-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.201
Sonunda 2/6 da bitti hala hareketleri doğru düzgün yapamıyorum çok yoruyorlar
2 gündür işyerinde çok yoruluyorum ondan daha da zorlanıyom akşamları sporda ama katlanıyom mecbur
bu arada alıntı ile cevapla yazısının yanında bişi var ya ona tıklarsan birden fazla kişiden alıntı yapabilirsin.. alıntı istediğin herkesin o sekmeye tıkla en son konuya cevap ver de tamamdır
canım sorma bende çok yoruluyorum seninle aynı gidiyoruz bırakma sakın bak
ok teşekkür ederim...başlayacağım ama işte haftasonalrı nasıl olur bilemiyorum ..eşimde evde birde çocuk fırsat bulamam diye düşünüyorum ama hiç olmasa spor olur tama tamamlayamasamda ardıardına günleri sırasıyla haftanın beş günü mutlaka yaparım...Basla bence hemen vakit kaybetme.
Benimde gobek sorunum var jillian bitince vucud hazir isinmisken mekik aletimle cekebildigim kadar mekik cekiyorum. Sende bacak hareketlerine devam et. 30 days bitince de killer buns and things i yaparsin.
canım sorma bende çok yoruluyorum seninle aynı gidiyoruz bırakma sakın bak
teşekkür ettim canım ya sağolasın benimde iştahım açıldı ya nolcak böyle bilmiyorum 500 gram almışım moralim çok bozuksıkılaşıyorum ama kilo alıyorum değişim olmayacak böyle giderse
bende incelmişim ama bildirimlerimi 30 gün sonunda yapcam şimdi ortasında söylemeyeyim tuvalete çıkamıyordum ondanmış galiba bugün normale döndümben diyet yapıom bi taraftan da ama kilo veremiom benim sorunum da bu valla
ama sıkılaştım inceldim gibi geliyor o bi derece motive ediyo beni
Yok bırakmam yazın tatile gidicem mecbur bitirmem lazım :18:
yok canım ya korkma bak ben bugün 2/7 yi yaptım başlarken bitmez bu level diyodum sonuna geldim geç başlarsan daha çok yorulursun sıkılırsın o rahat moda hiç girme benceKızlar merhaba
Dün akşam 2. levele başlayacaktım ama banyodaki arızadan dolayı duş alamayacağım için başlayamadım
Ertelemek de işime geldi sanırım biraz, korkuyorum çünkü 2. den
bende incelmişim ama bildirimlerimi 30 gün sonunda yapcam şimdi ortasında söylemeyeyim tuvalete çıkamıyordum ondanmış galiba bugün normale döndümkilo alıyorum diye korkmuştum bende bugün diyete başladım bakalım hayırlısı
ay canım sorma o sıkıntı herkeste var bende doğum günüme yetişsin bişeyler diye bakıyorum geçen yıl ki o iğrenç görüntümü istemiyorum
yok canım ya korkma bak ben bugün 2/7 yi yaptım başlarken bitmez bu level diyodum sonuna geldim geç başlarsan daha çok yorulursun sıkılırsın o rahat moda hiç girme bence
ok teşekkür ederim...başlayacağım ama işte haftasonalrı nasıl olur bilemiyorum ..eşimde evde birde çocuk fırsat bulamam diye düşünüyorum ama hiç olmasa spor olur tama tamamlayamasamda ardıardına günleri sırasıyla haftanın beş günü mutlaka yaparım...
aranızda bununla beraber leslie ile yürüyüş yapan var mı ki, ikisi bir gidermi?
Canim cocuk bende de var 3 yasinda fikir fikir, haliyle o ayaktayken olmuyor, ee yatinca da biraz esimle cay muhabbet derken ben jilliani ev halkini yatirdiktan sonra yapabiliyorum. Gece gece bazen 2 de yapiyorum
Bence jillian tek basina yeterli ek olarak bitiminde 5-10dk mekik, bacak, kalca hareketleri yapilabilir. Ama yuruyus ile birlikte yapilirsa en guzeli olur bence.