- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.621
Benimde ayni durum var boy 1.62 cm. Sizin kacboyunuz kaç ? Ben boydan kaybediyorum işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ayni durum var boy 1.62 cm. Sizin kacboyunuz kaç ? Ben boydan kaybediyorum işte
2 için zor diyorlar hatta birkaç yerde 2,3'den de zor diye filan okumuştum bakıp görücez artık...
1.61 benim de :)Benimde ayni durum var boy 1.62 cm. Sizin kac
evet çünkü yaparken ölüyorum resmen kolları ve bacakları çk zorluyor aynı zamanda karın hareketleri de yakıcı
Ben yine yarım litrelik su şişeleriyle yapmayı düşünüyordum 1 litrelik filana mı geçiş yapsam kollarımdaki bıngıl etler gitsin artık
Ay insallah1.61 benim de :)
ne yapalım biz de böyleyiz kilo verip çıtı pıtı bir şey oluruz inşallah
Cok sagol cnm Allah razi olsun peki youtube dan li bakip yapiyorsunuz acabaiyi günler öncelikle şimdi hemen kısaca anlatıyorum jillian diye bir bayan 30 günde 1 beden incelmeyi garantilemiş
bu nasıl olacak peki. 30 gün olan süre 10 ar setlere bölünmüş level 1,2,3 var her 10 günde bir level atlıyorsun
tabi yediklerini çok abartmadan.:)
aklına takılan bir şey olursa yardımcı olabilirim her şekilde
evet ben youtubeden açtım indirdim ve yapıyorum youtubeden açın www.youtube.... Yazan adrese www.ssyoutube... Diye ssleri ekleyin enterlayın çıkan linkte mp4lerden birini indirin :) umarım anlatabildimCok sagol cnm Allah razi olsun peki youtube dan li bakip yapiyorsunuz acaba
Ayni youtubu acar gibi fakat ssyoutube yazcam ve kadinin isminimi yaziyorsunuz ve su levellerde cikiyomu hani cok video vardir diye dusunuyorumevet ben youtubeden açtım indirdim ve yapıyorum youtubeden açın www.youtube.... Yazan adrese www.ssyoutube... Diye ssleri ekleyin enterlayın çıkan linkte mp4lerden birini indirin :) umarım anlatabildim
hayır önce jillian michaels 30 days shred level 1 yazın youtubeden açın . Adres çubuğuna gidin ve hptt/www.youtube.... Yazan kısımda hpttp/www.ssyoutube yazılı olması gerek yani sadece ss yazacağız o başına deneyin olmazsa size yazılı linki gönderirim benAyni youtubu acar gibi fakat ssyoutube yazcam ve kadinin isminimi yaziyorsunuz ve su levellerde cikiyomu hani cok video vardir diye dusunuyorum
Cok soru sordum kussura bakmayin
Tamam çok tesekkurler ilginiz icin ve usanmadan cevapladiginiz icinhayır önce jillian michaels 30 days shred level 1 yazın youtubeden açın . Adres çubuğuna gidin ve hptt/www.youtube.... Yazan kısımda hpttp/www.ssyoutube yazılı olması gerek yani sadece ss yazacağız o başına deneyin olmazsa size yazılı linki gönderirim ben
rica ederim yine olmazsa yardımcı olabilirim :)Tamam çok tesekkurler ilginiz icin ve usanmadan cevapladiginiz icin
iyi günler öncelikle şimdi hemen kısaca anlatıyorum jillian diye bir bayan 30 günde 1 beden incelmeyi garantilemiş
bu nasıl olacak peki. 30 gün olan süre 10 ar setlere bölünmüş level 1,2,3 var her 10 günde bir level atlıyorsun
meraba bende egzersz araştırrken sizi gördm biraz açıklama yapmışsınız da 10 gün bounca level 1 ikinci 10 gün level iki bu şekildemi devam ediyosunuz . birde ribbed in30 onu pek anlamadım eğer bir bilginiz varsa benide bilgilendirirmisiniziyi günler öncelikle şimdi hemen kısaca anlatıyorum jillian diye bir bayan 30 günde 1 beden incelmeyi garantilemiş
rica ederim yine olmazsa yardımcı olabilirim :)
günaydın kızlaaar
13/30 yani 3/2 bittiii
yalnız bugün tartıldım o verdiğim 1.2 kg ın 1.1 ini almış görünüyorum nedenini anlayamadım yeni leveldan dolayı mı yoksa reglden dolayı mı bilemedim
meraba bende egzersz araştırrken sizi gördm biraz açıklama yapmışsınız da 10 gün bounca level 1 ikinci 10 gün level iki bu şekildemi devam ediyosunuz . birde ribbed in30 onu pek anlamadım eğer bir bilginiz varsa benide bilgilendirirmisiniz
canım sen nerelerdesin tam gaz devam değil mi heyecanlı bekleyiş içindeyim hep beraber inşallah inceleceğizreglden dolayıdır bende hastayken genelde 1 kg kadar daha ağır çıkıyorum =)
canım sen nerelerdesin tam gaz devam değil mi heyecanlı bekleyiş içindeyim hep beraber inşallah inceleceğiz
bugün 10/30 bittiiii ama bugün niyeyse zorlandım azcık
yarın ölçüm var merakla bekliyorum ben de
gözün aydın canım
level 2 ye hoş geldin
hayır canım alışamadım hala daha çabuk geçiyor gibi ama öldürüyor resmen hareketler beni kan ter içinde kalıyorum :)içimden bir ses süründürecek beni diyor sen alıştın mııı