★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

İyi akşamlar bu gruptan yeni haberdar oldum bende katılmak istiyorum ama geciktim mi 3 ocak son demişsiniz

İyi akşamlar bu gruptan yeni haberdar oldum bende katılmak istiyorum ama geciktim mi 3 ocak son demişsiniz
evet canim geciktin
ben dün gece yazdim katilabilirmiyimdiye ölcümüde sabah aldim ama yinede alinmadim guruplara:KK43:
yarin kendim basliyorum burdan yazarimgünlük raporumu yinede ekndimimotive etmek adina
:KK70::KK70::KK70:

kizlar artik burdan yazismayagiz sanirim herkes guruba yazacak 30 gun snra Burda mi buluscaz nedir olay :)

Evet bayanlaarr :) Jillian aktivitemiz bugün itibariyle başladııı :) Bundan sonra bu topicten yeni katılımları alacağız :KK66: Yani 05.02.2015'te başlayacak olan yeni takımlar için :KK66:

Evet bayanlaarr :) Jillian aktivitemiz bugün itibariyle başladııı :) Bundan sonra bu topicten yeni katılımları alacağız :KK66: Yani 05.02.2015'te başlayacak olan yeni takımlar için :KK66:
Peri senin takım neredeeee?

evet canim geciktin
ben dün gece yazdim katilabilirmiyimdiye ölcümüde sabah aldim ama yinede alinmadim guruplara:KK43:
yarin kendim basliyorum burdan yazarimgünlük raporumu yinede ekndimimotive etmek adina
:KK70::KK70::KK70:
Canım hala istiyorsan ölçülerini 2.grupa yolla...

merhaba kızlar tam da istediğim aradığım şeyi yapmışsınız sanırım biraz geç oldu ama bende katılabilir miyim? çok isterim katılmayı 13. takımdayım ben cuma yarışmalarında çok geç olmamıştır umarım

X