İlk başlarda 35kişi bi arada yapamazdık ko canım çok kalabalık olurdu...aa o kadar az mi kalmis ??
hatirlarsan daha öncede yazmistim bu sekilde olabilecegini
İlk başlarda 35kişi bi arada yapamazdık ko canım çok kalabalık olurdu...
Haa evet ola bilir tabiki...herkesin sporu kendine...sadece desteyiz 1 1mize o kadar...yok kuzum birlesmyi demedim azalacagimizi soylemistim
Haa evet ola bilir tabiki...herkesin sporu kendine...sadece desteyiz 1 1mize o kadar...
Anladığım kadarıyla bu levelde daha çok bel göbek incelmiş dimi kızlar?yarın olsa da 2ye başladakBu arada iç bacaklar ne güzel eriyormuş isteyince di mi kızlar =)))
Evet en çok oralar incelmiş gerçekten de, kalçam duruyor desem yeridir. Ama şşunu da düşündüm cardio = iç bacak incelmesi =)Anladığım kadarıyla bu levelde daha çok bel göbek incelmiş dimi kızlar?yarın olsa da 2ye başladak
acayip merak ediyorum...
Tesekkür ederim :)Bizim takimdan ben biraktim zeyzey ...
Kizlar tebrik ederim cok guzel incelmissiniz , masallah ..
Kararsizim ozellikke senin icin cok sevindim
Ben bu konuda kendimi motive etmeye başladımBence ilk level için incelmeler muh te şem! Yabancı forumlarda toplamda ancak alınıyor bu sonuçlar baktığım kadarıyla. Grup psikolojisi çok etkili. Ben ufaktan cipsi çikolatayı da bırakıcam (resmen bağımlıyım) 26 beden kota girmeden de bi yere ayrılmicammm =)))
ay en kalabalık biz kalmışızkızlar bende herkesi tebrik ederim anca inceleme imkanı buldum da tam herkeste güzel incelemeler olmuş takımımızda sln71 aklımda direk kalmissin cok iyi incelmen özellikle aklımda kalma nedenin kilonun az olması yanlış anlasilmasin ama herkes cok iyi incelmiş ya tebrikler hepimize
Evet kuzum..şimdi senin adını listeye ekliycem.yaptıktan sonra sonra alıntılayıp kendi isminizin önüne + koymalısınız.hoş geldin bu arada canım...Buraya mı bıldırım yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?