Jinekolojik muayene

2 kez spiral taktıran ve bir kezde çıkarttıran bir kadın olarak söylüyorum korkulacak bişey deyil.Çıkartması 1 saniyeyi buluyor derin nefes alın diyor çıkartıyor hiç acı falanda yok hissetmiyorsunuz bile

1 ayda 5 kez jinekolojik muayene olmak zorunda kalan. Anestezisiz rahim filmi çektiren. Tüp bebek embriyo transfer süreçleri yaşayan biri olarak çok empati kuramasamda. Yinede bana zor gelmiyor. Ama size bu durumlar yabancılaşmış. İlki biraz stresli geçer. Muhtemelen değiştirmek isteyecektir doktor zira en fazla 5 yıldır spiralin kullanım süresi. Şöyle düşünün daha fazla kalırsa belki size zarar verebilir. O zaman belki rahatlarsınız.

Insallah sağlıkla bebeğinikucağına alırsıncanim

Utanma degiĺ aslında korku

Ben spiral takma anımı anlatsan herkesi korkuturum sanırım
Lütfen özel e
Abov spiraliniz ilkokul 4e gecmis ya,masallah ne saglammis,her yil kontrol ediyorlar diye biliyordum ben. Hic korkulacak bir sey yok,hissetmezsiniz bile muayeneyi
Ay Allah da sizi guldirsin5Kullanım süreleri 10 yilmis ben de şaşırmıştım ria olduğu için mi acaba

Benim anlayamadigim, spiral ile nasil 10 yil kontrol olmadi? Hani yapisma olanagi var. Sagliksiz bir olay degilmi? O spirale göre korunmusmu oluyorsunuz simdi? Kafamda deli sorular.

Ve disçi gibi iste, kimse sevmiyor ama mecbur. Smear test her iki yilda ve 40indan sonra her yil olmali. Erken teshis hersey için çok önemli.

Hiç korkma kafanı dağıtmaya çalış. Bütün kadınlar yasıyor bunu ben mi yapamıcam de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…