• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekologlarınızdan memnun musunuz?

merhaba arkadaşlar, benim yumurtlama problemim vardı, adet görüyor fakat yumurtam gelişmiyordu, kafamda çok büyük bir problem olarak benimsedim ve biraz da panik olduğum için acaba tüp bebeğe kadar gidermiyim die düşünmeye başladım. Doktorum her seferinde problemimin çok büyük olmadığını, küçük bir hap tedavisiyle hamile kalabileceğimi ve rahat olmamı söylüyordu sürekli.. Her zaman en kolay ve maliyeti en düşük yöntemlerden başlamak gerektiğini her seferinde bana söylüyordu. Dediği gibi hap tedavisiyle daha ilk ayımda hamile kaldım :)) Şu an 5+3 haftalık hamileyim.. Dün ilk kez ultrasonda kesesini gördüm meleğimin.. Şimdi çok mutluyum, Doktorum Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesinden Prof.Dr. Esra KUŞÇU.. herkese öneririm, hastaya yaklaşımı ve tıbbi bilgileri açısından tavsiye edebileceğim bir doktor kendisi. Zaten ankarada oldukça tanınıyor kendisi..

bende ANTALYADAYIM ve Pro.DR.Ali Fuat Şengörü tavsiye ediyorum.onu bilmeyen yoktur zaten yurt dışından randevü alan birisii ve diğer doktorlar gibi kazıkçı değil mükemmel bir doktor ona gidip de hamile kalmayan tek bir kadın bile yok.)))

İremre80'ciğim bende ssk var bir arayıp sorayım olmazsa anlaşmaları varmı diye randevu aldığımda burdan yazarım canım belkide tanışırız ne güzel olur.Tlf numaralarını internetten bulurum sağol canım yazarım burdan memnun kalıp kalmadığımı.Jinekolog çok önemli iyi oldu bu paylaşım umarım bu doktor Emel Akman'dan iyidir.Adana'lı arkadaşlara hiç tavsiye etmiyorum o doktoru.

İremre80'ciğim bende ssk var bir arayıp sorayım olmazsa anlaşmaları varmı diye randevu aldığımda burdan yazarım canım belkide tanışırız ne güzel olur.Tlf numaralarını internetten bulurum sağol canım yazarım burdan memnun kalıp kalmadığımı.Jinekolog çok önemli iyi oldu bu paylaşım umarım bu doktor Emel Akman'dan iyidir.Adana'lı arkadaşlara hiç tavsiye etmiyorum o doktoru.

TANIŞIRIZ CANIM BENİ HABERDAR ET BEKLİCEM ÖPÜYORUM

SEVGİLİ ARKADAŞLAR EĞER ISTANBULDA YAŞIYOR OLSAYDIM KESİNLİKLE DOKTORUM BÜLENT URMAN BURSADAKİ DR ÖZER KUTLU

ben doktorumdan cok memnunum ,fransada yasiyorum ,fransizcam olmadigi icin ,fransiz bi doktora gitmek istemedim allahtanki bi turk doktor vardi ona gidiyorum devamli cok iyi birisi cok seviyorum ,herseyle ilgileniyo en onemlisi turkce konusuyo ,doktor bence cok onemli

doktorumdan çok memnunum diyarbakırdayım mehmet elbey nisa kadın dogum

ben bahçelievler medicana hastanesinde dr. özlem dülger'e gidiyorum,memnunum,ilk defa beni anlayan ve tecrübelerine inandığım bir doktor buldum nihayet,tavsiye ederim...

benim doktorum muzaffer şengül üniversal hastanesinde iyi işine hakim biri tavsiye ederima.s.

arkadaşlar bu hidayet erkan istanbulun neresinde ben aslen istanbulluyum ankaraya evlilik nedeniyle geldim şimdiki doktorumu iyi diyolar ama artık hiç birine güvenm kalmadı herşeyi ticarete dökmüşler birde onu görsem diorum

Benim doktorum Şahazer Döver çok memnunum,özellikle karşısına geçtiğiniz zaman derdinizi çok net anlayabilmesi sakin ve yumuşak konuşması,beni çok rahatlatıyor.Bakırköy Kızılay da görev yapıyor tavsiye edrim............

I]ankara gazi üniversitesi hastanesinden Ahmet Erdem ve kardeşi Mehmet Erdem de çok başarılı doktorlar.duymuşsunuzdur adlarını.[/I]

güneşcim benim bir arkadaşım mehmet erdeme gitti, kız birşey soramadan doğum yaptı, sorduğu sorulardan hiç tatmin olmadı, açıklama yapmadı adam, sorularını kestirip bıraktı dediğine göre. bir de özel muayene oldu sözde, çok kızıyordum ona sorsana doktoruna açıklasın sana diye sorduğumda da doğru düzgün cevap alamıyorum diyordu, ama bir o kadar da hastası çokmuş adamın CADIARZU

arkadaşlar merhaba bu konuyu baştan aşağı okudum. Tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim. Bengüsu senin tavsiye ettiğin doktora ve hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Doktordan hala memnun musun?

Merhaba malesef çok jinekolog gezmiş biri olarak sonunda doktorumu buldum. Prof. Dr. Fatih Durmuşoğlu. İyki sağlığımı ona emanet etmişim.

kızlar ben erkek dr.a gıdemıyorum.bayan secıyorum.begendıgın karsısında benım dr.um.emıne dıye hos bır bayan.cok tatlı.sevımlı sıcak.cok memnunum.

Back