• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekologlarınızdan memnun musunuz?

benim dr umda fatih durmuşoğlu çok tecrübeli çok memmunun onu her dediğine 2. kez düşünmeden güvenirim.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Yrd.Doç.Dr.Emek DOĞER'e gidiyorum çok memnunum tek kötü yanı çok yoğun olması:CüvCüv:

Arkadaşlar,

5 arkadaşımın tavsiyesi üzerine bugün Faruk Beye gittim.Gerçekten çok aydınlatıcı bilgiler veriyor.Ben çok memnun kaldım.

izmir irenbe tüp bebek merkezi refik keleş doktorum...
o bizim zor günlerimizin gülen yüzü umudumuz...
onu çok seviyoruz ve çok güveniyoruz:49:

Arkadaşlar ankara ve konyada hangi dr. tavsiye edersiniz ?metin virusvirusvirusvirusvirus a gittim ama çok panikletti acil laparoskopi vs. dedi kafam çok karıştı lütfen ankara ve konyada oturan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum :59:

Arkadaşlar ankara ve konyada hangi dr. tavsiye edersiniz ?metin virusvirusvirusvirusvirus a gittim ama çok panikletti acil laparoskopi vs. dedi kafam çok karıştı lütfen ankara ve konyada oturan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum :59:

metin virusvirusvirusvirusvirus nasıl bir hekim fikri olan varmı

timur bey ne kadar ücret alıyor hastanede? hacettepede proflar para alıyor çünkü..
arkadaşlar ben size ankaradan 2 isim verebilirim benim ilk doktorum ankara üniversitesi profösörü ruşen aytaç.çoooook şeker bir insan tavsiye ederim muyenehanesi tunalıda.2 ci olarakta daha yeni başladım ama ilk izlenimim süper oda hacettepe ünversitesi profu timur gürgan.timur beyinde kliniği çankayada şimdi ben gürgan klinkte tedaviye başladım tüp bebek için.tavsiye ederim kızlar.hepinize şimdiden geçmiş olsun

peki ne kadar ücret alıyor? bir kısmını devlet karsılıyor cünkü orda..
merhaba arkadaşlar, benim yumurtlama problemim vardı, adet görüyor fakat yumurtam gelişmiyordu, kafamda çok büyük bir problem olarak benimsedim ve biraz da panik olduğum için acaba tüp bebeğe kadar gidermiyim die düşünmeye başladım. Doktorum her seferinde problemimin çok büyük olmadığını, küçük bir hap tedavisiyle hamile kalabileceğimi ve rahat olmamı söylüyordu sürekli.. Her zaman en kolay ve maliyeti en düşük yöntemlerden başlamak gerektiğini her seferinde bana söylüyordu. Dediği gibi hap tedavisiyle daha ilk ayımda hamile kaldım :)) Şu an 5+3 haftalık hamileyim.. Dün ilk kez ultrasonda kesesini gördüm meleğimin.. Şimdi çok mutluyum, Doktorum Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesinden Prof.Dr. Esra KUŞÇU.. herkese öneririm, hastaya yaklaşımı ve tıbbi bilgileri açısından tavsiye edebileceğim bir doktor kendisi. Zaten ankarada oldukça tanınıyor kendisi..

nerde bu doktor? hangi hastane? özelmi?devletmi?
Ankarada size şiddetle tavsiye edebilecegim doktor MEHMET ERGENELİ olur. Rahim ağzı kanserine sebep olan virüs sebebiyle ameliyatımı o yaptı, daha sonra da rahimdeki polip sebebiyle bir ameliyatımı daha o yaptı, simdi de gebelik takibimi yapıyor. İşini büyük bir ciddiyetle yapan çok ama çok etik çalışan bir doktor. Ankarada yaşayan ve doktor arayan herkese tavsiye ediyorum. Sevgiler...

numarası var mı? verebilirmisin?
Ankara'da dr. arayan arkadaşlar ben de dr.umdan çok memnunum.Çok tatlı bir kadın ve insanı çok rahatlatıyor.ısmi Filiz Akın Su.Muayenehanesi Tunalı'da.Ayrıca Zekai Tahir Burak Doğumevinde çalışıyor.

Ben de Eskişehir'de Hulusi Göktuğ Gürer'e gidiyorum; memnunum, ilgili, sorularımı sıkılmadan cevaplıyor, bi sıkıntım olduğunda arayıp danışabiliyorum.

mersinden yokmu doğum için özellkle devlete bağlı oaln bi doktr olsun..

Esra Kuşçu'ya 24 şubatta arkadaşımın tavsiyesiyle genel bir muayene için gittim. Son adet tarihim 26 ocaktı ve adetlerim 2 gün öne attığı için 24 şubatta adet günüm olacaktı. Doktorla yüzyüze konuştuk bir kaç soru sordum, doğal yollarla korunduğumu belirttim. sonra genel bir muayene yapmak için ultrasona aldı vaginal ultrason yaptı, elle muayene yaptı kistin var dedi gösterdi. Adette oldu olacaksın dedi muayene bitti. aradan 2 gün gecti regl olmadım, regl belirtisi de yok, dedim 2 gün daha bekleyeyim. sonra test yaptım pozitif çıktı, kantesti yaptırdım pozitif 5 haftalık hamileyim. Bu kadın prof, bölüm başkanı, kaç yıllık doktor 1 aylık bebeği göremedi mi? Sizce mümkün mü? Neyse aynı gün hastaneye gidip görüşmek istiyordum ancak kar yağışı çok fazlaydı telefon açtım hastaneye rica ettim en azından ultrason sonucuma bakabilir mi anormal bişey var mı diye, kapı duvar saolsunlar. (Aklıma daha doktorun görmediği gelmiyorda, dış gebelik ya da farklı bişeyden kaynaklı olumsuzluk geliyor, doktora güvene güvene gayet rahat gidiyorum) Sabah erkenden gittim doktora durumu anlattım 5 karış surat, ben söylemişimdir gebelik ihtimalini dedi hayır dedim söylemediniz ben test yaptım, hatta regl gecikmemi bile kiste bağladım dedim. bir ultrason bakalım dış gebelik muhtemelen bu oranlar bu kadar yüksekken bebek olsa görürdüm dedi. titreye titreye ultrasona girdim, kadının tepki evet rahimde bebek var, 2-3 günlük bir bebek dedi bu!!!!! SAT tarihinden itibaren 1 ay olmuyor mu diye kafam da çalkalıyorum resmen beynim bulandı. sorun var mı dedim, beni bir azarladı bu kadarlık şeyden sorunu nasıl anlayacağım diye, ben de sorun derken dış gebelik var mı dedim, yok dedi. ultrason fotoğrafı alabilir miyim dedim, fotoğraf makinam bozuk deyip çıktı gitti. kapıyı da çarptı bir güzel. ondan hiç bir şey olmaz, bırakın kadın doğumcuyu pratisyen hekim bile olmaz.kendi hatasını, koskoca profa yakışmayan hatasını kabul edemedi. Hayret ediyorum o kadına giden onca kalabalığa, bir daha esra kuşçu mu asla!!!!! yol yakınken gidenler de geri dönsün!!!

Şimdilik Konak hastanesine gidiyorum ben.çok da memnunum.inşallah böyle gider.

ISTANBUL
ÒZEL ÇAPA HASTANESI (ŞIFA HANIM)
MUAYENE 65 TL
ikinci jinekolaga gidisimdi birincide muayene olamadim doktor aşırı
Sinirli kaprisliydi korkudan kastim kendimi..Şifa hnmla iyiki tanistim muayeneden artik korkmuyorum cok rahatlatici hizli isinde de ...

Back