julia'nin dünyasında çeyiz hazırlığı

ben biriktiriom cnm yaaa altın alıom her ayyyy 3-4 tane ilerde faydası olur bana :16::16:

kesinlikle çok faydası olur hayatım Allah daha çok versin ama para biriktirmek yetenek meselesi bende yok o kadar yetenek hahaha[/QUOTE]

valla bende burda bi topik var orası daha da bi gaza getirdi beni herkes para biriktirio orda çünkü kumbara tutuom artık :52::52:

aynı muhabbeti dün aşkımla yaptım cnm mutfak dolaplarını boydan boya istiom die bnm eşyalar sığmaz dedim gülüo :1::1:

ne güzel canim ya demek hosuna gidiyor seni böyle heyecanli ve hevesli görmek. :1:
Benimki hosuna gitiginden mi yoksa pek umursamadigindanmi benim kizdirmak istediginden mi bilmem ama hafif dalga geceriyor anlatigimda az kavga etmedim ya sinir ediyor beni. Gerci bu ara ne yapsa sinir ediyor beni :22:

Hatta bir kere sende birseyler al falan dedim ne aliyim diyor:4::22: insanda biraz heves heyecan olur. Bakiyorum bazilarin erkek arkadasin, nisanlisi aliyor ediyor. Önemli olan düsünmek istede o anlamiyor. Benimkinin aklina gelmez.

Son düzenleme:
ne güzel canim ya demek hosuna gidiyor seni böyle heyecanli ve hevesli görmek. :1:
Benimki hosuna gitiginden mi yoksa pek umursamadigindanmi benim kizdirmak istediginden mi bilmem ama hafif dalga geceriyor anlatigimda az kavga etmedim ya sinir ediyor beni. Gerci bu ara ne yapsa sinir ediyor beni :22:

Hatta bir kere sende birseyler al falan dedim ne aliyim diyor:4::22: insanda biraz heves heyecan olur. Bakiyorum bazilarin erkek arkadasin, nisanlisi aliyor ediyor. Önemli olan düsünmek istede o anlamiyor. Benimkinin aklina gelmez.

bnm ki askerde ama ondan kasmıo kendini fazla ama gelince görcem ben onu yaklaşıo yaaa şimdi şimdi telaş sardı onu da daha yeni yeni algılıo işin ciddiye bindiğini nişanın yaklaştığını nasıl mutlu bi görsen :1::1:

kesinlikle çok faydası olur hayatım Allah daha çok versin ama para biriktirmek yetenek meselesi bende yok o kadar yetenek hahaha

valla bende burda bi topik var orası daha da bi gaza getirdi beni herkes para biriktirio orda çünkü kumbara tutuom artık :52::52:[/QUOTE]

:)) ben de topiklere katıla katıla iştaha gelirim artık heralde ben de kıyılardaki kumbaramı çıkarayım artık :16:

valla bende burda bi topik var orası daha da bi gaza getirdi beni herkes para biriktirio orda çünkü kumbara tutuom artık :52::52:

:)) ben de topiklere katıla katıla iştaha gelirim artık heralde ben de kıyılardaki kumbaramı çıkarayım artık :16:[/QUOTE]

çıkar cnm çıkar tabiiii sana da faydası olur ekmekten kalanları at içine ordan burdan eline bişiyler geçer zaten :52::52:

:)) ben de topiklere katıla katıla iştaha gelirim artık heralde ben de kıyılardaki kumbaramı çıkarayım artık :16:

çıkar cnm çıkar tabiiii sana da faydası olur ekmekten kalanları at içine ordan burdan eline bişiyler geçer zaten :52::52:[/QUOTE]

haklısın canım inş yapabilirim ben para biriktiren insanlara hep hayranımdır benm kociş çok tutumlu ben bi o kadar savurganım o firenlemese aldığım para da yetmez bana kötü bi alışkanlık:25::25::25:

çıkar cnm çıkar tabiiii sana da faydası olur ekmekten kalanları at içine ordan burdan eline bişiyler geçer zaten :52::52:

haklısın canım inş yapabilirim ben para biriktiren insanlara hep hayranımdır benm kociş çok tutumlu ben bi o kadar savurganım o firenlemese aldığım para da yetmez bana kötü bi alışkanlık:25::25::25:[/QUOTE]

inş cnm bnm sen evlisin herhalde süper cnm :16::16:

inş cnm bnm sen evlisin herhalde süper cnm :16::16:[/QUOTE]

yok hayatım nişanlıyım ben nişanlıma kociş diyorum :52::52:
aramızda espri

inş cnm bnm sen evlisin herhalde süper cnm :16::16:

yok hayatım nişanlıyım ben nişanlıma kociş diyorum :52::52:
aramızda espri[/QUOTE]

ehehehehe o da güsel cnm bende derim arada :16::16: arada diyi:16:nce daha bi hoşlarına gidiooo :1::1:

çok güzel canım aldıkların,iyi günlerde kullan,özellikle rendene ve çerezliğine bayıldım :)

ehehehehe o da güsel cnm bende derim arada :16::16: arada diyi:16:nce daha bi hoşlarına gidiooo :1::1:[/QUOTE]

:) evet canım başka bi seviniyolar :16:

culyaam aldıkların cok gusel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn :nazar:

bende baharat takımı arıyorum seninkiler çok hoşuma gitti, gerçi arkadaşın almış ama belki biliyorsundur veya sorarsan çok sevinirim nerden almış acaba? bende bundan istiyorum ama buna benzer nerde gördüysem ya kırmızı yada metal rengi var, başka bi renk görsem alacam.

bende baharat takımı arıyorum seninkiler çok hoşuma gitti, gerçi arkadaşın almış ama belki biliyorsundur veya sorarsan çok sevinirim nerden almış acaba? bende bundan istiyorum ama buna benzer nerde gördüysem ya kırmızı yada metal rengi var, başka bi renk görsem alacam.

cnm nerden aldığını biliom öle marka bir yer deil büyük bi ev tekstili yapan bir yer burda ordan aldı cnm :16::16:

''ayyy almilacım bende de aynı mor gördümü dayanamıom ne bulursam alıom yaaa bak daha mor neler eklicem onlara da bakarsın hoşuna giderse sende alırsın cnm :16::16: ''

Bekliyorum :) Yeni ekledikleriniz de çok güzel. İnsan bu çeyiz deryasında ne tarafa gideceğini şaşırıyor :)

Son düzenleme:
''ayyy almilacım bende de aynı mor gördümü dayanamıom ne bulursam alıom yaaa bak daha mor neler eklicem onlara da bakarsın hoşuna giderse sende alırsın cnm :16::16: ''

Bekliyorum :) Yeni ekledikleriniz de çok güzel. İnsan bu çeyiz deryasında ne tarafa gideceğini şaşırıyor :)

Teşekkür ederim fıstığım :16:

Ayyy hepsi cok hos yaaa boyle istaha geldim anlatamam hemen gidip biseyler alasim geldi yaa :61:
Allah herkese nasip etsin boyle tatli telaslari..:97:
Guzel gunlerde kullan insallah hep mutlu olursun canim..

Ayyy hepsi cok hos yaaa boyle istaha geldim anlatamam hemen gidip biseyler alasim geldi yaa :61:
Allah herkese nasip etsin boyle tatli telaslari..:97:
Guzel gunlerde kullan insallah hep mutlu olursun canim..

ayyy çok teşekkür ederim cnm bnm yaaa :16::16:

Back
X