★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

ay en kalabalık biz kalmışız kızlar bende herkesi tebrik ederim anca inceleme imkanı buldum da tam herkeste güzel incelemeler olmuş takımımızda sln71 aklımda direk kalmissin cok iyi incelmen özellikle aklımda kalma nedenin kilonun az olması yanlış anlasilmasin ama herkes cok iyi incelmiş ya tebrikler hepimize

Bence ilk level için incelmeler muh te şem! Yabancı forumlarda toplamda ancak alınıyor bu sonuçlar baktığım kadarıyla. Grup psikolojisi çok etkili. Ben ufaktan cipsi çikolatayı da bırakıcam (resmen bağımlıyım ) 26 beden kota girmeden de bi yere ayrılmicammm =)))

Bizim takimdan ben biraktim zeyzey ...

Kizlar tebrik ederim cok guzel incelmissiniz , masallah ..

Kararsizim ozellikke senin icin cok sevindim
Tesekkür ederim :)

Ben bu konuda kendimi motive etmeye başladım
3 beden küçük kıyafetim var çikolatayı yasakladım kendime o kıyafeti giyip yiyeceğim çikolatayı doya doya( tabi bir seferlik doya doya yerim )
Markette elim çikolataya gitti mi hemen o geliyo aklıma yasak yasak yasak diye diye kaçıyorum marketten :)
Böyle yapmasaydım asla bırakamazdım şimdi yiyorum ama tadımlık 1 lokmacık o da uzun aralıklarla

Oo çok teşekkürler tatlm gerçekten güzel incelmeler var herkesi tebrik ederim:))

Günaydın fıstıklaaaarrr 2 level icin heycanlanıyorummmmm hemen kahvaltımı ediyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…