• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekologlarınızdan memnun musunuz?

I]ankara gazi üniversitesi hastanesinden Ahmet Erdem ve kardeşi Mehmet Erdem de çok başarılı doktorlar.duymuşsunuzdur adlarını.[/I]

canım selam. ben de kayseriliyim ama bursa da yaşıyorum. ablam doğum yaptı ocakta. doktoru da özel erciyes hastanesinden çetin arıktı. doğumunu da doktoru yaptı. çok memnun ablam. istersen ona görünebilirsin. Allah acil şifalar versin

ben de osmaniyede yaşıyorum.
yeni hayat hastanesinde mehmet temel var,
adam bir numara burda. çok da memnunum. daha önce hiç cesaret edememiştim vajinal muayeneye,
erkek olmasına rağmen konuşmalarıyla eşimi de beni de o kadar rahatlattı ki anlatamam.
kesinlikle tavsiye ederim...

benim doktorumda talat remzi demirkol ilk muayene için hastaneye gittiğimde tanıştım cuma günü muayenehanesine gittim cok memnunum( Eskişehir)

Bursa Şevket Yılmaz devlet hastanesi op.dr. Gülcan Satır. özel muayenahane heykel garanti bankası yanı stüdyo yalımın üst katında. çok bilgili, yenilikleri yakından takip eden, cana yakın, ilgili bir doktor. tavsiye ederim.

ank gazi de bülent traş a gitmiştim,iyi gibi.memlekette pek kalamadığımdan düzenli gidemiyoruz.zaten hep aynı şeyi söylüyorlar.

selam herkese,bende fatih hastanesinde Saide Karaağaçlıoğlu'na gidiyorum.ne çok memnunum nede değilim,tam karar veremedim.fatihteki medical park hastanesinde ayşegül hanım varmış.çok methini duydum,ama çok yoğun olduğundan randevuyu biraz ileri tarihe veriyorlarmış.gerçi saide hanım ında öyle ama idare ediyorum.ssk geçerli fatih hastanesinde.

Şırnakta yaşıyorum doktorum Ferit ADIGÜZEL yumurta takibine başladık bir de rahimimde yara vardı dondurma işlemi yaptı 5 ay önce memnunum.bakalım bebek tedavisi ne olacak.

dilekcim mrb ben ankarada oturmutorum ama bende gidicem Ankaraya doktora araştırma yapıyorum banada bigi veren olursa sevinirim

arkadaşlar ben size ankaradan 2 isim verebilirim benim ilk doktorum ankara üniversitesi profösörü ruşen aytaç.çoooook şeker bir insan tavsiye ederim muyenehanesi tunalıda.2 ci olarakta daha yeni başladım ama ilk izlenimim süper oda hacettepe ünversitesi profu timur gürgan.timur beyinde kliniği çankayada şimdi ben gürgan klinkte tedaviye başladım tüp bebek için.tavsiye ederim kızlar.hepinize şimdiden geçmiş olsun

slm bende size bir dokto adresi wereyim türkiz ısparta doktorlar sitesi kahramanlar alsancak belki işinize yarar ben gittim memnun kaldım

Merhaba Bayanlar Bende Doktorumdan çok Hemde çok Memnunum Bayan Doktor.özgür Polatoğlu Kartal xxxxxxxxxxxxSsk Ve Bağkurda Geçerli Bilginize
Mesaj editlenmiştir..

Son düzenleyen: Moderatör:
adana merkez çin dr önerisi yokmu üniversal hastansindeki emel akmandan hiç memnun değilim

adana düven tıp a gidiyorum canım ben.dr abdi oğuz yara felan yaktırdım şimdilik memnunum istersen bir onada görün emel akmanın ismini duymuştum. ama hiç gitmedim iyi gcler

canım ben adana güven tıp a gidiyorum memenunum dr un adı abdi oğuz yara yaktırdım bir sorunum olmadı emel akmanı duymuştum ama gitmedim inş memnun kalırsın bir görün derim ben.iyi gclr

canım ben adana güven tıp a gidiyorum memenunum dr un adı abdi oğuz yara yaktırdım bir sorunum olmadı emel akmanı duymuştum ama gitmedim inş memnun kalırsın bir görün derim ben.iyi gclr

pardon canım iki kez yazdım birini yazdım gitmedi zannettim tekrar yazdım kafan karışmasın iyi geceler

Sağol canım bu dr polikistik over için tecrübelimidir acaba? Birde güven tıpta her çeşit tetkik yapılıyomu hormon filan.Malum tetkikler için hastanede çalışan dr lar daha iyi oluyor yoksa bisürü extra para veriyoruz.

Sağol canım bu dr polikistik over için tecrübelimidir acaba? Birde güven tıpta her çeşit tetkik yapılıyomu hormon filan.Malum tetkikler için hastanede çalışan dr lar daha iyi oluyor yoksa bisürü extra para veriyoruz.

önemli değil canım mutlakaki tecrübesi vardır her türlü tahlil yapılıyor ilgi baya iyi ben memnun kaldım.ben hiç tahlil ücreti vermedim eşim memur polis memuru senin şu anki durumun yani sağlık güvencen vardır heralde.gün alıyorsun 2 veya 3 gün sonraya veriyorlar tlfon nosu istersen verebilirim yardımcı olabildiysem sevindim.eğer gidersen haberleşelim iyi gceler

Back