Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Dun level 1/1 yaptim bugunde yapicam ins bide beraberinde 5 gunde 5 kilo diyetine basladim bugun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

level 1'de ikinci günüm bugün dumbell almaya gideceğim, bence dumbellın faydası çok hem fazla kalori harcıyorsun hem de güçleniyorsun kondüsyonumun arttığını hissediyorum

Son düzenleme:
level 1'de ikinci günüm bugün dumbell almaya gideceğim, bence dumbellın faydası çok hem fazla kalori harcıyorsun hem de güçleniyorsun kondüsyonumun arttığını hissediyorum

Bence de dumbell'ın faydası çok fazla 2 kat hareketler zorlaşıyor...hatta dumbell'ın ağırlığı bile önemli... dumbell zaten kas yapmak için değil ki, bayanların kas yapması çok çok zor birşey günde saatlerce çalışmak lazım... kullandığımız dambıl sadece yağ yakımını arttııyorvücudumuzu toparlamak için...

kızlar motivasyon için resim yükledim... işte 30 day shred yapanlar !

$ScreenHunter_778 May. 02 13.09.jpg $ScreenHunter_777 May. 02 13.08.jpg
$r7t3eh.jpg $ScreenHunter_779 May. 02 13.19.jpg
$ScreenHunter_781 May. 02 13.22.jpg $ScreenHunter_780 May. 02 13.22.jpg
$ScreenHunter_782 May. 02 13.23.jpg

Bence de dumbell'ın faydası çok fazla 2 kat hareketler zorlaşıyor...hatta dumbell'ın ağırlığı bile önemli... dumbell zaten kas yapmak için değil ki, bayanların kas yapması çok çok zor birşey günde saatlerce çalışmak lazım... kullandığımız dambıl sadece yağ yakımını arttııyorvücudumuzu toparlamak için...

kızlar motivasyon için resim yükledim... işte 30 day shred yapanlar !

Eki Görüntüle 1097305 Eki Görüntüle 1097306
Eki Görüntüle 1097321 Eki Görüntüle 1097323
Eki Görüntüle 1097332 Eki Görüntüle 1097333
Eki Görüntüle 1097334

ben de bakıyorum sürekli bırakmayayım diye :) youtubeda bir kadının videosu var nikki ismi o çok güzel olmuş :)

bugün 5 mega milesı da yaptım çok güzel beğendim. dumbellı kaç kg alsam ya 1,5 mu 2 :KK43: çok kararsız kaldım jillian ne kadar kullanıyor

ben de bakıyorum sürekli bırakmayayım diye :) youtubeda bir kadının videosu var nikki ismi o çok güzel olmuş :)

bugün 5 mega milesı da yaptım çok güzel beğendim. dumbellı kaç kg alsam ya 1,5 mu 2 :KK43: çok kararsız kaldım jillian ne kadar kullanıyor

1.5 kg bence ideal olur ama sen bilirsin bazı hareketlerde 2 kg bana çok ağır geliyor... ama tabi herkesin kapasitesi farklı.. kendimi zorlayim alışırım diyorsan 2kg al....
ama ben sondaki sola sağa lunchlarda 2 kg ağırlık çok ağır geliyor hareketleri tamamlayamıyorum... benim kollarım güçsüzdür biraz...bence 1.5 kg luk varsa ideal olur ama sen bilirsin yine de...

.......................

Son düzenleme:
1. level 8. günde kalmıştım en son. 4 gün ara verdim. Sizce baştan mı başlamalıyım?

sadece 4 günse (diyeti falan bozmadıysan) istersen devam et ama sen bilirsin istersen yeniden de başlayabilirsin...8 gün yapmışsın zaten hareketler kolay gelmeye başlamıştır...bence 2 gün daha yapıp 2.level'e geçebiiirsin....

sadece 4 günse (diyeti falan bozmadıysan) istersen devam et ama sen bilirsin istersen yeniden de başlayabilirsin...8 gün yapmışsın zaten hareketler kolay gelmeye başlamıştır...bence 2 gün daha yapıp 2.level'e geçebiiirsin....

Bencede yaa 8 gün başa dönmek çok zor geliyor şuan zaten :KK1:

Buarada Jillian'ın One week shred diye çok iddaalı bir dvd si var ama link bulamadım hiç bi yerde. Çalışmalarım sürüyor, bulursam sizinlede paylaşacağım :KK14:

Son düzenleme:
1.5 kg bence ideal olur ama sen bilirsin bazı hareketlerde 2 kg bana çok ağır geliyor... ama tabi herkesin kapasitesi farklı.. kendimi zorlayim alışırım diyorsan 2kg al....
ama ben sondaki sola sağa lunchlarda 2 kg ağırlık çok ağır geliyor hareketleri tamamlayamıyorum... benim kollarım güçsüzdür biraz...bence 1.5 kg luk varsa ideal olur ama sen bilirsin yine de...

.......................

aldım 1,5 kg pembe renkli dumbellerımı :) bir de pilates lastiği aldım 5 mega mil için yoktu benim. sen eğer 5 mega mil yaparsan kaç kalori yakılıyor söyler misin bana jillian'da kaç yakıyorsun ?

aldım 1,5 kg pembe renkli dumbellerımı :) bir de pilates lastiği aldım 5 mega mil için yoktu benim. sen eğer 5 mega mil yaparsan kaç kalori yakılıyor söyler misin bana jillian'da kaç yakıyorsun ?

Güle güle kullan dumbellarını :)) , bakarım cnm ama daha cesaret edemedim yapmayı 1 saat 20 dk olunca :))
Jillian'da 200 kalori civarıydı sanırım ama tam hatırlayamıyorum...bugün bir daha bakarım...ya aslında kaç kalori yaktığına çok da bakmamak lazım. dediğim gibi jillian kasları harekete geçirdiği için spordan sonra da vücut aslında çalışıyor...lAslında leslie'de bantla kolları bayağı çalıştırıyor . Leslie'de de mil başı 70-85 kalori arası değişiyordu (benim kiloma göre )...çok da bariz bir fark olmuyor bence leslie'nin yürüyüşlerinde... Ama eski videolarını yapmak istemiyorum psikolojik olarak yenileri daha hoş geliyor...

Level 1 de 2. günüm dün çok farketmemiştim ama cidden bacaklarım kollarım etkilenmiş bugün zor yürüdüm :) Hatta yapmasam mı dedim de sonra yok başladım 30 günü görmeden bırakmayacağım karar verdim. Kaldı şimdi 8 gün inşallah şu göbek gider vücudum şekillerin biraz. Bir de kilo veririm. Kalori takibi yapıyorum diyetarkadasim sitesinden oraya göre iki günde 200 gr vermişim sadece :KK70: E boğazdan kısmayınca olmuyor.

geçen gün bi heycanla başlayacağımı söylemiştim ve 1. 1 yapmıştım ama ertesi gün diyetisyenime gidince henüz spora başlamamam gerektiğini söyledi belli bir kiloya indikten sonra başlamamamın daha doğru olacağını bu kiloyla başlarsam eğer sporu bıraktığım vakit daha fazla genişleyeceğimi yağ kütlemin belli bir bölümü gittikten sonra ancak spora başlayacağımı söyledi. üzüldüm ama en doğrusunu o bilir dedim ve kabul ettim sadece 9 kg fazlalığım kaldı ideal kilom 59muş şu anda 68 az kaldı aranıza katılmama ama azmedin yapın çok çok büyük farkını göreceksiniz.

X