Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

canım göbeğimi tam göbek deliğinin 1cm altından en şiş yerden ölçüyorum,,
birde göbek iniyo şişiyo belli olmuyo ona herkezde,,mesela bigün öncede çok abartılı yersin akşam,sabaha kadar eritemez şiş kalır göbek e buda cm olarak artı görünür,oyüzden canını sıkmaya değmez,,2-3gün akşamları boğazını sıkı tut hafif beslen sabah ölç bakalım gerçek ölçü ne olmuş,,ancak böyle anlarsın,,:KK34:

bende akşamdan çok kaçırınca sabah ölçü sapıtır ama 3gündür göbek aynı ama ölçmiycem artık level2nin sonunda tekrar not alcam,,hiç bir yerim ağrımyor artık çok güzel yapıyorum hareketleri,kan ter içinde kalıyorum hemen,:KK52:

evet kızlar dün 2/2yi yaptım....bugün 3.günüm inşallah ben bayadır geceleri yapıyorum daha etkili diye duymuştum fakat ben mecburiyetten yapıyorum,anca fırsat oluyo,ama ogünün yorgunluğuyla mayışıyorum çok zor yapmaya başlıyorum,,ama biraz yatıyım sonra kalkar yaparım dedimmi kesin kalır diye hemen kalkıp yapıyorum,,es geçmek istemiyorum artık:KK76:
Maşallah cnm azmine hayran kalıyorum yani.Cnm Ramazanda ne yapıcaz nasıl yapıcaz sporumuzu birde çalışanlar için daha da zor tabi.Karın egzersizlerine bende başladım artık benim hedefimde dolabımdaki aylar öncesinde hevesle aldığım ama bir türlü içine giremediğim kotuma girebilmek.Göbekte almış başını gitmiş basenlerden sonra.Jillian ve Brazil'in arkasından 5 dakika kadarda karın egzersizlerinide ekledim.Plates topuyla yapmak daha eğlenceli.

Level 1de 2.günümüde şükür tamamladım oy Allahım ölüyoruuuuuuuuuuum

İdeal bel ölçüsü kaç kızlar benim belim 64 cm.
Zaten kilomdan şikayetçi değilim ama bu sporun dahada sıkıslastırmasını çok isterim.
Göğüste 81.
Totomu ölçemedim tam nerden ölçülüyor bilmiyorum.

canım göbeğimi tam göbek deliğinin 1cm altından en şiş yerden ölçüyorum,,
birde göbek iniyo şişiyo belli olmuyo ona herkezde,,mesela bigün öncede çok abartılı yersin akşam,sabaha kadar eritemez şiş kalır göbek e buda cm olarak artı görünür,oyüzden canını sıkmaya değmez,,2-3gün akşamları boğazını sıkı tut hafif beslen sabah ölç bakalım gerçek ölçü ne olmuş,,ancak böyle anlarsın,,:KK34:

bende akşamdan çok kaçırınca sabah ölçü sapıtır ama 3gündür göbek aynı ama ölçmiycem artık level2nin sonunda tekrar not alcam,,hiç bir yerim ağrımyor artık çok güzel yapıyorum hareketleri,kan ter içinde kalıyorum hemen,:KK52:

evet kızlar dün 2/2yi yaptım....bugün level2de 3.günüm inşallah ben bayadır geceleri yapıyorum daha etkili diye duymuştum fakat ben mecburiyetten yapıyorum,anca fırsat oluyo,ama ogünün yorgunluğuyla mayışıyorum çok zor yapmaya başlıyorum,,ama biraz yatıyım sonra kalkar yaparım dedimmi kesin kalır diye hemen kalkıp yapıyorum,,es geçmek istemiyorum artık:KK76:

BENDE AYNI YERDEN ÖLÇÜYORUM CNM BİDE İİCE İTTİRİYORUM:KK1::KK1:
maşallahı var 85 87 arası gezip duruyoruz,,ama belim incelmiş sanırım benim ölçmemiştim o yüzden eminde değilim göbek hedefim olduğu için bi onu ölçtüm:26:
ama 2,5 kilo vermişimmmm bir haftadaa:21::21::21:
normalde aç kalıyorum gibi bişey zaten cnm haftasonu gez ye iç kaçırdım biraz haklısın 2gün sonra tekrar ölçmek lazım:KK56:

Selam kızlar ! Ne zamandır konuyu takip ediyorum. Kpss'den sonra başlamak niyetindeydim. O gün geldi:) Birazdan ilk video'yu açıp ben de bu yolculukta size katılıyorum :KK15:
Umarım hiç aksatmadan gün gün yapabilirim..

ogltkn; öncelikle 1 saat koşmuyorum,tempolu yürüyorum ve de önce jillian'ı değil yürüyüşümü yapıyorum. bugün 3. günüm olacak inş. önce 1 saat yürüyüş sonra jillian level 1. gayet de iyi gidiyor şu an

eva, sitemkar bi mesaj okudum ama biraz alınganlık yapmışsın...biz burada yüzümüzde tüp patladı gibi espriler yaparken, senin ilk mesajında sana da espri yaparak aramıza almak istemiştik. buradaki sohbet böyle, bol esprili:KK34: önceki sayfalara da bakarsan, arka arkaya yapma, öncesinde yada sonrasında yürüyüş/koşu ile ilgili latifeler bulabilirsin :KK66:

level 3/6 bitti 4 gün sonra 30 ds bitiyor sonrasında ne yapsam acaba. birazcık karnım var ve yan simitlerim o kısımdan kurtulmak için Six Weeks 6Pack mi yapsam ??

