-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.881
Bu programın en etki ettigi yerler oralar zaten :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Diyetle beraber mi yapıyorsun? Ve gözle görülür bir incelme var mı? Ben daha bugun level 2ye geçtim de 😊
Jillian Michaels 30 days shared egzersiz programina 24 Şubat ta basladim. Boy 1.69 Kilo 64 bel 68 cm göbek 83 cm kalça 99 cm göğüs 90 egzersiz yaninda en az kosu bandında 4 km yürüyüş yapıyorum. Bugün yani 29 mart kilo 61, 4 bel 63 göbek 78 kalca 94 cm. 1 haftadır ip de atliyorum. 2 gündür hafif diyet yapiyorum. Sizinle paylasmak istedim. Hedefim 55 olmak
bak burda yazmışım ölcüleri.
bilemedim şimdi başlamışken bitirmek doğru olurmu :26:
Ay cok super incelmissiin tebrik ederim 👏 diyeti kendin mı uyguluyorsun yoksa diyetisyen mi?
1 ve 3 ü bulabildim ama level 2 açılmadı youtubedayardımcı olabilcek var mı?
ripped 1/3 bitti
bu bayan iste su meshur the biggest loser yarismasinda deli gibi spor yaptirip herkesi incecik yapan kisi. inanilmaz inceltiyor 1 ayda gozle gorulur derecede. hala kilo fazlaniz varsa bir ay daha buna devam edebilirsiniz veya ayni kisinin "Ripped in 30" videosuna gecebilirsiniz o aslinda daha da etkili ama cok zorluyor 30 day shred'i yapmadan ona gecmek biraz imkansiz gibi birsey. su an isyerindeyim link isteyenler ozelden veya topige not birakirlarsa aksam yollayabilirim.
Canım özelden link atıyorum tamamının olduğu
canım çok çok teşekkür ederim zahmet oldu sana, hemen indireyim :)