Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

bu video daha sakin :)) diğernde oynaya oynaya yoruldum acayip zevk aldım açıldım rahatladım. diğerinin 30 dklık versiyonunu yapacağım ben haftasonları :) http://www.youtube.com/watch?v=fu_r4_YmLWM ben de pek dans edebilen bir insan değilm hareketli sporları seviyorum.mesela pilates yapamıyorum acayip sıkılıyorum hareketler çok yavaş geliyor.oturmayı bile pek sevmeyen birine pilates sıkıcı geliyor :)
Ben pilates yaptım ebru şallı ile,faydası oldu,ama çok konuşuyor diye,bir de bu jilliana sardırınca bıraktım.
Bugün ilk verdiğim dans videosunu yaptım.Dün ayak uydurmam zor olunca canım sıkılmıştı ama bugün kendimi kasmadan müzik ve dansı düşünerek yapınca fena olmadı.rahatladım.:KK9:

Bu kadar araştırmakta iyi olmuyor, kafa karıştı iyice. İnsanity araştırdım ama zaten kilom yok, kardiyo ağırlıklıymış. P90X3 varmış onun videolarını zaten bulamadım, birkaç alet almak gerekiyormuş, barfiksim var ama lastik vs... yok. Jillianlar bitsin bakalım, belki kendi yaptığım programıma dönerim belkide arada Jillianları yaparım, hangisini seversem.
Aşağıdakilerde benim araştırıp toparladığım hareketler. 5 ay yaptım. :KK1: Devam edecektim ama, Karatay topiğindeki arkadaşlarım özellikle bel bölgesinden inceldiklerini söyleyince Jillian'ı yapmaya başladım.
Hergün değil, gün aşırı yapıyordum, bir gün yapıp bir gün yapmıyordum.
Tebrik ederim bu kadar düzenli spor yaptığın için.:nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:

sabah shared 2/2 yaptım şimdi 6w.6.p 1/1/6 yaptım her yerimdem terler damladı resmen bu tempoyla gidersem hazirana kadar buharlaşcam galiba :) şaka bir yana vücudum inanılmaz şekillendi ama başlarken çok zorlanıyorum yaa acayip üşeniyo insan ben zayıfım aslında ama doğumdan sonra gitmeyen bir göbeğim var siz ne durumdasınız gözle görülür bir değişiklik var mı?

Tebrik ederim bu kadar düzenli spor yaptığın için.:nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:
Teşekkür ederim, amacım hiç bırakmamak, onun için sıkmayacak şeyler yapmam lazım. Hergün yapmakta bıktırabilir. Tibet egzersizlerim 1,5 yılı geçti, artık alışkanlık oldu, yapmazsam rahat edemiyorum. 10 dk. zaten. İnşallah sporda böyle olur. :KK52:

Son düzenleme:
Ben pilates yaptım ebru şallı ile,faydası oldu,ama çok konuşuyor diye,bir de bu jilliana sardırınca bıraktım.
Bugün ilk verdiğim dans videosunu yaptım.Dün ayak uydurmam zor olunca canım sıkılmıştı ama bugün kendimi kasmadan müzik ve dansı düşünerek yapınca fena olmadı.rahatladım.:KK9:

cnm videoda bazı kıvrak hareketler var ben de yapamadım onları ama müziği dinleyerek kendm uyduruk bi iki hareket yaptım ritme uygun :)) boşver takılma yapamadğın yerlere kendin uydur :))

canım ya şuan için bıraktım ben jillianı..
eşim ps3 ün fitness programını almış.. bugün birlikte yaptık karışık bi sürü program var.. her istediğin bölgeye yönelik
fat burner yaptım bugün mesela.. 10 dklık program bile acayip terletti beni
hem çok da eğlendim.. bi süre ben bununla takılcam
belki zaman geçince sizin 6 week i yaparım

Kocisle yapinca eglenirsin tabi, keske benimki de yapsa walla acayip gaza gelirim, ustune bide cikar yarim saat kosarim :KK53: cok abartmayayim ama daha hevesli olurdum kesin. Simdi baslayana kadar surunuyorum walla :KK53: gel ama unutma bizi.

