6 week six packta 2 video var. 1 level 3 hafta yapılıyor, ama haftada 3-4 gün yapılıyor. 6 hafta sürüyor.Bende 30 days ı bitirdim. Bu 6week six pack ta 6 video var. Acaba her video 1 haftami yapılıyor. Dönüşümlü filan yazmışsınız. Nasil oluyo o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar killer ABS ye başladım tam benlikmiş kol kası yapcaktım yoksa shred de :105::105: haftada 3 kez yapıcak şekilde ayarlıcam kendimi. diyete de devam
Kedicanim yaa bana uygun bi diyet bulsana.
Boy 1.68
Kilo 54.4
Yas 32
Sorun gobek ve ic bacak.
Dukanin kitabini okudum ama evde kucuk bir insan daha oldugu icin kendime agirlik veremedim.
Kalori mi saysam, karatay teyze mi yapsam, onun kitabi yok ama bilmiyorum,
5333 mu yapsam napsam?
Kedicanim yaa bana uygun bi diyet bulsana.
Boy 1.68
Kilo 54.4
Yas 32
Sorun gobek ve ic bacak.
Dukanin kitabini okudum ama evde kucuk bir insan daha oldugu icin kendime agirlik veremedim.
Kalori mi saysam, karatay teyze mi yapsam, onun kitabi yok ama bilmiyorum,
5333 mu yapsam napsam?
Diyetten pek anlamam ki. Karatay yapıyorum, onda da zararlı şeyler yok ondan. Birde göbek için. Zaten sağlık için birkaç yıldır gazlı içecek içmiyordum, şekerli çay, kahve içmem. Şu an karatayla öğün aralarına en az 4-5 saat veriyorum ki leptin çalışsın. :) öğünlerimde zararsız, glisemik indeksi düşük gıdalardan doyana kadar yiyorum. Ben çok yerim bana hiç uyma. Meyveyi akşam yiyorsan kes, sabah ye ama abartmadan. Ben kalori saymayı beceremem. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ben de dün başladım ama 17 dk yapıp bıraktım kuzum
soğumuşum jilliandan ben çok sıkıldım resmen
neden öyle oldum bilmiyom aslında disiplinli insandım ben
sonra da move fitness ımı yaptım vicdan azabı çektim diye..
killer var mıydı bende hatırlayamadım ama akşam atarım canım evden sen mailini at bana
uzun sürüyo biraz yalnız maile yüklemesi onu da söyliyim
Melindam ya, hic sesin cikmiyo unuttun bizi
Ben ciddi bi diyet yapmaya karar verdim ama napicam bilmiyorum,
Sen kalori sayiyordun nasil memnun musun?
Kurali yasagi var mi?
Karatay teyze mi yapsam karar veremedim. Spor da yapmiyorum bayadir.
Regl bekliyorum bikac gune insanity e basliycam kismetse.
Sen ne diyorsun bi akil ver fistigim yaaa
Uzun zamandır internet yok diye giremiyordum, kilo verdiniz mi?
klasik karatay kahvaltısı.Kedicim yaaa cok bulastim bu ara sana
Bi sorum daha var
Sizin karatay topigini okudum da biraz,
Sabahlari kkk yaziyo herkes. Be demek o kkk.
Ayy pek cahilim
Ben sporu biraktim, son bir hafta yapmadim
Birakinca gobus sanki geri cikti, kilom ayni ama.
Simdi regli bekliyorum bikac gune, bitince insanity e baslicam.
O iyi kilo verdiriyomus
Sen ne yaptin?
klasik karatay kahvaltısı.
Şunları içeriyor.
En az 1 yumurta (serbest dolaşan tavuk yumurtası)
En az 8 zeytin (sebebi açlıktan el titremesi olmaması için)
Avuç içi kadar, ya da istediğin kadar peynir
Salata, çiğ sebzeler, istediğin kadar (ama soğuk sıkım zeytinyağıyla olmalı, sebzedeki vitaminleri almak için yağda olması lazım)
1 ince belli çay bardağı istediğin bir kuruyemiş (ama çiğ olmalı, kavrulmuşu trans yağa dönüşür, kuruyemişin yağları)
Şekersiz siyah çay, bitki çayı olabilir.
2-3 tane de gün kurusu kayısı.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=659891&page=1603
Buraya bakıyorsun dimi, aklına takılanları sor, cevaplarız.
Biz o topiğe hiç uğramıyoruz artık. Yani ben ilk başladığım zamanlar okuyordum orayı, hiç yazmamıştım zaten. Şu an Gül ablanın topiğinde birbirimize destek oluyoruz.Yes beybim oraya baktim. Bi topik daha var, orasida cok kalabalik.
Kitap icin tekrar sagolspeedy gonzales
merhabalarripped'i yarıda bıraktım beni aştı.. diz ve eklem ağrılarım oldu hala da var.:26:
ama ben ara vermek istemiyorum.. 6w6pack nasıl? beni zorlar mı ? ya da göbeğe yönelik oldugu için dizimi kaslarımı zorlamam değil mi?:26:
teşekkür ederimBen de ripped'ı sonuna kadar yaptım ama, son haftayı 3 gün yaptım bıraktım. Hiç sevemedim. Dün akşam, kickbox ardından six pack yaptım, shred'de artık alıştığımız için çok zorlamaz. Ama squat, lunges gibi bacak hareketleri de var.