Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bir kac gun agrilarim gecsin diye bekledim. dun tekrar basladim bugun 2. gunumu yaptim. yolda dik yurudugumu farkettim. insanin 2 gunluk sporda bile kendine guveni artiyor. zayif butun arkadaslarimla daha cok gorusmeye basladim :KK53: hirs yapayim da sporu aksatmayayim diye.:KK53:
hep destek tam destek
hadi spora :KK52:

dün level 2'ye geçtim.sanki level 1 daha zormuş gibi geldi şimdi bunda hiç zorlanmadan yapabiliyorum hareketleri hem daha eğlenceli geldi :KK12: yalnız level 3'ü bulamıyorum.acaba rica etsem link atabilir misiniz elinde olan arkadaşlar??

benm bugun 30 gulum bıttı
yarın sade yuruyus yapaagım sonra bı ka gun spora ara ve 1 tur daha jıllıan a baslayaagım

kizlar 30DS bitirenler, ripped in 30'a baslayabilirsiniz oldukca agir ama 30DSden sonra koymaz diye dusunuyorum :)
bu arada bir once-sonra resmi daha, diger forumdan aliyorum bunlari google resmi degil gercek.

30DS oncesi - 30DS sonrasi - Ripped in 30 sonrasi

DS ve ripped arasinda 2 hafta ara vermis tatile gittigi icin, oyle olmasaydi daha da iyi sonuc alabilirdim diyor kendisi

Aranızda Jillian Killer Buns&Thigs deneyen yapan varmı 30 day shred de var bende ama kalça bacak için killer buns&thigs yapıyorum.daha önce düzenli olarak aksatmadan yapıyordum.Ameliyatlarım yüzünden aksadı.Şimdi tekrar programıma başlamak istiyorum.Basenlerim ve bacaklarımın incelmesi için.Kilodan yana problemim yok sıkılaşmaya çalışıyorum.

kizlar 30DS bitirenler, ripped in 30'a baslayabilirsiniz oldukca agir ama 30DSden sonra koymaz diye dusunuyorum :)
bu arada bir once-sonra resmi daha, diger forumdan aliyorum bunlari google resmi degil gercek.

30DS oncesi - 30DS sonrasi - Ripped in 30 sonrasi

DS ve ripped arasinda 2 hafta ara vermis tatile gittigi icin, oyle olmasaydi daha da iyi sonuc alabilirdim diyor kendisi

ripped in 30 sonrası sonuçlar mükemmel. son 1 haftam kaldı. bacaklarım sıkı. popo kalktı. selülit kalmadı. göbektede oldukça iyi sonuçlar elde ettim ancak hala sıkılaşmaya ihtiyacı var. kollarım mükemmel oldu. ripped in 30 düşünüyordum sonrasında artık kesin kararlıyım.
link varsa alabilirmiyim.

Diyet yapıyorum günde 1 saatte yürüyüş yapıyorum ve ek olarakta bu egzersizi yapmak için sabırsızlanıyorum arkadaşlar linki yollayın lütfen :KK52:

acaba torent linkinde bir sorun mu var ben indiremedim de yoksa yanlış bişeyler mi yapıyorum

X