Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Sonunda 2/6 da bitti hala hareketleri doğru düzgün yapamıyorum çok yoruyorlar :KK5:

canım sorma bende çok yoruluyorum seninle aynı gidiyoruz bırakma sakın bak:KK20:

2 gündür işyerinde çok yoruluyorum ondan daha da zorlanıyom akşamları sporda ama katlanıyom mecbur

bu arada alıntı ile cevapla yazısının yanında bişi var ya ona tıklarsan birden fazla kişiden alıntı yapabilirsin.. alıntı istediğin herkesin o sekmeye tıkla en son konuya cevap ver de tamamdır :KK1:

teşekkür ettim canım ya sağolasın benimde iştahım açıldı ya nolcak böyle bilmiyorum 500 gram almışım moralim çok bozuk:KK43: sıkılaşıyorum ama kilo alıyorum değişim olmayacak böyle giderse

Basla bence hemen vakit kaybetme.
ok teşekkür ederim...başlayacağım ama işte haftasonalrı nasıl olur bilemiyorum ..eşimde evde birde çocuk fırsat bulamam diye düşünüyorum ama hiç olmasa spor olur tama tamamlayamasamda ardıardına günleri sırasıyla haftanın beş günü mutlaka yaparım...

Benimde gobek sorunum var jillian bitince vucud hazir isinmisken mekik aletimle cekebildigim kadar mekik cekiyorum. Sende bacak hareketlerine devam et. 30 days bitince de killer buns and things i yaparsin.

Teşekkürler inceleyeceğim onu da ,:KK34:
ben bi de Jillianın six pack denen programını buldum ama 30days e ek olarak onu da yaparsam bende hal kalmaz :KK52:
en iyisi bacak hareketlerini ara ara yapmak ve pilates ilavesi yapmak iyi olacak benim için ..

canım sorma bende çok yoruluyorum seninle aynı gidiyoruz bırakma sakın bak:KK20:

teşekkür ettim canım ya sağolasın benimde iştahım açıldı ya nolcak böyle bilmiyorum 500 gram almışım moralim çok bozuk:KK43: sıkılaşıyorum ama kilo alıyorum değişim olmayacak böyle giderse

ben diyet yapıom bi taraftan da ama kilo veremiom benim sorunum da bu valla :KK14:
ama sıkılaştım inceldim gibi geliyor o bi derece motive ediyo beni

Kızlar merhaba :KK16:

Dün akşam 2. levele başlayacaktım ama banyodaki arızadan dolayı duş alamayacağım için başlayamadım :KK14:
Ertelemek de işime geldi sanırım biraz, korkuyorum çünkü 2. den :KK9:

ben diyet yapıom bi taraftan da ama kilo veremiom benim sorunum da bu valla :KK14:
ama sıkılaştım inceldim gibi geliyor o bi derece motive ediyo beni
bende incelmişim ama bildirimlerimi 30 gün sonunda yapcam şimdi ortasında söylemeyeyim tuvalete çıkamıyordum ondanmış galiba bugün normale döndüm:KK52: kilo alıyorum diye korkmuştum bende bugün diyete başladım bakalım hayırlısı :KK56:

Yok bırakmam yazın tatile gidicem mecbur bitirmem lazım :18:

ay canım sorma o sıkıntı herkeste var bende doğum günüme yetişsin bişeyler diye bakıyorum geçen yıl ki o iğrenç görüntümü istemiyorum:KK20:

Kızlar merhaba :KK16:

Dün akşam 2. levele başlayacaktım ama banyodaki arızadan dolayı duş alamayacağım için başlayamadım :KK14:
Ertelemek de işime geldi sanırım biraz, korkuyorum çünkü 2. den :KK9:
yok canım ya korkma bak ben bugün 2/7 yi yaptım başlarken bitmez bu level diyodum sonuna geldim geç başlarsan daha çok yorulursun sıkılırsın o rahat moda hiç girme bence :KK20::KK34:

bende incelmişim ama bildirimlerimi 30 gün sonunda yapcam şimdi ortasında söylemeyeyim tuvalete çıkamıyordum ondanmış galiba bugün normale döndüm:KK52: kilo alıyorum diye korkmuştum bende bugün diyete başladım bakalım hayırlısı :KK56:

ay canım sorma o sıkıntı herkeste var bende doğum günüme yetişsin bişeyler diye bakıyorum geçen yıl ki o iğrenç görüntümü istemiyorum:KK20:

yok canım ya korkma bak ben bugün 2/7 yi yaptım başlarken bitmez bu level diyodum sonuna geldim geç başlarsan daha çok yorulursun sıkılırsın o rahat moda hiç girme bence :KK20::KK34:

