Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bu saatte bu sıcakta bu yorgunlukla bu uykusuzlukla çekilecek şeymi şimdi bu yaaaaaaa:KK14::KK14:
ama bu kadar olumsuzluğa rağmen jill ablaya devam yoksa vicdan azabından uyuyamam valla 6 gün boşamı gitsin dimi kızlar,,
JİLL VAKTİİ HOBAAA:KK76::KK76:

Bu konuyu burada görünce ne kadar sevindim anlatamamm. Çünkü bacaklarım çok ağrıyor ve desteğe ihti,yacım var. 30 days shred'de 3.günümü bitirdim. Bacaklarım ve kollarım çok ağrıyor. Ama yılmak yok devammm. Yalnız bir sorum var, bu üç levelı bir aydamı tamamlıyoruz.Mesela ilk on gün level 1, sonraki on gün level 2 ve son on gün de level 3 mü?

programı indiriyorum ve hala yarı bile olmadı :KK43:((((
2 saat oldu sabaha kadar surecek galıba. bıde 431 mb internet hakkım kalmıstı ınssallah yeter .1 gb internet hakkım oluyo tlf numun 431 mb kalmıstı bakalım artık..:KK52:

Bu konuyu burada görünce ne kadar sevindim anlatamamm. Çünkü bacaklarım çok ağrıyor ve desteğe ihti,yacım var. 30 days shred'de 3.günümü bitirdim. Bacaklarım ve kollarım çok ağrıyor. Ama yılmak yok devammm. Yalnız bir sorum var, bu üç levelı bir aydamı tamamlıyoruz.Mesela ilk on gün level 1, sonraki on gün level 2 ve son on gün de level 3 mü?

evet cnm oyleymıs
level 1 10
level 2 10
level 3 10
toplamda 30 gun ..
bende indirmeyi başarabilirsem yapıcam inşallah. 2 saat oldu hala yarı bile olmadı daha :KK43::KK25:

inşallah cnm sen 60 kiloya fazla diyosun ben 72 kiloyum ve şuan bi de emziriyorum ben napayım.
dogumdan önce 80 kiloydum 8 kilo aldım hamileliğimde.88le doğum yaptım emzirdğim için 72ye düştüm.şükür..:) ama emzirmeyi kestikten sonra nolurum bilmiyorum.bende yapıcam jillian ın programını inşalla zayıflarım çok cıvıdım bide:KK14: .... yani gene iyisin benden çok fazla değil bence kilon tabi ideal kiloda olmak sağlıklı olmak olabilmek en iyisi
60 kiloyum ama sıkı olmadığım için belki daha fazla gösteriyorum.bende kalça göbek problemim var.acil toparlanmam lazım.
bence sporla hamileliğinden önce olduğundan daha zayıf olabilirsin.emzirdiğin için sıkı diyet yapman olmaz o yüzden tam gaz spor lazım sana.bence doğru yerdeyiz pes etmezsek istediğimiz kiloya daha doğrusu istediğimiz şekle geliriz.:KK34:

ÖLÜYORUUMMMMM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:1/7de bitmiş oldu üstüne birde 8minute abs haşat oldum yaaa...:KK43:
şimdi güzel bi duşş sonra uyku sabah erkenden iş off yaa nedir bu çektiğimiz
iyi geceler kızlar :KK54:

maşallah topik kalabalıklaştı.... artık karıştırıyorum herkesi.... laptopum bozuldu pc de kızımın odasında zor girebiliyorum nete... ben dün ara vermiştim bugün level 2-8 bitti....

dün bir arkadaşımdan birşey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum.. kendisi spor salonuna gidiyor... hocası göbeğini toparlamak için spor yaparken sıkı birşeyler giymesini söylemiş... oda bana tavsiye etti... bugün korseyle yaptım... benim heryerimağrıyor acıyor ama karnımda tık yok sizde de öylemi...

maşallah topik kalabalıklaştı.... artık karıştırıyorum herkesi.... laptopum bozuldu pc de kızımın odasında zor girebiliyorum nete... ben dün ara vermiştim bugün level 2-8 bitti....

dün bir arkadaşımdan birşey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum.. kendisi spor salonuna gidiyor... hocası göbeğini toparlamak için spor yaparken sıkı birşeyler giymesini söylemiş... oda bana tavsiye etti... bugün korseyle yaptım... benim heryerimağrıyor acıyor ama karnımda tık yok sizde de öylemi...

