- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Peki regl döneminde falan gitmem gerekmiyor degil mi
Kaç yilliksin :)Ayyy bende cıkarttırıcam korkuyorum valla konuyu takipteyim
Ben sezeryanla doğurdum:)Doktora gidip muayene olmaktan korkma muayene olamamak daha kötü. Alt tarafı bir muayene ne kadar acıyabilir ki. Vajina oldukça esnek kocaman bebek dünyaya geliyor da bi sprial mi çıkmayacak
Spiral cikartilirkenHayır rutin muayene için gerekmez
Spiral cikartilirken
Hadi yarın randevu alBende sağ kasığımda aşırı bir ağrı hissediyorum bazen yürürken bile ağrıyor ağrı eşiğim yüksek bu arada ciddi ciddi ağrıyor artık ve gitmeye korkuyorum ilişki esnasında canım çıkıyor resmen gözümü karartıp randevu aldım gidicem inşallah acımaz diye düşünüyorum niye acısın ki şuanki halimizden daha iyi olacağız en azından bir çözümü olacak diye düşünüyorum
Hadi yarın randevu al
Bu konuda çok cahilce davrandımO değilde on yılda mantar dahi olmadın mı hiç
Nasıl basardın tebrik ederim
Doğurdum. Ama işte yaşanan bir takım aksaklıklardan sonra korku oluştuBenim bu gibi durumlarda taktigim sudur...herkes yapiyorsa bende yaparim..milyonlarca kadin muayene oluyorsa siz de olursunuz..cocuk dogurmadiniz mi..
Spekulum biraz can yakıyor ama dayanılmayacak bir şey değil. Spiral çıkarma hakkında fikrim yok. İnşallah canınız yanmaz.Arkadaşlar merhaba
Yarın neredeyse 10 yıl sonra ikk kez jinekolojik muayene olacağım. Zaten çok korktuğum için bunca zaman gitmedim.
Ne oluyor? Çok ağrılı sancılı bir süreç mi? Spirali çıkarıcam dese 10 yıl olmuş ya çok acır mi? Siz olsanız narkozla mi çıkartırdınız ??
Dipnot: saçmala demeyin lütfen. Bu konuda aşırı hassasım. Rahatlatilmaya ihtiyacım var. Yarını hayırlısı ile bir atlatsaydım çok rahatlayacaktım. Hadi hanımlar destek verin. Birşey olmayacak demi?
Ameliyat dese (Ki demesin Allah korusun )ama bu kadar korkmam.
Sorun yoksa çıkarmaz aynen devam et der mi?
Yoksa değiştirelim mi der?
Sizin yaşadıklarınızı soruyorum?
Canım hiç korkma ya ne var ki .Ben kadın doğum doktoru görünce donumu koridorda indirmeye başlıyorum. 3 yıldır açmadığım doktor kalmadı da
5 yıl oldu ama taktırırken fenalaştım agrım coktu birde tansiyonum düştü mahvoldm cıkartırken nasıl olcak bilmiyormKaç yilliksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?