30 day shred mi?30 dayı bana anlatabilecek var mıdır?
30 day shred mi?
3 level var. Her level'ı 10 gün yapıyorsun.
Benimde sıkıntım göbek, shred biraz beli inceltiyor. Forumda göbek ve belden inceldiğini söyleyenler vardı. Rippedda daha çok kalça, alt bölgeymiş. Six pack ve killer abs direkt göbeğe yönelik onlarla başla istersen. Haftada 4 gün yapsan yeter, çünkü sadece karna yönelik egzersizler, hergün çalışmak doğru değil. 1-2 günde kardiyo (yürüyüş, koşu, ip atlama, yüzme vs..) yapabilirsin.peki bişi sorsam benim tek sıkıntım göbek. direk six weekten mi başlamalıyım ya da göbek için önerin var mı ?
araitırdıkça yoruldum karıştı
Benimde sıkıntım göbek, shred biraz beli inceltiyor. Forumda göbek ve belden inceldiğini söyleyenler vardı. Rippedda daha çok kalça, alt bölgeymiş. Six pack ve killer abs direkt göbeğe yönelik onlarla başla istersen. Haftada 4 gün yapsan yeter, çünkü sadece karna yönelik egzersizler, hergün çalışmak doğru değil. 1-2 günde kardiyo (yürüyüş, koşu, ip atlama, yüzme vs..) yapabilirsin.
Oooo çok iyi o zaman.teşekkür ederimo zaman videolarımı toparlayayım
zumbaya başladım kursa gidiyorum haftada 2 gün
kalça içinde squata başladım. hava düzelirse yürüyüş isitiyorum
Oooo çok iyi o zaman.
Six packmi. Six pack 2 level, ben sana mesaj atayım indireceğin yeri.çok oldum ama bu videonun level 1ini bulabildim sadece level 2 ve level 3 de var mı yoksa ben mi bulamıyorum
Six packmi. Six pack 2 level, ben sana mesaj atayım indireceğin yeri.
Six packmi. Six pack 2 level, ben sana mesaj atayım indireceğin yeri.
Bana da mesaj atar mısınızzNereden indireceğimi bilemedim. Ama ben kalça bel falan için de incelme istiyorum, onlar için de önerebileceğiniz bir şey var mı? Otuz levellı bi şeyden bahsedilmiş yukarda, o mudur?
Şu an dışarıdayım. Limona evdeyken atmıştım. Akşam atabilirim. Yada limon okuyorsa ona gönderdiğim linki hemen gönderebilir. Yolladığım link telde video olarak görünüyor, kopyala yapıştır yapamıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana da mesaj atar mısınızzNereden indireceğimi bilemedim. Ama ben kalça bel falan için de incelme istiyorum, onlar için de önerebileceğiniz bir şey var mı? Otuz levellı bi şeyden bahsedilmiş yukarda, o mudur?
sen tüm vücut istiyorsan jillian michaels 30 day shred var bunla ilgili de konu var o zaman önce bundan başla sonra
jillian michaels 30 day ripped bu da kalça içinmiş. sabhtan beri ararştırıken anladım
Rippedda tüm vücut ama bacakları daha çok çalıştırıyor. Ripped ile de karın bölgesinden incelenler olmuş ama shred topiğinde en çok shredden memnunlardı. Ripped'ı pek seven olmamış. Ben rippedda yaptım, bütün levelları ama bende sevmedim. Son level çok zordu zaten.sen tüm vücut istiyorsan jillian michaels 30 day shred var bunla ilgili de konu var o zaman önce bundan başla sonra
jillian michaels 30 day ripped bu da kalça içinmiş. sabhtan beri ararştırıken anladım
Basenlerim ve gobegim ozellikle basenlerim yabi kalcalarim dik yuvarlak ama estetik degil selulit var basenlerimi eritmek kalcalarimi estetik lestitmek istiyotum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.