Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Ne kadar ara vermeyeyim dedikce hep bi aksilik cikiyor :KK43:

Iki gun regl olduğum icin ara vermek zorunda kalmistim, simdi de jillian yaparken ayak bilegimi sakatladim agridan basamiyorum uzerine :KK43:(

Ilac aldim ve bugun dinleniyorum. Umarım yarin gecer de devam edebilirim :///

Ne kadar ara vermeyeyim dedikce hep bi aksilik cikiyor :KK43:

Iki gun regl olduğum icin ara vermek zorunda kalmistim, simdi de jillian yaparken ayak bilegimi sakatladim agridan basamiyorum uzerine :KK43:(

Ilac aldim ve bugun dinleniyorum. Umarım yarin gecer de devam edebilirim :///

Aaaa cok gecmis olsun, insallah yarina donersin aramiza. :KK71:

Çook teşekkürler, önce 30 day shred bitsin yarım bırakmak istemiyorum. 5/2'yi yapıcam yarısı bitti sayılır :KK9:

Tabi bunu sakin yarim birakma, daisi ve four siz ayni gidiyorsunuz :KK9:
Ne guzel cogumuz birbirimize yakiniz, iyi moral oluyor. :KK19:

dün 2/5 i yapamadım ya bi gün geriden gelerek bugün yaptım:KK31:

Cok tesekkur ederim... Inşallah yarın 2/6 dan devam edebilirim. Bilmiyorum gerci boyle ara verince bikaç gun etkisi oluyor mu ???

Ara vermemek en guzeli ama bikac gunden de bisey olmaz bence ama cok uzatip da soguma. bende level 2 ye baslamadan once uzuuuuuunnn bi ara vermistim. :26: benim huyum kotu cok cabuk sıkılıyorum, zaten sürünerek basliyorum. ara verince de soguyorum.:KK20:

herkese merhaba, bende jillianı kadınlar kulübünde keşfedip yapmaya başladım. bugün level 1'in beşinci günündeyim. çok şükür bacak ağrılarım geçti ama sağ omzumun ekleminde ağrı oluyor hareket ettirdikçe, sanırım farketmeden zorladım ve incitmiş olabilirim. yinede kendimi çok iyi hissediyorum, kondisyonum arttı...

fakat sormak istediğim birkaç soru var
birincisi bu egzersizi yaptığımız sırada dikkat etmemiz gereken PÜF NOKTALARI var mı. kesinlikle yapmamız yada yapmamamız gereken şeyler varmı???
ikincisi de bende boyun fıtığı var ve bazı hareketleri yaparken çok korkuyorum. özellikle yan taraflara mekik çekme hareketinde. acaba aranızda boyun fıtığı olup da bu hareketleri yapanlar varmı. varsa nelere dikkat ediyorsunuz???

Günaydınlar :KK8: bugünkü sporumu akşama gezmeye gideceğiz diye sabahın 6sında kalkıp yaptım :KK9: umarım bu azim sonuna dek devam eder.

1/4 tamamdır :13: her gün bir öncekine göre daha iyi geçiyor bu çok iyi.:KK16:

Merhaba kızlar benim bir sorum olacak :

Ben ilk levelin 4. günündeyim,

fakat ek olarak bir şey daha yapmak istiyorum, bu daha çok bel,kalça ve kol için sanki..

Benim esas sorunum bacaklarımda,
bu Jillian'ın başka hangi programını önerirsiniz ilave olarak? bacak için? ..

Son düzenleme:
herkese merhaba, bende jillianı kadınlar kulübünde keşfedip yapmaya başladım. bugün level 1'in beşinci günündeyim. çok şükür bacak ağrılarım geçti ama sağ omzumun ekleminde ağrı oluyor hareket ettirdikçe, sanırım farketmeden zorladım ve incitmiş olabilirim. yinede kendimi çok iyi hissediyorum, kondisyonum arttı...

fakat sormak istediğim birkaç soru var
birincisi bu egzersizi yaptığımız sırada dikkat etmemiz gereken PÜF NOKTALARI var mı. kesinlikle yapmamız yada yapmamamız gereken şeyler varmı???
ikincisi de bende boyun fıtığı var ve bazı hareketleri yaparken çok korkuyorum. özellikle yan taraflara mekik çekme hareketinde. acaba aranızda boyun fıtığı olup da bu hareketleri yapanlar varmı. varsa nelere dikkat ediyorsunuz???

