julia kek fanusuna bayıldım..mutfağım için ne bulursam mor alıyorum .ve senin fanus çok ciciiiiiii..nerden aldın???????
Hepsi çok güzel güle güle kullan julia :)
tatlımm hepsini güle güle kullanrendelerini nerden aldın canım ya? bayıldım ben de başlıyorum yavaştan
burdan bir çeyiz mağazasından tatlımgüle güle kullan canım hepsi çok hoşbende rendeyi merak ettim?
ya maşallah nevresimlerin çok güzelllllllllllllllllllll...güle güle kullan..inan bende de nevresim hastalığı var..genellikle taç linesten alıyorum..
annem yanımda o da bayıldı sor sor bakalım nerden almış diyor?????????
yemek takımın beniminin aynısı :)) tek fark ben onu misafirler için dşünmüştüm acaba ben demi günlük kullansam
topiğn hayırlı olsun
herhalde çeyizlerine aşık oluyorsun öyle bir içten gösteriyorsun ve yazıyorsun ki ayyy bayıldım
böyle insan içten duygularla alınca kötüsüde olsa bence en güzeli gibi gelir
Mutlu günlerde kullanın çok güzel hepsi de...
julyammm hepsi çokk güzelll bayıldımmm
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahhhh
juliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1.sayfadaki nevresimlerin markasını anlamadım nerden aldın ??????????????????????
kanka bayılıom bunlara yaaajuliammm hepsini iyi günlerde kullan tatlım
ağız tadıyla,mutlulukla..
en son nevresimin days in colors ondan bendede var kankaa
julia üzerine aran clasy yazan nevresimleri diorumm..markası bu mu?hiç duymadım da?????????
bu arada aldıkların çok cici ,tekrardan güle güle kullan
şey ben kem kümmmmmmmmm ya heyecan yaptım çok soru sordum...özdilekmişşşş sorularıma cevap buldumm tatlım..aran clasy die daha önce duymadım da,ben taç linensten alıyorum ,mavi bi nevresim takımına ihtiyacım vardı,onu da özdilekten almaya karar verdim.....
şey ben kem kümmmmmmmmm ya heyecan yaptım çok soru sordum...özdilekmişşşş sorularıma cevap buldumm tatlım..aran clasy die daha önce duymadım da,ben taç linensten alıyorum ,mavi bi nevresim takımına ihtiyacım vardı,onu da özdilekten almaya karar verdim.....
beğendim tatlım.aldıkların çok güzel..kesene allah bereket versin , daha daha dahaaaaaaaaaaaa nice şeyler alasın.....
daha ekleyemediğim o kadar çok şey var ki canım hepsi kollili aklıma geldikçe netten bakıp koyuyorum buraya annem çok kızıo almama artık ama alcam banane çok seviom aşkıma diom ev büyük olsun bnm eşyalar almaz o bile alma artık dio ama hep bi eksik buluom ben genede
ay sen tam benim gibisin heee çok sevdim seni...yazdığını okudum da hiç yabancı gelmedi..bende her dışarı çıktığımda çeyizime bişeyler alıyorum..seneye nasipse evlenmeyi düşünüyorum...çeyizim var,ama en küçük ayrıntıları bile düşünüyorum evimi mor beyaz fuşya pembe (((((çok mu oldu renkler ne))))tonlarında düşünüyorum ve her aldığım eşyalar takımmmm...bak sen madem çeyizi seviyon bunuda kesin almalısın...tezgahının üstüne koyarsın..vakumlu kavanoz:::: boy boy oluyo..büyükten küçüğe doğru tezgaha koyarsın..o kadar cici gözüküyor ki...hatta sende limonluğunu gördüm diğer 4 parçasını da al takım olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?