• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekolojik muayene

Bende sağ kasığımda aşırı bir ağrı hissediyorum bazen yürürken bile ağrıyor ağrı eşiğim yüksek bu arada ciddi ciddi ağrıyor artık ve gitmeye korkuyorum ilişki esnasında canım çıkıyor resmen gözümü karartıp randevu aldım gidicem inşallah acımaz diye düşünüyorum niye acısın ki şuanki halimizden daha iyi olacağız en azından bir çözümü olacak diye düşünüyorum

Bende sağ kasığımda aşırı bir ağrı hissediyorum bazen yürürken bile ağrıyor ağrı eşiğim yüksek bu arada ciddi ciddi ağrıyor artık ve gitmeye korkuyorum ilişki esnasında canım çıkıyor resmen gözümü karartıp randevu aldım gidicem inşallah acımaz diye düşünüyorum niye acısın ki şuanki halimizden daha iyi olacağız en azından bir çözümü olacak diye düşünüyorum
Hadi yarın randevu al

O değilde on yılda mantar dahi olmadın mı hiç
Nasıl basardın tebrik ederim

Benim bu gibi durumlarda taktigim sudur...herkes yapiyorsa bende yaparim..milyonlarca kadin muayene oluyorsa siz de olursunuz..cocuk dogurmadiniz mi..

spirali cikarmak aci verici bir islem degil. taktirmak hafif bir aci yapiyor sadece, rahim agzini genislettigi icin. ipinden tutup cekicek, bukadar. sadece derin nefes alin, islemi kendiniz icinde doktor icinde kolaylastirin bu vesile ile :) onlar icin kol goz agiz dan bir farki yok inanin. aksine bu cekingen utangac haller, onlari daha yoruyor geriyor. gecmis olsun

Annemin 30 senedir duruyordu :) zorla götürdüm korka korka istemedi sonra Reglyken gel dedi yine bi kaçmaya çalıştı :) sonuç gitti ve korktuğu gibi olmadı hemen bitti. Saçını bile taratamaz ağlar o derece canı tatlı ve korkuyordu ama sorun olmadı gidene kadar yaşadığı korku haricinde :) Regl son günü gel dedi sanırım anneme

Ben çok korkuyordum ve utanıyordum ama tüp bebek tedavisine başlayınca el mahkum korku falan kalmadı ilk gün dr a söyledim rahat ol bekleme salonunda bulunan çoğu kişi senin gibi korkuyor dedi ben bunu duyunca nedense rahatladım çünkü ben bi tek kendime has zannediyordum bu korkuyu.sonra ne mi oldu o kadar fazla vajinal ultrasona girdim ki artık ne utanma ne korku kalmadı hatta muayene esnasında dr umla konuşmaya falan başladım önceden sadece gözlerimi kapatıyordum. Biseyden ne kadar korkarsak gözümüzde o kadar büyüyor o yüzden korkma bi de kendini kasma bacaklarını sıkma ellerin yanında serbest olsun karnının üstüne falan koyma bunlar bana dr un talimatlarıydı burundan nefes al ağzından ufak ufak ver nefese odaklan ki baska sey düşünme. Valla benim gibi korkak bu hale geldiyse herkes yapabilir bence. o yüzden rahat ol zaten kısa sürecek. saniyeler sürecek bi iş için günlerce aylarca kendimi uzdugume çok kızıyorum su an

Arkadaşlar merhaba
Yarın neredeyse 10 yıl sonra ikk kez jinekolojik muayene olacağım. Zaten çok korktuğum için bunca zaman gitmedim.
Ne oluyor? Çok ağrılı sancılı bir süreç mi? Spirali çıkarıcam dese 10 yıl olmuş ya çok acır mi? Siz olsanız narkozla mi çıkartırdınız ??
Dipnot: saçmala demeyin lütfen. Bu konuda aşırı hassasım. Rahatlatilmaya ihtiyacım var. Yarını hayırlısı ile bir atlatsaydım çok rahatlayacaktım. Hadi hanımlar destek verin. Birşey olmayacak demi?
Ameliyat dese (Ki demesin Allah korusun )ama bu kadar korkmam.
Sorun yoksa çıkarmaz aynen devam et der mi?
Yoksa değiştirelim mi der?
Sizin yaşadıklarınızı soruyorum?
Spekulum biraz can yakıyor ama dayanılmayacak bir şey değil. Spiral çıkarma hakkında fikrim yok. İnşallah canınız yanmaz.

Back
X