz götürdüm ama sonradan gelen helva ekmeksiz gitmedi napppiiiim :kedi:

gelsin valla gelsin totoma totoma klava:
neyse akşam 30 şınav çekerim ceza bana :mymeka: sırnaşık şey

salatayı ve balıkları ekmeksiz götürdüm ama sonradan gelen helva ekmeksiz gitmedi napppiiiim :kedi:
akannehirakannehirakannehiray üstüne bide helva ekmek yemiş klava:sakın yarın karşıma şinav çekmeden gelme yoksa imzama yazıyom adını dobiş pasaklı diye ona göre:umursamaz::dilcikar:

akannehirakannehirakannehiray üstüne bide helva ekmek yemiş klava:sakın yarın karşıma şinav çekmeden gelme yoksa imzama yazıyom adını dobiş pasaklı diye ona göre:umursamaz::dilcikar:

ama bütün bütün fıstıklar vardı helvada herkeş karşımda hapur hupur yerken ben onlara baksa mıydım :çok üzgünüm:
yasık diil miydi bana :çok üzgünüm:
ne zamandır tatlı bişi yemiyordum çok canım çekti yarım dilim ekmekle az bi parçacık helva yedim sadece :çok üzgünüm:
yemese miydim yemeseydim de şişse miydi bi tarafım
yemeseydimde ileride bebeğimde kocaman bi fıstıklı helva lekesi mi olsaydı :çok üzgünüm:

tamam akşam şınaf çekerim mekik çekerim bisiklete biner öyle gelirim karşına :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ah sen yokmusun sennn:gitme:bak yine duygulandırdın benisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ama yemezler seni yaramaz kızz klava:benimde önümde neler yiyolar neler :çok üzgünüm:ben bırakıyommu kendimi hiç hele birde işyerimi gözünün önüne getir çikolatalar kekler cipsler kuruyemişler akannehirhergün onlarlala iç içeyim göz gözeyim:çok üzgünüm:heran onlardan açıp yememek için ne güçlük çekiyom biliyonmu sen:dilcikar:ama yemiyom aklıma geldikçe elma yiyom mandalina yiyom avutuyom kendimi ha birde marketin dört bir yanı kebabçı dönerci pideci dükkanıyla sarılı daha onları saymıyom bile:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…