julia'nin dünyasında çeyiz hazırlığı

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
merhaba kızlar bende bir gelin adayı olarak ufak ufak çeyiz yapmaya başladımmm bakalım beğenecekmisiniz fikirlerinizi merakla bekliyorum kızlar

baılarak aldığım rendelerim

moruna kurban olduğum kek fanusum

ve işte sonunda aldığım tencere setim karacalarım canlarım aşkıma yeemek pişircem bunlarla süper yaaa ama ben bunların siyahını aldım kızlar

tanrım rengine vurularak aldığım tefloncuklarım

ilkgözağrım kahvaltı setim misafirlik olan kızlar buyrun kahvaltıya bana

bunlarda kankamın hedayesii baharatlıklarımmm çok kıymetlidir benim için sağol kankam

julia kek fanusuna bayıldım..mutfağım için ne bulursam mor alıyorum .ve senin fanus çok ciciiiiiii..nerden aldın???????

kızlar nevresimlere aşığım yaaaa onlarca aldım belki ama gözüm doymaz bnm nevresime yatak örtüsüne çok para harcadım bunlara tüh bana

bunlarda borcamlarım

ne bulsam aldığım için bu da bimden aldığım mısır patlatma tencerem

fritözüm

salata kasem

ah nevresiimlerim ah sizi çok seviorum

Son düzenleme:
tatlımm hepsini güle güle kullan rendelerini nerden aldın canım ya? bayıldım ben de başlıyorum yavaştan

tuzluklarımmm cok ciciler demi kızlar

silikon fırçam ama bnm ki moru

limonluğum

blendır setim

tuzluklarım

dekoratif servis tencerem

ya maşallah nevresimlerin çok güzelllllllllllllllllllll...güle güle kullan..inan bende de nevresim hastalığı var..genellikle taç linesten alıyorum..
annem yanımda o da bayıldı sor sor bakalım nerden almış diyor?????????

günlük yemek takımım

çatal kaşıklarım jumbo

hedaye fincenlar

[/CENTER]

ve gene nevresimler

Son düzenleme:

patates dilimleyicim

günlük yemek takımımdan bi parça

en sevdiğim yumuşacık battaniyem

yemek takımın beniminin aynısı :)) tek fark ben onu misafirler için dşünmüştüm acaba ben demi günlük kullansam
topiğn hayırlı olsun
herhalde çeyizlerine aşık oluyorsun öyle bir içten gösteriyorsun ve yazıyorsun ki ayyy bayıldım
böyle insan içten duygularla alınca kötüsüde olsa bence en güzeli gibi gelir

Mutlu günlerde kullanın çok güzel hepsi de...

çaycım kızlar

su ısıtıcım

sarjlı süpürgem

saç kurutma makinam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…