Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

dün 3/1 yaptım..Hey jillian yapanlar nerede ? Kızlar nasıl gidiyor, değişimler ,kilo, toparlanma nasıl paylaşırsanız sevinirim.

Bu senenin başında 3 ay jillian programlarına devam etmiştim çok güzel sıkılaştım ama ramazandı tatildi derken 2 ay ara verdim ve eski halime döndüm.Bu arada ben özel bir diet uygulamadım ve kilo vermedim hiç.Ama çok güzel sıkılaşmıştım belden 7 cm göbekten 3 ay sonunda 5 cm incelmişti.En çok incelen bacaklar oldu onlarda bir sıkıntım yoktu zaten ama popoyu kaldırdı, şekillendirdi güzel etkileri oldu yani.Ama bırakmamak şart bence.O da her gün çok kolay olmuyor işte zamanı olmayan için.Şimdi tekrar shared bitirdim bu sefer ilki kadar etkili olmadı şöyle gene belden 4 cm inceldim ama göbeğe etkisi hiç olmadı.Gene şekillendirdi tabi çok güzel.Sanırım kilo vermek için diet yapmak en azından şeker ve karbonhidratı kesmek şart.Ya da kardio içeren sporlar yapılmalı ben leslie düşünüyorum bu ara.Vermem gereken çok değil 5 kilo versem yetecek ama gitmiyor bir türlü.Özellikle göbeğimden çok rahatsızım.Alt kısımda bişey yok sorunum üst tarafta.Zayıfladıktan sonrada haftada 3 gün yapabilirim diye düşünüyorum.:26:

seni korkutmak istemem ama bence de gözün 3ten korksa iyi olur :) ben bugün level 3/2yi yaptım... ama 3. level yani tam hakkını veriyo öyle diyim..
çok tırstım şu an :18:
level 2ye birkaç gün daha mı devam etsem
daha level 2yi hakkıyla yapamadan 3e geçmek nasıl olur bilmiyorum:26:

çok tırstım şu an :18:
level 2ye birkaç gün daha mı devam etsem
daha level 2yi hakkıyla yapamadan 3e geçmek nasıl olur bilmiyorum:26:

valla ben bugün 3. günümü yapıcam ama 10. günümde de yapamadıklarımı hala yapamıyor olacağımı düşünüyorum... çok zıplamalı hoplamalı ve feci yoruyo... kardiyoyu güçle birleştirmiş mafediyo... bir kaç hareket de dehşet basit ama özellikle araya onları koymuş yoksa kalpten gidersin :) sadece en güsel tarafı diğer 2 level bacaklara çok yüklenmişti (burda da yine bacak var) ama bu levelda daha çok karın çalıştırıyor ki ben de karın bölgemden şikayetçiyim en çok... o yüsden bu bölümü tamamlamak isterim... yoksa bırakırdım valla :)

neyse bu bitsin ripped yapıcam... seninle başa baş gidiyoruz sanırım.. ben hergün üstüste düzenli yapamadım ve biraz uzadı...sen düzenli yaparsan aynı anda bitiririz diye tahmin ediyorum :)

valla ben bugün 3. günümü yapıcam ama 10. günümde de yapamadıklarımı hala yapamıyor olacağımı düşünüyorum... çok zıplamalı hoplamalı ve feci yoruyo... kardiyoyu güçle birleştirmiş mafediyo... bir kaç hareket de dehşet basit ama özellikle araya onları koymuş yoksa kalpten gidersin :) sadece en güsel tarafı diğer 2 level bacaklara çok yüklenmişti (burda da yine bacak var) ama bu levelda daha çok karın çalıştırıyor ki ben de karın bölgemden şikayetçiyim en çok... o yüsden bu bölümü tamamlamak isterim... yoksa bırakırdım valla :)

neyse bu bitsin ripped yapıcam... seninle başa baş gidiyoruz sanırım.. ben hergün üstüste düzenli yapamadım ve biraz uzadı...sen düzenli yaparsan aynı anda bitiririz diye tahmin ediyorum :)
level 2de bir gün ara verdim o yüzden bugün 11i yapıp bitireceğim
yarında 3e geçeceğim işte
rippedde bacak çok çalıştırıyormuş ben karın ve bele yöneleceğim killer abs yapacağım birde leslie ile yürüyüş
daha sonra ripped düşünebilirim

kızlar karın için hangi sporu yapacagız yazarsanız sevinirim 4 ay önce dogum yaptım karnım oldgu gıbı kaldı onun gıtmesını ıstıyorum

Merhaba, sizde gelişmeler ne durumda? Kilo olarak düşüş var mı :)

Merhaba, sizde gelişmeler ne durumda? Kilo olarak düşüş var mı :)

yok canım bende kiloda düşüş ama bu kadar ağır sporda ben kiloda artış bile görebileceğimi düşünmüştüm ama öyle olmadı çok şükür en azından aynıyım hatta eh işte maksimum 1 kilo farkedecek gibi... ama çok ciddi bir sıkılaşma var basende ve bacaklarda... dün bişi yapamadım... bugün 5. günüm olacak ama nonstop yapamadım... ilk gün yaptım sonra 2 gün araya girmek zorunda oldu sonra 4. yü yaptım dün 5i yapmam gerekiyodu yine yapamadım bugün 5i yapıcam... üstüste hergün kesintisiz yapsam belki daha faydalı olurdu ama olsun hiç yapmamaktan iyidir...

Bugün ilk levelın 5. günündeyim... Kilom bayağı fazla olmasına rağmen bu 30 dakika beni dağıtmadı hiç. Dansta ediyorum çünkü uzun süredir ondan sanırım... Foruma bu konuda yazmak ve motive olmak için kaydoldum sırf. Hepimize kalori kayıplı günler bayanlar :)

Senin yaptığın zamanlarda ben de yapıyordum isme bakınca hatırladım :) Daha önce yaptığında sonuç ne şekilde olmuştu?

baya güzel sıkılaştırmıştı bayada uzun süre öyle kaldı kilomda sabit kaldı. 5 ay ara vermişim şimdi yine saldım kendimi kilo aynı ama vücut saldı biraz tekrar toparlamak için başladım 5 aydır başlıcaktım sözde ama bu zamana nasipmiş. sen neler yaptın...

bu sporla kaç santim inceldiniz ne kadar kilo verdınız cok merak edıyorum
kusura bakmayın bıraz fazla soru sordum:26:

bende bugün 1/5 i yaptım daha öncede ocak ayında yapmıştım2.5 ay kadar baya faydasını görmüştüm diyetle beraber 8 kg vermiştim bebeğim o zaman 6-7 aylıktı şimdi tekrar başladım bakalım diyetle beraber yapıcam yine 6 kg vermem lazım doğum öncesi kiloma ulaşmak için. göbeğim var hala bu sporla küçülmüştü ama şimdi var yine biraz ben birde shredin peşine slim six pack yapıyorum sanada öneririm 12 dk mekik haraketleri. umarım yardımcı olabilmişimdir.

X