Canim kendini yine en iyi sen bilirsin, puf noktolar yok benim bildigim kadariyla ama sen korktugun hareketleri sarisin kiza uyarak yap o zaman, aman dikkat et kendine..

Günaydınlar :KK8: bugünkü sporumu akşama gezmeye gideceğiz diye sabahın 6sında kalkıp yaptım :KK9: umarım bu azim sonuna dek devam eder.

1/4 tamamdır :13: her gün bir öncekine göre daha iyi geçiyor bu çok iyi.:KK16:

Walla tebrikler, senin gibi arkadaslara ihtiyacim var, sizi gore gore azimlenir incecik olurum walla. Bide diyet yapabilsem 5 kilo verebilsem ahhhh ahhhh.

Merhaba kızlar benim bir sorum olacak :

Ben ilk levelin 4. günündeyim,

fakat ek olarak bir şey daha yapmak istiyorum, bu daha çok bel,kalça ve kol için sanki..

Benim esas sorunum bacaklarımda,
bu Jillian'ın başka hangi programını önerirsiniz ilave olarak? bacak için? ..

Benimde gobek sorunum var jillian bitince vucud hazir isinmisken mekik aletimle cekebildigim kadar mekik cekiyorum. Sende bacak hareketlerine devam et. 30 days bitince de killer buns and things i yaparsin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim bi sorun olucak bugün bi deneme için yaptım ve dayanabildim başlamayı düşünüyorum ama regli olucam bugün yarın gibi.bittikten sonra mi baslamaliyim yoksa baslayabilirmiyim hemen yarın..diyette yapıyorum zayıflatiyi demi aynı zamanda da...

Arkadaslar benim burnum akiyo cok, pek keyifsizim bir haftadir. Bizim buralar -20 derece oldu , sicak suyumuzda yok, jilian bitince soguk suyla dus aliyorum, haliyle durum sabit. Birakmak da istemiyorum yoksa baslamam bidaha biliyorum :KK31:

Neyse bugun level 2/8 daha yapmadim ama birazdan insallah.

Arkadaşlar benim bi sorun olucak bugün bi deneme için yaptım ve dayanabildim başlamayı düşünüyorum ama regli olucam bugün yarın gibi.bittikten sonra mi baslamaliyim yoksa baslayabilirmiyim hemen yarın..diyette yapıyorum zayıflatiyi demi aynı zamanda da...

Basla bence hemen vakit kaybetme.

bugün yorgunluktan geberiyo olmama rağmen 2/8i yaptım canım çıka çıka :KK14:
cuma son günü kısmetse 3. level çok yorucu değildi diye hatırlıyom ama emin diilim :KK1:

bugün yorgunluktan geberiyo olmama rağmen 2/8i yaptım canım çıka çıka :KK14:
cuma son günü kısmetse 3. level çok yorucu değildi diye hatırlıyom ama emin diilim :KK1:
valla bende sana güvenerekten level 2ye katlandım yapma etme deme oyle:18:
benımde bugun 2/6 oldu level 3 e yetıscem ıns

bu arada ıkı kısıyı alıntı yapamadıgım ıcın burdan desteklerı ıcın BlueDaisy de tesekkurler ıkı kısıyı aynı anda yazamadım gorursun umarım uyarı vermesede:KK3:

valla bende sana güvenerekten level 2ye katlandım yapma etme deme oyle:18:
benımde bugun 2/6 oldu level 3 e yetıscem ıns

bu arada ıkı kısıyı alıntı yapamadıgım ıcın burdan desteklerı ıcın BlueDaisy de tesekkurler ıkı kısıyı aynı anda yazamadım gorursun umarım uyarı vermesede:KK3:

2 gündür işyerinde çok yoruluyorum ondan daha da zorlanıyom akşamları sporda ama katlanıyom mecbur

bu arada alıntı ile cevapla yazısının yanında bişi var ya ona tıklarsan birden fazla kişiden alıntı yapabilirsin.. alıntı istediğin herkesin o sekmeye tıkla en son konuya cevap ver de tamamdır :KK1:

X