★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

evetttt ben de onu yazacaktım,katılıyorum kesinlikleeee
ben de jillian 4. gündeydim zaten
ama sizinle beraber tekrar 1 diye sayacağım,çünkü ara vererekten 4 gün oldu
yarın sabah ölçülerimi yazarım
kızlar bu arada ilk 3 gün zor geciyor ama 4. gün kolaymış bu ya demeye baslıyorsunuz,gözünüz korkmasın
bu arada ben de 5. takımdanım,başlangıç kgım 66 idi,en son 61,7ye düştüm
Biliyorum callancım senin o müdhiş motive edici resimlerinden tanırım...o zaman sen de bizimlesin ne güzel...

Kizlar harikasiniz ne guzel hazirlamissiniz resimleri vs ... Asigim senin resimleri goremedim pc den bakarim . Perim senin kisa videodan gosterim harika olmus ..
Bukadarini beklemiyordum dogrusu :KK66:

Bende varim tabiki yazararim en kisa zamanda olculerimi ..
Bekliyoruz ablammm..

Topiğiniz hayırlı olsun kızlar :)
Bende 30 day shred'i 6 gündür yapıyorum, ilk iki gün acayip zorlamıştı, nefes nefese kalmıştım ama üçüncü gün hareketleri daha rahat yaptığımı farkettim. Tek hatam başta ölçü almamam oldu, yalnız şimdiden pantolonların belinin biraz bollaştığını farkettim tabi bu biraz kilo verdiğimden de kaynaklanıyor :) herkese tavsiye ederim, basit gibi görünsede başta biraz zorluyor ve bütün vücûdun çalıştığını hissediyorsunuz :)

Çok teşekkür ederizz :) Evet kesinlikle ben bir gün merak edip denemiştim 3 gün kolumun ağrısı dinmedi :KK70::KK70:

başlangıc
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm

Bitiş.
kilo 58.8
gögüs 87
bel 68
basen 92
bacak 55
kol 30
ama ben diyetlede destekledim desteklemedigin zaman kilo vermiyosun ama ciddi anlamda sıkılışıyosun

işte yapmak için bir sebep daha :) harika sonuçlar gerçekten. diyet grubuyla beraber buradanda harika sonuçlar çıkacağına eminim :KK66:

Bende mi başlasam ki yapabilirmiyim acaba?
Mezuniyete 3 kilo kaldı sıkılaşsam fena olmaz aslında
Bence kesinlikle başlaa :) 3 şubatta harika olucaaazz :KK66:

Cok soru sordum ama sizde bu 30 gunluk programimi uygulamistiniz oyleyse tutmayin beniii 5 ocagi bekleyemeyebilirim

Çok az bir zaman kaldı zaten hep beraber başlayalım hem atladığımız yada tembelliğe geldiğimiz an olmaz :)

Kizlaaaarrr sizinle gurur duyuyorum harika bi is cikarmissinizzz su an sarjimin bitme ihtimalini bile bile sizinleyimm:KK48: damlam perim ellerinize saglik:KK68::KK68:
Hepimizin emeği canım :KK66:

Benimde mezuniyete 3 kilo kaldı :rolleyes::rolleyes: ve 19 kilo verdim sımsıkı olmak istiyoruuuuummm:KK73:
Tamam bende varım ozamannn
Şuan regliyim biter bitmez ölçülerimi alıyorum
evetttt ben de onu yazacaktım,katılıyorum kesinlikleeee
ben de jillian 4. gündeydim zaten
ama sizinle beraber tekrar 1 diye sayacağım,çünkü ara vererekten 4 gün oldu
yarın sabah ölçülerimi yazarım
kızlar bu arada ilk 3 gün zor geciyor ama 4. gün kolaymış bu ya demeye baslıyorsunuz,gözünüz korkmasın
bu arada ben de 5. takımdanım,başlangıç kgım 66 idi,en son 61,7ye düştüm
Ay bende varım bende. Aslında bir ara başlamıştım ama düzenli olarak yapmıyordum. Şimdi bir ayda sonuçları görücez :KK6::KK6:
Ellerinize sağlık süper olmuş yarın bende ölçülerimi alayım
Kizlar harikasiniz ne guzel hazirlamissiniz resimleri vs ... Asigim senin resimleri goremedim pc den bakarim . Perim senin kisa videodan gosterim harika olmus ..
Bukadarini beklemiyordum dogrusu :KK66:

Bende varim tabiki yazararim en kisa zamanda olculerimi ..
Ben de katılmak istiyorum. *-*
Ölçümlerimi en kısa zamanda yapıp bildireceğim.

Hepiniz hoşgeldiniizzz :) Bomba gibi başlayacağız 5 Ocaktaaaa :KK66:

Aynurcum Okudum baya bir katılım var ...Ellerinize sağlık kızlar,sunum süper olmuş...dambıl olarak 1-1,5 kiloluklar kullanılmalı..bi arkadaş 3 kiloluk demiş alışık değilse zedeleyebilir eklemleri...

bende yapayım kızlar bunu zaten evde kendım baslıcaktım ıyı oldu :) ama evde olcecek bse yok annemlere gttgmde ölçsem olur mu :))

X