Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 week videosunu bana atabilir misiniz acaba level 2 nin ?
http://kickass.to/jillian-michaels-6-week-six-pack-t5686723.html
Ben burdan indirmistim torrent ile.
Baska guvenilir bir yer var mi bilmiyorum. Bi bakayim.
teşekkür ederim canım peki sen memnun kaldın mı ? killer abs mi daha iyi yoksa bumu ?
Canim ben killer abs yi yapmadim,
6 week yaptim gobusten 3 cm inceldim. En siskin yerden, gobek deligimin 3 parmak altindan olcmustum.
87 cm den 84 e inmisti. Diyet yapmadan. Ozellikle level 1 i severek yapmistim.
Level 2 yi tam yapmadim.
http://vimeo.com/53675091 canim killer abs yi ben burda buldum ama indirmedim daha, sen nerden indirdin?
Walla haklisin. Bende az once yaptim gercekten cok tempolu ve yorucu. Yapamadigim bir hareket var ustelik, su yanda tek el yerde, tek el havada altta kalan bacagi cekme hareketini yapamadim
diyette yapıyorum ben daha fazla verebilir miyim acaba haziranda nişanım var kuğu gibi olmak istiyorum şuan 65 kiloyum 55-58 arası olmak istiyorum en azından sıkılaşır mıyım acaba
bide kaç gün yapılıyor bu
Aynen yaaa kesinlikle yapamiyorum ve asla yapamam sanirim. O yüzden onlar o hareketi yaparken ben de mekik cekicem herseferinde. Ben de bugün basladim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok sıkı bir diyet yaninda cardio ve bu programi uygularsan kesinlikle kugu gibi olursun.
ayy inşallah bugün başlıcam haftada 6 gün mü yapayım yoksa 7 gün mü ?
6week 6 pack haftada 5 gun yapiliyor.
Killer abs de 3-4 gun, diger gunler de de cardio ve degisik bikac programla desteklemek en guzeli.
Tamam kizlar dikkatli okumamisim
anladım canım teşekkür ederim dün başladım 6 weeke :)
Hosgeldin, sen killer abs mi
Hosbulduk cnm. Ben killeri indirdim kismetse pazartesi ona baslayacagim.
Six packmi. Six pack 2 level, ben sana mesaj atayım indireceğin yeri.
Hosbulduk cnm. Ben killeri indirdim kismetse pazartesi ona baslayacagim.
Ya ben 6 week six pack ten basladim ama killer abs mi yapaaydim önce acaba ne dersiniz deneyimli bayanlar özellikle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de indirmek ıstıyorum lınkı atarmısın canım yaa..gunde 50 tane squat haftanın 3 gunu spora gıdıyorum.her gun yarım saat sabah yarım saat aksam yuruyorum 20 gun sonra spora gıdıyorum bişeye benzermı totom sence ühüüü cokk mu gecıktım