- 2 Aralık 2011
- 89
- 2
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
aslında yarın 30ds son günüm olması gerekiyordu ama bu ay regl dönemi beni mahvetti ve 4 gün hiç spor yapamadım sadece yürüyüşle idare ettiö.iki gün önce tartıldım üstelik akşam yemeğinden bir saat sonra 62.6 kiloyum,inanamadım dün de tartıldım ve 62.3 kiloyum 3 ayda altı kilo verdim.slim in 6 callanetics klasik ve jillian sağolsun.bundan sonra jillianla devam edicem.30ds bir hafta daha yapıcam ripped haftaya son.ondan sonra six packs le devam yada diğer dvd lerle devam edicem.sabah aç karna ölçülerimi de alıp yazarım.ilk ölçülerde yazılıydı onlarıda bulayım da.çok mutluyum çokkkkkk
zayıf olmak ne kadar güzelmiş ya aslında zayıf değilim o zaman hafiflemek ne kadar güzelmiş diyeyim ....kaldı 7 kilo,3 ayda versem bakalım neler olacak.hep burdan paylaşıcam.sizlerde paylaşın destek olalım birbirimize
zayıf olmak ne kadar güzelmiş ya aslında zayıf değilim o zaman hafiflemek ne kadar güzelmiş diyeyim ....kaldı 7 kilo,3 ayda versem bakalım neler olacak.hep burdan paylaşıcam.sizlerde paylaşın destek olalım birbirimize