bende tam tersi diye biliyorum 6 yil once gitmistim spor salonuna ve hocamiz israrla sakin korse falan giip gelmeyin,kaslarinizin hareket etmesini engeller diyordu.

ben ramazanda yapılamayacak bi durum olduğunu düşünmüyorumcanım,şimdi nasıl yapıyorsam aynen devam ne fark varki anlamadım:KK34:
Cnm ramazanda akşam yemeği yedikten sonra mayışıyorum sporda yaparsam hiç halim kalmaz diye düşündüm o yüzden öyle sordum.Gündüz aç kalıpta akşamda birden yemek yenince haliyle ağırlaşıyorum.Sabahta erken kalkıyorum 07.30 de işe gidiyorum.Bana doping lazım ki enerjim olsun.Nedense benim pek enerjim yok hep ağırlık basıyo birde halsizlik yüzünden ek takviye almak istiyorum enerji verecek.Şimdilik spirulina tableti aldım.Başka bir topikte çok iyi geldiğini faydalarını yazmışlar.İnşallah bende faydasını görürüm.

aynen öle canım bacaklarım kollarım hala acıyor kasılıyor ama göbüşte bişey yok:KK50:ama bu ii mi kötümü çözemedim ben???
bu arada doğru sölüyor bende streçle sarayım diyorum ama üşeniyorum:KK1:

kızlar sizi tebrik ediyorum.bende 1 gün yaptım daha sonra yapamadım annemlerdeyiz .alt komşusu geldi zıplarsam sorun çıkarırlar 1 hafta daha erteledim artık. Yorumlarınızı okudukça daha bi heveslendim.16 aylık kızım var emziriyorum. Bende basenlerden incelmeyi hedefliyorum.umarım sizler gibi başarabilirim

bende çoğunlukla gece 12.00 gibi yapıyorum.. dün alt komşuma sordum duymuyorum diyor... gürültü olacak kadar bişey yok gibi...

Son düzenleme:
Selam kızlarrrr.
Akşamları saat 10 gibi bir tane meyve yiyorum ben fakat yanına ya 1 bardak süt içiyorum ya da 1 kase yoğurt yiyorum.
Çok acıkıp meyve yemek isteyen arkadaşlarım bu şekilde yapabilirsiniz.Süt ve yoğurt meyvenin şekerini öldürüyor.Böylece meyvenin şekerlerini almıyor vücudunuz:KK16:

bende çoğunlukla gece 12.00 gibi yapıyorum.. dün alt komşuma sordum duymuyorum diyor... gürültü olacak kadar bişey yok gibi...
Benin genlerimde var heralde bu tembellik üşengeçlik bir türlü adapte olupta sporumu yapamıyorum.Gündüz işteyim akşam yemek vs sonrasında dır dır eden koca engeli hemen hevesim kaçıyo en ufak bişey söylese.Dün akşam yaptım Allahtan

Ölçülerimi burayada yazayım dedim halim içler acısı göbek fazla yok derken 88-90 cm lere çıkmış kalça basenlerde 98 cm den 102 cm lere çıkmış.Şöyle kaslı dümdüz bir karına incecik bacaklara toplu kalkık kalçalara sahip olmak için dünden itibaren iki videoyu peşpeşe yaptım ter içinde kaldım.Önümüzdeki pazartesiye ölçülerimi yazarım bakalım gelişmeler nasıl olacak.

Selam kızlarrrr.
Akşamları saat 10 gibi bir tane meyve yiyorum ben fakat yanına ya 1 bardak süt içiyorum ya da 1 kase yoğurt yiyorum.
Çok acıkıp meyve yemek isteyen arkadaşlarım bu şekilde yapabilirsiniz.Süt ve yoğurt meyvenin şekerini öldürüyor.Böylece meyvenin şekerlerini almıyor vücudunuz:KK16:

ben de bi ilave yapayım, insülin dengesi açısından böyle yemek faydalı ancak vücut hem meyvenin hem de sütün kalorisini alıyor ne yazık ki, yani alınan kalori miktarı kesintiye uğramıyor :/

movenius, jelesec lütfen DÜRTÜN beni :'(

akşam; kıyafetlerimi + spor ayakkabılarımı bile giymişken ve hatta ısınmayı yapmışken yarım bırakmak zorunda kaldım. Oğlum uykusunda ağladı, onu sakinleştirip tekrar uyutana kadar da son enerjimi de tüketmiş oldum :/

X