julia'nin dünyasında çeyiz hazırlığı

bende aynen yaa o kadar hoşuma gidiyo ki almak annem artık alma gereksiz birsürü şey aldın diyo ama ben doymuyorum bi türlü

herşeyin çok güzel tatlım mutlu günlerde,aşkla,huzurla,sağlıkla yaşlanıp torun sevene kadar kullanın inşallah

bende aynen yaa o kadar hoşuma gidiyo ki almak annem artık alma gereksiz birsürü şey aldın diyo ama ben doymuyorum bi türlü

ehehe sende bendensin o zaman cnm ama en gereksz şeyler aslında en çok kullanılan şeyler

herşeyin çok güzel tatlım mutlu günlerde,aşkla,huzurla,sağlıkla yaşlanıp torun sevene kadar kullanın inşallah

ayyy ne kadar güzel dilekler bunlar yaaaaaaaaaa

bencede ben herşeyim eksiksiz olsun istiyorum fazladan fazladan alıyım diorum
KK'ya da yeni katıldm bayaa faydalı oluyor hakkaten hazırlıklar için değişik fikirler falan iyiki katılmışım

Son aldiklarinida gülle gülle kullan canim, bende senin gibi böyle renkli renkli kaseler, servise tabaklari aldim bir sürü insallah illeride yer problemi olmaz..

Son düzenleme:
bencede ben herşeyim eksiksiz olsun istiyorum fazladan fazladan alıyım diorum
KK'ya da yeni katıldm bayaa faydalı oluyor hakkaten hazırlıklar için değişik fikirler falan iyiki katılmışım

evet evet cnm yaaa ben diğer arkadaslarda çok deişik şeyler gördün hepsinin notunu aldım bakıcam

Son aldiklarinida gülle gülle kullan canim, bende senin gibi böyle renkli renkli kaseler, servise tabaklari aldim bir sürü insallah illeride yer problemi olmaz..

aynı muhabbeti dün aşkımla yaptım cnm mutfak dolaplarını boydan boya istiom die bnm eşyalar sığmaz dedim gülüo

hepsiii birbirinden güzel kuzumm güzel günlerde agzı tadıyla kullanmanı nasip etsin rabbim sevdiceginle bir ömür boyu mutluluklar dilerimm

evet haklısın zaten aileler yapacak olsa bu kadar ayrıntılı istemeye yüzümüz olmaz :):)

cok begendım juluacım nısan la dugun arasını nekadar tutucaksınız bakalım once senmı benmı dugun yapıcam bnmm safagım cok senn safagın bttı sayılır hadı hayırlsııı

evet haklısın zaten aileler yapacak olsa bu kadar ayrıntılı istemeye yüzümüz olmaz :):)
heh babam alır ama bnm yapım öle isteyemem asla o yüzden çalışmak en güzeli ya

cok begendım juluacım nısan la dugun arasını nekadar tutucaksınız bakalım once senmı benmı dugun yapıcam bnmm safagım cok senn safagın bttı sayılır hadı hayırlsııı

valla cnm eylül dioz biz ama düğün için şimdi aileler de bir araya gelip konuşacak daha net deil yani ama haziranda istemeye gelcekler işte

evet haklısın canım kendin alman daha farklı oluyor herşeyine kendi emeğini harcayınca daha bi mutluoluyor sanki insan

sen daha once evlencen ozaman arası 3 ay falan olcak senın bnm koca 5 ekımde gelıo kasım aralık ocak subat mart da dugun yapmak ıstemıorum 2012 nısan olabılır balayına gıtmek ıstıoruz kısında denıze gıremıoruz :)
hayırlısı ınsallah

evet haklısın canım kendin alman daha farklı oluyor herşeyine kendi emeğini harcayınca daha bi mutluoluyor sanki insan

herşeyini de kendin alma kız para da biriktir

ben zaten deniz kıyısına gelin gidiom

hahahaha valla parayı da benim kociş biriktiriyo yoksa bende mümkün değil para birikmez ne görsem alıyom para falan durmuyo bende

ben biriktiriom cnm yaaa altın alıom her ayyyy 3-4 tane ilerde faydası olur bana [/QUOTE]

kesinlikle çok faydası olur hayatım Allah daha çok versin ama para biriktirmek yetenek meselesi bende yok o kadar yetenek hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…