julia'nin dünyasında çeyiz hazırlığı

şimdilik bu kadarını ekleyebildim kızlar bnm çeyiz nerdeyse tamam gibi zaman zaman tekrar ekleme yapcam beğendiyseniz sevindim kızlar :16:

:28:juliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1.sayfadaki nevresimlerin markasını anlamadım nerden aldın ??????????????????????

julia kek fanusuna bayıldım..mutfağım için ne bulursam mor alıyorum .ve senin fanus çok ciciiiiiii..nerden aldın???????

canım kek fanusunu metrodan almıştım alışveriş merkezinden :16:
Hepsi çok güzel güle güle kullan julia :)

teşekkür ederim canım daha iileri senn olsun inş :16::16:

tatlımm hepsini güle güle kullan :16: rendelerini nerden aldın canım ya? bayıldım ben de başlıyorum yavaştan:9:

rendeyi de burdan bi çeyiz mağazasından aldım canım :97::97:

güle güle kullan canım hepsi çok hoş:16: bende rendeyi merak ettim?
burdan bir çeyiz mağazasından tatlım :70:

ya maşallah nevresimlerin çok güzelllllllllllllllllllll...güle güle kullan..inan bende de nevresim hastalığı var..genellikle taç linesten alıyorum..
annem yanımda o da bayıldı sor sor bakalım nerden almış diyor?????????

hangisini cnm :16:

yemek takımın beniminin aynısı :)) tek fark ben onu misafirler için dşünmüştüm acaba ben demi günlük kullansam
topiğn hayırlı olsun
herhalde çeyizlerine aşık oluyorsun öyle bir içten gösteriyorsun ve yazıyorsun ki ayyy bayıldım
böyle insan içten duygularla alınca kötüsüde olsa bence en güzeli gibi gelir :69::69:

aşkımla kullanacağımı düşünmek bile ayrı bi mutluluk çünkü cnm :52::52:

Mutlu günlerde kullanın çok güzel hepsi de...

ayesercim teşekkür ederim cnm :54::54:
[/QUOTE]

juliammm hepsini iyi günlerde kullan tatlım
ağız tadıyla,mutlulukla..
en son nevresimin days in colors ondan bendede var kankaa:52:

julyammm hepsi çokk güzelll bayıldımmm :66:
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahhhh :38:

amin yengeçim amin daha isi senn olsun arkadasım cnm :16::16:
:28:juliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1.sayfadaki nevresimlerin markasını anlamadım nerden aldın ??????????????????????

nazcım 1.s, anneannemin hedayesi bana bakıp sölicem sana hiç dikkat etmedim markasınaa ama diğerleri aran özdilek ve daisycolors :16::16:
juliammm hepsini iyi günlerde kullan tatlım
ağız tadıyla,mutlulukla..
en son nevresimin days in colors ondan bendede var kankaa:52:
kanka bayılıom bunlara yaaa :62::62:

julia üzerine aran clasy yazan nevresimleri diorumm..markası bu mu?hiç duymadım da?????????
bu arada aldıkların çok cici ,tekrardan güle güle kullan:71:

julia üzerine aran clasy yazan nevresimleri diorumm..markası bu mu?hiç duymadım da?????????
bu arada aldıkların çok cici ,tekrardan güle güle kullan:71:

evet bitanem markası o ii bi nevresim markasıdır tavsiye ederim cnm :34::34:

şey ben kem kümmmmmmmmm ya heyecan yaptım çok soru sordum...özdilekmişşşş sorularıma cevap buldumm tatlım..aran clasy die daha önce duymadım da,ben taç linensten alıyorum ,mavi bi nevresim takımına ihtiyacım vardı,onu da özdilekten almaya karar verdim.....

şey ben kem kümmmmmmmmm ya heyecan yaptım çok soru sordum...özdilekmişşşş sorularıma cevap buldumm tatlım..aran clasy die daha önce duymadım da,ben taç linensten alıyorum ,mavi bi nevresim takımına ihtiyacım vardı,onu da özdilekten almaya karar verdim.....

cnm o kadar çok nevresim ve pike takımım var ki almadığım marka kalmadı artık o yüzden aranı da güvenle alabilirsin :1::1:

pembe güllü özdilek nevresimim var ya nazcım sanırım eğer yanlış hatırlamıosam mavisi vardı eğer beğendiysen bakabilirsin :16::16:

beğendim tatlım.aldıkların çok güzel..kesene allah bereket versin , daha daha dahaaaaaaaaaaaa nice şeyler alasın.....

beğendim tatlım.aldıkların çok güzel..kesene allah bereket versin , daha daha dahaaaaaaaaaaaa nice şeyler alasın.....

daha ekleyemediğim o kadar çok şey var ki canım hepsi kollili aklıma geldikçe netten bakıp koyuyorum buraya annem çok kızıo almama artık ama alcam banane çok seviom aşkıma diom ev büyük olsun bnm eşyalar almaz o bile alma artık dio ama hep bi eksik buluom ben genede :16::16:

kuzenimin hediyesi ikeadan almıştık beraber :52::52:

bu da sanırım ikeadandı kızlar :16::16:

daha ekleyemediğim o kadar çok şey var ki canım hepsi kollili aklıma geldikçe netten bakıp koyuyorum buraya annem çok kızıo almama artık ama alcam banane çok seviom aşkıma diom ev büyük olsun bnm eşyalar almaz o bile alma artık dio ama hep bi eksik buluom ben genede :16::16:

ay sen tam benim gibisin heee çok sevdim seni...yazdığını okudum da hiç yabancı gelmedi..bende her dışarı çıktığımda çeyizime bişeyler alıyorum..seneye nasipse evlenmeyi düşünüyorum...çeyizim var,ama en küçük ayrıntıları bile düşünüyorum evimi mor beyaz fuşya pembe (((((çok mu oldu renkler ne))))tonlarında düşünüyorum ve her aldığım eşyalar takımmmm...bak sen madem çeyizi seviyon bunuda kesin almalısın...tezgahının üstüne koyarsın..vakumlu kavanoz:::: boy boy oluyo..büyükten küçüğe doğru tezgaha koyarsın..o kadar cici gözüküyor ki...hatta sende limonluğunu gördüm diğer 4 parçasını da al takım olsun......

kızlar bu kek kalıbı çok farklı geldi bana geçen hafta 38tlye aldım :16:

ay sen tam benim gibisin heee çok sevdim seni...yazdığını okudum da hiç yabancı gelmedi..bende her dışarı çıktığımda çeyizime bişeyler alıyorum..seneye nasipse evlenmeyi düşünüyorum...çeyizim var,ama en küçük ayrıntıları bile düşünüyorum evimi mor beyaz fuşya pembe (((((çok mu oldu renkler ne))))tonlarında düşünüyorum ve her aldığım eşyalar takımmmm...bak sen madem çeyizi seviyon bunuda kesin almalısın...tezgahının üstüne koyarsın..vakumlu kavanoz:::: boy boy oluyo..büyükten küçüğe doğru tezgaha koyarsın..o kadar cici gözüküyor ki...hatta sende limonluğunu gördüm diğer 4 parçasını da al takım olsun......

aldım aldım cnmmm :62::62: ama buraya koayamadım :52::52: bnm de mor çok şeyim yaa kısmetse yaza nişanım var bnm de :62::62:

Back
X