boyun fıtığı için kullandığım ilaçlar şişkinlik ve kilo yaptı hayatımda hiç bu kadar ağırlaşmış hissetmemiştim kendimi...
derken leslie ile yürüyüşe başladım düzenli yaparsan etkisi var ama jilian kadar vücudu hemen çalıştırmıyor...
şu an level1/6 dayım ilk yaptığım gün ölüyorum zannettim şu zıplama,ip atlama ve tekrar zıplama hareketlerinde ...
üç gün bacaklarım,baldırlarım ve karnımın ağrısıyla penguen gibi yürüyordum :) neyse şimdi vücudum alıştı dün yapmadığım halde
6.günümde zorlanmadım dizlerim hafif ağrıyor ama pes etmek yok sıkılaşmam lazım vücudun her zerreciğinden ter akıyor resmen....
bu arada ben dambıl kullanmıyorum ,

30 günde tamamlayamayabilirim ramazanda yapabileceğimi sanmıyorum aşırı terlemeyle vücut susuzluğu mahfeder,ramazana kadar devam...

eva, sitemkar bi mesaj okudum ama biraz alınganlık yapmışsın...biz burada yüzümüzde tüp patladı gibi espriler yaparken, senin ilk mesajında sana da espri yaparak aramıza almak istemiştik. buradaki sohbet böyle, bol esprili:KK34: önceki sayfalara da bakarsan, arka arkaya yapma, öncesinde yada sonrasında yürüyüş/koşu ile ilgili latifeler bulabilirsin :KK66:

ne alakası var benim mseajımı doğru okumamışsın ve onun üzerine yorum yazmışsın ben de yanlış okuduğunu ve sporumun sırasını yazdım. burada yer yer esprili bi ortam olduğunun farkındayım o yüzden hoşuma gitti ve dahil oldum zaten. espri örnekleri vermişsin onları ben de okudum ve zaten benim senin espri yapmana bi itirazım yok ki sadece yanlışı düzelttim ''öyle demedim ki zaten o iş böyle'' dedim.asıl sen alınganlık yapmışsın yanlış anlaşılma olmuş aramızda

1 / 1 tamamlandı.. :KK15:
Bacaklarım bayağı bir kasılıyor.. :26: Çok zorlandım ama tamamladım kızlar..
Zamanla bu hamlığım gider heralde..

bana uyar koyvereceğimiz zaman birbirimizi dürteriz :)))
gaza gelmek için bugün çok sayıda before/after foto baktım...bu akşam bi gazla başlarsam, seni ekmiş gibi olmayayım ama sen beni dürt çekinme :))

Beraber yapacağınız zaman bende geleyim:KK19: ikiniz birden beni dürtersiniz:KK34:

:KK1::KK1:kuşş seni biz ağustos 15'ten önce istediğimiz kadar dürtelim, sen kulağının üstüne yatarsın gibi geliyor bana:KK9:

Beraber yapacağınız zaman bende geleyim:KK19: ikiniz birden beni dürtersiniz:KK34:

ne kadar kalabalık o kadar çok dürtük :))) bi 4-5 güne kadar başlıyoruz

1 / 1 tamamlandı.. :KK15:
Bacaklarım bayağı bir kasılıyor.. :26: Çok zorlandım ama tamamladım kızlar..
Zamanla bu hamlığım gider heralde..

zamanla gider başka levellarda yeni bölgelerin hamlık acısı çıkar mesela ben level 3 /6 yaptım bugün ve totomun acısını hissediyorum :KK52:

eveeeet şimdi level 2/4ü bitirdim ama ben de bittim :)) bir ter bir ter, ama spor bitmedi devam. şimdi zumba yapacağım yarım saat ve sporu 1 saate tamamlayacağım.

hatta yaptığın mamalardan yememen için seni nasıl "motive" ettiğimi hatırla..sen de bana öyle yap:KK9:
bu gece başliiim barims:KK53:

başla bakalım :KK70: bende boğazıma engel olmak için pazardan kücük kücük salatalıklar aldım abur cubur niyetine onları yiyorum şimdi çıtır çıtır

bu arada unutmadım o motive yöntemini :KK70: sakın bana açığını verme çok pis motive ederim seni

Son düzenleme:
merhaba kızlar..bende level 2/5deyim ama arasıra fire verdiğim oldu..yani bir gün bırakıp diğer gün kaldığım yerden devam ettiğim oluyordu arada..kilomdan memnun olduğum için diyet yapmadım..
Göğüs 89-84
Bel 80-73
Basen 91-87
Göbek 89-85
Bacak 52-50 olmuş.
Buarada 2-3 kiloda vermişim ve doğumdan sonra eski kıyafetlerime girebiliyorum,hatta baya bol gelen kıyafetlerimde var..jilliane tam gaz devam yani :KK34:

X