Eve kendimi zor attım bugün jilliani yapamiyacagim sag bacagimdaki varis mahvetti beni yürümekte bile zorlanıyorum

Cok gecmis olsun, gece yatmadan once ayaklarini yukari dik duvara daya 15 dk falan bekle oyle, ayaklarin buz gibi olup uyusana kadar. Varis agrisina cok iyi geliyo. Hemde ayaklari dinlendiriyo.

Sana mesaj attim,

sabah shared 2/2 yaptım şimdi 6w.6.p 1/1/6 yaptım her yerimdem terler damladı resmen bu tempoyla gidersem hazirana kadar buharlaşcam galiba :) şaka bir yana vücudum inanılmaz şekillendi ama başlarken çok zorlanıyorum yaa acayip üşeniyo insan ben zayıfım aslında ama doğumdan sonra gitmeyen bir göbeğim var siz ne durumdasınız gözle görülür bir değişiklik var mı?

Masallah :nazar: pek kiskaniyorum seni. Benim kiz birakmiyo beni. Ben anca gece ev ahalisi yatinca yapabiliyorum, gunduz mumkun degil. Ben dogumdan sonra forma girmistim de simdi yine kilo aldim, :KK14: baslarken bende cok useniyorum, surune surune kalkip aciyorum videoyu. Degisiklik simdilik yok ama 30 day shared den daha severek yapiyorum.

cnm videoda bazı kıvrak hareketler var ben de yapamadım onları ama müziği dinleyerek kendm uyduruk bi iki hareket yaptım ritme uygun :)) boşver takılma yapamadğın yerlere kendin uydur :))

Okadar merK ediyorum ki neler yapiyosunuz, bakamiyorum :KK14:
Benim yerime de yapin 5 dk.

bı kac gundur buhranlı ruh halındeydım :KK14: vee yarından ıtıbaren bende buralardayım :KK52: kıllera baslıycam sonrasına bakarız artık:KK34:

Cok gecmis olsun, gece yatmadan once ayaklarini yukari dik duvara daya 15 dk falan bekle oyle, ayaklarin buz gibi olup uyusana kadar. Varis agrisina cok iyi geliyo. Hemde ayaklari dinlendiriyo.

Sana mesaj attim,

Aldım mesajini canım evet ben de dediğin gibi yapıyorum ama iki cocuk bir de babaylar ne kadar olursa:KK1:

Kocisle yapinca eglenirsin tabi, keske benimki de yapsa walla acayip gaza gelirim, ustune bide cikar yarim saat kosarim :KK53: cok abartmayayim ama daha hevesli olurdum kesin. Simdi baslayana kadar surunuyorum walla :KK53: gel ama unutma bizi.

gelirim gelirimmmm :KK16:
valla gerçekten çok eğlenceli bi de sanırım jilliandan daha fazla yeri çalıştırıyor çünkü sırtım omuzlarım dökülüyor resmen
o kadar spor yapıyo olmama rağmen :KK1:
bakalım faydasını görcem mi.. ama eğlenceli çok :KK1:
bak bu $_-Move-Fitness-PS3-_.jpg

gelirim gelirimmmm :KK16:
valla gerçekten çok eğlenceli bi de sanırım jilliandan daha fazla yeri çalıştırıyor çünkü sırtım omuzlarım dökülüyor resmen
o kadar spor yapıyo olmama rağmen :KK1:
bakalım faydasını görcem mi.. ama eğlenceli çok :KK1:
bak bu Eki Görüntüle 1005112

Merak ettim ben de. Videoda yönlendiriyor mu hareketlerde.

Merak ettim ben de. Videoda yönlendiriyor mu hareketlerde.

elinde move çubukları oluyo o algılıyo hareketlerini
karşında da nasıl yapılacağını gösteriyo sen de ona göre yapıyosun, kaç kalori yaktığını hangi bölgeyi % kaç çalıştırdığını da gösteriyo

rumuz:15efes25
başlama tarihi:24 şubat
göğüs:89
bel:88
göbek:93
kalça/basen:103
kilo: 68.8

Bu haftaki ölçüler: 3 mart
göğüs: 89
bel: 84
göbek: 92
kalça/basen: 102
kilo: 68.1
Bilmiyorum,belim gerçekten inceldi mi,yoksa geçen hafta ölçüyü yanlış mı aldım?Aynı yerden ölçtüm diye biliyorum,hatta iki kere ölçtüm.
Kilo kaybu 700 gr.

Son düzenleme:
X