Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba arkadaslar, bu egzersizleri yapanlar sikilasma fark ettiniz mi? kilo verdiniz mi? Birde bu 1/2 3/2 gibi ibareler tam olarak nedir, beni aydinlatirsaniz sevinirim. Bende yarindan itibaren basliyacagim :))

Degisim var elbet, hicbirsey yapmayan biriyle kiyas olamaz. 1/2... gibi ifadelerde hangi level ve hangi gunde oldugumuzu gosteriyor yani level 2/ gun10.:nazar:

Degisim var elbet, hicbirsey yapmayan biriyle kiyas olamaz. 1/2... gibi ifadelerde hangi level ve hangi gunde oldugumuzu gosteriyor yani level 2/ gun10.:nazar:

anladim cok tsk ederim cevabin icin.Orasi kesin ama gözle görülür fark var mi onu kast etmistim. Ama yarin bende basliyorum.
Imzaya levelleri nasil ekliyorsunuz?

Cancaazlarim ben bu gece level 3 e baslamiycam, 1 gun mola hakkimi kullanmak istiyorum yoksa hastaligim iyilesmeyecek :2: yayilmis medceziri seyrediyorum tembel tembel :KK76:

anladim cok tsk ederim cevabin icin.Orasi kesin ama gözle görülür fark var mi onu kast etmistim. Ama yarin bende basliyorum.
Imzaya levelleri nasil ekliyorsunuz?

Eger daha once daha sert spor calismalarin olmadiysa sonuc gozle gorulur olacaktir, ama spor gecmisin varsa da olusan toparlanma seni mutlu eder.
Imzaya derken anlamadim. Buraya metine yaziyoruz hergun levelimizi.

bu bile son derece iyi bir sekilde motive edecektir. Zayiflamam lazim, heryerim yag ve sikilasmaya ihtiyacim var.:18:

canım ben kendimden örnek vereyim motive ol :KK1:
kilo veremedim çok ama cidden göbek yan yağlar karın eridi gitti resmen.. az kaldı
ilk başladığımda kendimi hamile gibi şiş hissediyodum :KK1: şimdi kendime güvenim geldi valla aynaya bakmak hoşuma gidiyo artık :KK16:

canım ben kendimden örnek vereyim motive ol :KK1:
kilo veremedim çok ama cidden göbek yan yağlar karın eridi gitti resmen.. az kaldı
ilk başladığımda kendimi hamile gibi şiş hissediyodum :KK1: şimdi kendime güvenim geldi valla aynaya bakmak hoşuma gidiyo artık :KK16:

Melindacim sen jillian bitince ek olarak biseyler daha yapiyor musun?

yapmıyom canım diyet yapıom sadece kalori sayma yöntemi ile
gerçi kilo veremedim ama :KK1: toparlanmamı tamamen jillian ablamıza borçluyum :KK1:

Benimde 5 kilo vermem lazim, kalori yontemi yada diyetisyen ayca kaya 4 3 3 3 yontemini arastiriyorum bu ara, bi arada citir anneler topigine yaziyordum hergun ne yedigimi o ara hem spor salonuna da gidiyordum cok iyiydi hedefimdeydim sonra 6 ay ara verdim bol bol da yedim . Su jillian bitsin resim gonderirim. :KK8:

merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım 57 kiloyum çok fazlalığım yok ama yaza dügünüm var oldukça fit görünmek istiyorum :) bu sebeple jilliana başladım bugun 3. günüm ilk 2 günde çok zorlandım ama inatçıyımdır bırakmadım. bugün hareketleri cok rahat yaptım zorlamadı.. beni tek zorlayan şey kol ve bacak ağrısı totomun üstüne oturamıyorum bile :)

X