Jillian Michaels Killer Buns and Thighs ( Alt vücüt-bacak, baldır, basen) :)

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
Kızlaar merhaba :KK16: forumda yeni sayılırım yaz gelmişken evde boşboş durmayayım diyorum ve benim şu tombul bacakları eritmek istiyorum Jillian Michaels Killer Buns and Thighs alt vücuda yönelikmiş
her zamanki gibi 30 gün sürüyor 3 level var arkadaşlar kısaca görmek isterseniz şu videoya bakın derim http://www.youtube.com/watch?v=J-kQpMGq6us ne dersiniz siz de benim gibi bacaklardan şikayetçiyseniz hep birlikte yapalım derim :KK34: eğer yapmak istiyorsanız da asıl levellerin bulunduğu videoların olduğu linki mesajdan atarım kızlar :)

Son düzenleme:
off ben anlamıyorum ki bu işi açtığım hiç bir konuda bi kişi olsun cevap atmadı nasıl iş anlamıyorum ki yeter ya takan yok:KK47:

Ben bu programı daha önce 10 gün kadar yapıp bırakmıştım. Yeniden başlamak istiyorum.Tamamlayıp sonuç aldığını düşünenler buraya yazarsa sevinirim.Linkleri paylaşır mısınız veya mesaj atar mısınız?Diğer başlıklardaki linklerden indiremedim maalesef:KK34:

kızlar uzun süredir yoktum ben vdownland adlı siteden indirmiştim arama bölümüne yazınca hemen leveller çıktı ve hemen indirmiştim ama yapamadım çünkü sakatladım kendimi ve ciddden aşırı zor.. Özel mesaj atamadım burdan yazayım dedim herkes faydalansın..

Kızlaar merhaba :KK16: forumda yeni sayılırım yaz gelmişken evde boşboş durmayayım diyorum ve benim şu tombul bacakları eritmek istiyorum Jillian Michaels Killer Buns and Thighs alt vücuda yönelikmiş
her zamanki gibi 30 gün sürüyor 3 level var arkadaşlar kısaca görmek isterseniz şu videoya bakın derim Celebrity Fitness - Jillian Michaels Killer Buns and Thighs - YouTube ne dersiniz siz de benim gibi bacaklardan şikayetçiyseniz hep birlikte yapalım derim :KK34: eğer yapmak istiyorsanız da asıl levellerin bulunduğu videoların olduğu linki mesajdan atarım kızlar :)

Link gönderebiliyorsan banada atarmısın canım ? veya burada paylaş yasak değil.

Benim programımm! :KK52:

Yapacağım bunu kesinlikle!
30 güne tamamlayacağım! :KK51:

naptın canım denedinmi bunu?acaba nelere etkisi olur merak ediyorum,yarım saatte yapsam yeter bana 45 dk dayanamam çünkü,kararsız kaldım.Six pack'le devam ediyorum bugün yine başladım ama rippeddan sonra hiç yorucu gelmedi,alışmışım yorucu temposuna

canım o kadar zor ki ben 18 yaşında olmama rağmen ölüyordum bu program sadece bacakları çalıştırıyor ama ben bunu 2. gününde sakatladım kendimi ve hala da sakatlık yüzünden arada kötü oluyor bacaklarım.. :KK14: düzenli yapıldığında sonuç veren bi program tabi dayanabilirsen :nazar:

canım o kadar zor ki ben 18 yaşında olmama rağmen ölüyordum bu program sadece bacakları çalıştırıyor ama ben bunu 2. gününde sakatladım kendimi ve hala da sakatlık yüzünden arada kötü oluyor bacaklarım.. :KK14: düzenli yapıldığında sonuç veren bi program tabi dayanabilirsen :nazar:

aaaa ben bunu biliyorum ya:KK1:senin diğer sorduğunla karıştırdım aklım ondan kaldı:KK9:ben izlemiştim killer buns zor baya.Ben diğerini bi denicem yarın:KK1:sağ kalırsam sana yazarım:KK9:

aaaa ben bunu biliyorum ya:KK1:senin diğer sorduğunla karıştırdım aklım ondan kaldı:KK9:ben izlemiştim killer buns zor baya.Ben diğerini bi denicem yarın:KK1:sağ kalırsam sana yazarım:KK9:

evet killer buns çok zor canım ben katlanamadım ona :KK25: yarın için de kolay gelsin :KK1: bende ripped in 30 a dün başladım güzelmiş zorlamıyor :128:

30 day shredden tanıdığımız ve Arap atı gibi olan(teşbihte hata olmazmış) Nathalie kızımız bile zorlanıyor bunu yaparken. Ama ziyadesiyle etkili bi workout , ben yaparken eridiğimi hissediyorum :KK70:

naptın canım denedinmi bunu?acaba nelere etkisi olur merak ediyorum,yarım saatte yapsam yeter bana 45 dk dayanamam çünkü,kararsız kaldım.Six pack'le devam ediyorum bugün yine başladım ama rippeddan sonra hiç yorucu gelmedi,alışmışım yorucu temposuna

canım verilen linkteki youtubedaki yani 5 dk'lık bi video sen yarım saat yapsm demişsin anlayamadım

kızlar ben 4 gün önce 30 day shred e başladım . ondan sonra ripped in 30 days'i yapmayı düşünüyordum ki bu başlığı gördüm :)) sizce shredden sonra buna mı başlasam yoksa rippeddan mı devam etsem ? hem üst hem alt bacağımın incelmesini istiyorum . bel 78 cm onu da incelten bir program varsa rica etsem linkini atar mısınız ?

o tanıtım videosudur canım,killer buns 40 dk sürüyo.Shredden sonra ripped tavsiye ederim,bel için bende hala çözüm bulabilmiş diilim:KK1:

tamam tatlım bende sorduktan epey sonra fark ettim tanıtım videosu olduğunu.benim kalça ve basen sorunum var malesef.shredd karın bölgesinde etkili olmadı mı ? before&after fotoğraflarında ben öyle gözlemledim genellikle.Bu arada çok güzel kilo vermişsin :KK9::nazar:

Son düzenleme:
X