- 29 Haziran 2010
- 505
- 20
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.641
o kadar çok sohbet olmuş ki bugün kime ne cevap vereyim bilemedim.... bir arkadaş kaslanmasak erkekler gibi demiş kaslanmak öyle kolay değil canım korkma... onun için en az 1 saat ağırlık ve kardiyo yapıyorlar ki kaç yıl sürüyor kaslanmaları... bizimkisi amatör işi....
ben pek evden çıkamıyorum evde de malum ev kıyafetleri şort ev elbisesi falan giyiyorumm. hala kendimde değişiklik göremiyorum ... ama bugün çarşıya giderken sürekli giydiğim kotumu giydim... popoma zorla geçirip göbeğimi içime çekerek giyerdim.. aslında bu kotu göbeğimi korse gibi sardığı için giyerim... biraz topluyor o nedenle...korseden nefret ediyorum çünkü...ama kotu zorla giyince belimin üstünden kocaman simit oluşurdu... bugün kot cuk oturdu... ve simitim yok olduuuuu...göbektende yanlarımdanda kurtuluyorum.. ve 42 beden pardesü aldım kendime... ama bu benim iin yeterli değil tabi...bu göbek gideceeeeeek o kadar...
simitsiz günlere selam çakmışsın artık canım ee kim durdurabilirsin seniii,,tebrikler devamını dilerimmmm