• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekologlarınızdan memnun musunuz?

kocaeli umut tıp merkezi dr ismail yılmaz.çok ii ilgileniyor ve hayal kurdurmuyor varsa var yoksa yok çözümde bu diyor.abartıp korkutmuyor ama umutsuzluğada kapılmanı engelliyor.süper yani.

arkadaşlar merhaba bu konuyu baştan aşağı okudum. Tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim. Bengüsu senin tavsiye ettiğin doktora ve hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Doktordan hala memnun musun?

canım sana özelden mesaj attım,ordan bakabilirsin,ben artık oraya gitmiyorum,bir süre kendimi dinlenmeye aldım...

bence bursanın en iyi doktorları prof dr yalçın kimya prof dr osman haldun develioğlu veeeee dr özer kutlu

selam bende ahmet doğrüzün hastasıyım cok memnunum kocaeli de oturanlara tavsiye ederim

ben de memnunum Allaha sukur bazen kendimi kastigimdan agritiyor ama o da benim sucum ...yoksa dr um cok iyi...adi:Erike Dubil....

Dr.med.tahsin Berk Arsan Kadin Hastaliklari Ve Doğum Uzmani.yaşli Ve çok Tecrübeli Bir Doktor Tavsiye Ederim.bakirköy Carousel Karşisi. xxxxxxxxxxx
mesaj editlenmiştir..

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende iyi bir bayan jinekolog arıyorum. Yardımşakkıdı çok doktor değiştirdim çookkk

canım walla ben daha öncede yazdım hidayet erkan international hospital yeşilköy çok iyi bir dr.tavsiye ederim inan son gittiğin dr. olur bir daha değiştiremezsin:))

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Kadın sağlığını önemsiyorum ve hepimizin hassas olmas gerektiğini düşünüyorum.Doktor seçimi çok çok önemli.Ankara'dan doktor arayanlara şunu önerebilirim. Tavsiye Ediyorum.com sitesi var burada her ilin uzmanlarının isimleri ve tavsiyeleri var bir göz atın derim. Ben ızmirde yaşıyorum Doktorum Mustafa N.ALıHANOĞLU kendisini bu siteden buldum. Çok çok memnunum.ızmirli bayanlara tavsiye ederim.

Son düzenleme:
jinekoloğundan çokkkkkkkkk memnunum bursalı bayanlara tavsiye ediyorum OP DR ÖZER KUTLU

Dr.med.tahsin Berk Arsan Kadin Hastaliklari Ve Doğum Uzmani.yaşli Ve çok Tecrübeli Bir Doktor Tavsiye Ederim.bakirköy Carousel Karşisi. xxxxxxxxxxx
mesaj editlenmiştir..

Berk bey arkadaşımın eniştesidir bir vesile ile tanıştık gerçekten çok çok iyi bir insan. Hem dr olarak iyi hemde insan olarak.
Ancak ben 2002 den beri gittiğim doktorumdan çok memnunum. Çünkü benim doktor fobim var ve ancak benim gibi manyak bir doktora gidebilirim. Çok şeker ve insanı rahatlatan biri olduğu için asla ondan vazgeçemiyorum. İşyerimdeki bayanların yarısı da benim dr gidiyor çünkü muayene gerginliklerini bir iki sohbetle aşabiliyorlar. Doktorumun adı Ali Yazgan.

arkadaşlar ben de doktorumdan memnunum .izmirde yaşayanlar eğer doktorunuzdan memnun değilseniz size mustafa n. alihanoğlu nu önerebilirim.herkese sağlıklı günler diliyorum.

Back