- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Ooo çatal ultrason spekulum prezervatif takip vajinadan bakıyorlar ya ondan,yumurta toplama,transfer, ameliyatlarBende 7 senelik evliyim hiç o makasa oturmadım ama çok gittimhep ultrasonla bakıldı şansıma
Insallah sağlıkla bebeğinikucağına alırsıncanimBen çok korkuyordum ve utanıyordum ama tüp bebek tedavisine başlayınca el mahkum korku falan kalmadı ilk gün dr a söyledim rahat ol bekleme salonunda bulunan çoğu kişi senin gibi korkuyor dedi ben bunu duyunca nedense rahatladım çünkü ben bi tek kendime has zannediyordum bu korkuyu.sonra ne mi oldu o kadar fazla vajinal ultrasona girdim ki artık ne utanma ne korku kalmadı hatta muayene esnasında dr umla konuşmaya falan başladım önceden sadece gözlerimi kapatıyordum. Biseyden ne kadar korkarsak gözümüzde o kadar büyüyor o yüzden korkma bi de kendini kasma bacaklarını sıkma ellerin yanında serbest olsun karnının üstüne falan koyma bunlar bana dr un talimatlarıydı burundan nefes al ağzından ufak ufak ver nefese odaklan ki baska sey düşünme. Valla benim gibi korkak bu hale geldiyse herkes yapabilir bence. o yüzden rahat ol zaten kısa sürecek. saniyeler sürecek bi iş için günlerce aylarca kendimi uzdugume çok kızıyorum su an
Utanma degiĺ aslında korkuspirali cikarmak aci verici bir islem degil. taktirmak hafif bir aci yapiyor sadece, rahim agzini genislettigi icin. ipinden tutup cekicek, bukadar. sadece derin nefes alin, islemi kendiniz icinde doktor icinde kolaylastirin bu vesile ile :) onlar icin kol goz agiz dan bir farki yok inanin. aksine bu cekingen utangac haller, onlari daha yoruyor geriyor. gecmis olsun
Çok sağol ❤inşallah nasip olur aylardır gidiyorumInsallah sağlıkla bebeğinikucağına alırsıncanim
Insallah canim sağlıkla al kucağınaÇok sağol ❤inşallah nasip olur aylardır gidiyorum
Ben spiral takma anımı anlatsan herkesi korkuturum sanırımHiç korkmayun lütfen korkulacak bir şey yok. Kendinizi kasmayın speklum kullanacagunda derin nefes alın zaten birkaç dakikada işlem bitecektir❤❤
Lütfen özel eBen spiral takma anımı anlatsan herkesi korkuturum sanırım
Ay Allah da sizi guldirsin5Abov spiraliniz ilkokul 4e gecmis ya,masallah ne saglammis,her yil kontrol ediyorlar diye biliyordum ben. Hic korkulacak bir sey yok,hissetmezsiniz bile muayeneyi
Yaa ben cok cahilim bu konularda. Spirali olan arkadaslarim hep kontrole gidiyor falan,ondan seyettiydimLütfen özel e
Ay Allah da sizi guldirsin5Kullanım süreleri 10 yilmis ben de şaşırmıştım ria olduğu için mi acaba
Şöyle söyleyeyim ben doğumu bile çok daha kolay yaptım bunun yanındaLütfen özel e
Ay Allah da sizi guldirsin5Kullanım süreleri 10 yilmis ben de şaşırmıştım ria olduğu için mi acaba
Korktuğunuza degdi miBitti gitti benim gibi korkanlara selam olsun
Ya hiç korkulacak bisey yokmusKorktuğunuza degdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?