Bu akşam başlayacağım inşallah :KK9:

ok teşekkür ederim...başlayacağım ama işte haftasonalrı nasıl olur bilemiyorum ..eşimde evde birde çocuk fırsat bulamam diye düşünüyorum ama hiç olmasa spor olur tama tamamlayamasamda ardıardına günleri sırasıyla haftanın beş günü mutlaka yaparım...

Canim cocuk bende de var 3 yasinda fikir fikir, haliyle o ayaktayken olmuyor, ee yatinca da biraz esimle cay muhabbet derken ben jilliani ev halkini yatirdiktan sonra yapabiliyorum. Gece gece bazen 2 de yapiyorum :KK30:

aranızda bununla beraber leslie ile yürüyüş yapan var mı ki, ikisi bir gidermi?

Bence jillian tek basina yeterli ek olarak bitiminde 5-10dk mekik, bacak, kalca hareketleri yapilabilir. Ama yuruyus ile birlikte yapilirsa en guzeli olur bence.

Canlarim ben cok hastayim yaa, burnum iyice doldu, bogazim da hafiften aciyor. Bir haftadir gecmiyor. Inatla jilliani yapiyorum sicak suyumuz olmadigi ve ben soguk suyla dus aldigim halde. Esim bugun yapma yeter kotulesiyorsun iyice dedi ama bekliyorum simdi, yatsin yapicam bugun son bitirmem lazim. Belki yarin mola veririm.
Kizima masal okurken bende uyuyordum az kalsin. Bayilmazsam birazdan yapicam

Level 2/10 :KK24::KK76:

Son düzenleme:
Canim cocuk bende de var 3 yasinda fikir fikir, haliyle o ayaktayken olmuyor, ee yatinca da biraz esimle cay muhabbet derken ben jilliani ev halkini yatirdiktan sonra yapabiliyorum. Gece gece bazen 2 de yapiyorum :KK30:

Bence jillian tek basina yeterli ek olarak bitiminde 5-10dk mekik, bacak, kalca hareketleri yapilabilir. Ama yuruyus ile birlikte yapilirsa en guzeli olur bence.

teşekkür ederim, zaten benim en büyük problemim kalça ve basen. basenler erisin de kilo veremesem de olur. bu arada çok geçmiş olsun. yalnız dikkat et soğuk suyla duş, gribi ciddi iltihaplanmalara çevirebilir. başta sinüzit tabi..

Bugün hiç yapasım gelmedi zaten yürüyüşe de çıkmıştım ve tatlı falan yedirdiler evdekiler ama yapmazsam hepten salarım korkusundan kalktım yaptım valla :KK5:

Günaydınlar:KK3::KK8::KK8:

Sabahın 6sında kalktım yine 1/6 da bitti. :KK55::KK12: Artık level 2ye geçmek için sabırsızlanıyorum.

Sağlıklı ve fitifit günler :21:

bu akşam level 2 ile vedalaşıcaz :KK52: yarın bekle beni level 3 :KK55:
ben çok memnun kaldım kilo veremedim ama gerçekten sıkılaştım vücudum toparlandı
yaşasın jillian En Büyük TÜRKİYE :KK9:

Biri beni kaldirsinnnn spor yapmak icin :/ eve yorgun gelince vallahi spora baslama kismi sorun. Haa baslayinca da birakasim gelmio o ayri konu :)

Merhaba arkadaslar, bu egzersizleri yapanlar sikilasma fark ettiniz mi? kilo verdiniz mi? Birde bu 1/2 3/2 gibi ibareler tam olarak nedir, beni aydinlatirsaniz sevinirim. Bende yarindan itibaren basliyacagim :))

X