Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ankara ve konyada hangi dr. tavsiye edersiniz ?metin virusvirusvirusvirusvirus a gittim ama çok panikletti acil laparoskopi vs. dedi kafam çok karıştı lütfen ankara ve konyada oturan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
arkadaşlar ben size ankaradan 2 isim verebilirim benim ilk doktorum ankara üniversitesi profösörü ruşen aytaç.çoooook şeker bir insan tavsiye ederim muyenehanesi tunalıda.2 ci olarakta daha yeni başladım ama ilk izlenimim süper oda hacettepe ünversitesi profu timur gürgan.timur beyinde kliniği çankayada şimdi ben gürgan klinkte tedaviye başladım tüp bebek için.tavsiye ederim kızlar.hepinize şimdiden geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar, benim yumurtlama problemim vardı, adet görüyor fakat yumurtam gelişmiyordu, kafamda çok büyük bir problem olarak benimsedim ve biraz da panik olduğum için acaba tüp bebeğe kadar gidermiyim die düşünmeye başladım. Doktorum her seferinde problemimin çok büyük olmadığını, küçük bir hap tedavisiyle hamile kalabileceğimi ve rahat olmamı söylüyordu sürekli.. Her zaman en kolay ve maliyeti en düşük yöntemlerden başlamak gerektiğini her seferinde bana söylüyordu. Dediği gibi hap tedavisiyle daha ilk ayımda hamile kaldım :)) Şu an 5+3 haftalık hamileyim.. Dün ilk kez ultrasonda kesesini gördüm meleğimin.. Şimdi çok mutluyum, Doktorum Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesinden Prof.Dr. Esra KUŞÇU.. herkese öneririm, hastaya yaklaşımı ve tıbbi bilgileri açısından tavsiye edebileceğim bir doktor kendisi. Zaten ankarada oldukça tanınıyor kendisi..
Ankarada size şiddetle tavsiye edebilecegim doktor MEHMET ERGENELİ olur. Rahim ağzı kanserine sebep olan virüs sebebiyle ameliyatımı o yaptı, daha sonra da rahimdeki polip sebebiyle bir ameliyatımı daha o yaptı, simdi de gebelik takibimi yapıyor. İşini büyük bir ciddiyetle yapan çok ama çok etik çalışan bir doktor. Ankarada yaşayan ve doktor arayan herkese tavsiye ediyorum. Sevgiler...
Ankara'da dr. arayan arkadaşlar ben de dr.umdan çok memnunum.Çok tatlı bir kadın ve insanı çok rahatlatıyor.ısmi Filiz Akın Su.Muayenehanesi Tunalı'da.Ayrıca Zekai Tahir Burak Doğumevinde çalışıyor.