Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Dün başladın bu programa ben. İlk gün olduğu için herhalde birkaç hareketi tamamlayamamıştım ancak bugün yapınca tamamlayabildim. Kesinlikle terletiyor, bugün bir baktım bacaklarım ve kollarım epeyce ağrıyor. Karnım ağrımıyordu çünkü zaten ben bir senedir falan karın çalışıyorum, o yüzden karın egzersizleri beni pek zorlamadı.

Onun dışında en zorlandığım kol egzersizleri. Kollarım çok güçsüz bu program işe yarar diye umuyorum.

Bunu yaptıktan sonra ben bir de 15 dk interval koşu yapıyorum. Asıl en çok o kısım terletiyor beni. İnterval koşuyla birleştirilince çok efektif olur sanıyorum. Gelecek hafta da l-carnitine sipariş edip deneyeceğim bakalım.

30 gün boyunca buradan paylaşmauya çalışayım.
Bugün 3. günüm hiç bir ağrım kalmadı ve çok rahatlıkla yapmaya başladım.
Bakalım 2. level nasıl olacak ..

İlk 4 ü zorluyor sonrada alıskanlık yapıyor.Ben 1 gün durup bir gün yapıyorum.

Arkadaş bana mesaj atarken özellikle belirtmişti kısa süreli bir video sonuçta etki göstermesi için hiç ara vermemek gerekliymiş mutlaka o şekilde de olur etkisi ama yapabilirsen her gün yap bence.

Arkadaş bana mesaj atarken özellikle belirtmişti kısa süreli bir video sonuçta etki göstermesi için hiç ara vermemek gerekliymiş mutlaka o şekilde de olur etkisi ama yapabilirsen her gün yap bence.

Evet ben de tam hergün yapmaya karar vermistim isabet oldu.Yılmamak lazım özellikle inceldigini gördükce insan daha bir sevkleniyor canım

kızlar merhaba ,

çok severek yaptığım bir egzersiz programı. topik açmayı düşünürken açılmış olduğunu gördüm çook da sevindim :)
ben eylül gibi dvd aldım 21 günde incel olan dvd'yi ve kadına bayıldım şipşirin. hatta eylülde diyet gruplarından 8. takıma dvd önerisi olarak fotoğrafnı eklemiştim. kesinlikle müthiş egzersizler ! ben bir süre devam ettim ve bir yandan düzenli beslenmeye çalıştığım için hem 4-5 kilo verdim hem de verdiğim kilodan fazla sıkılaştığım için çok daha ince görünmeye basladım. sıkı popo küçük göbek :)
daha sonra nişanım nedeniyle ara vermek zorunda kaldım ama simdi koşu bandımla beraber tekrar yapıyorum süper gercekten. egzersizler ilk basladıgınızda gercekten zor geliyor. ben de ilk gün hepsini yapmaya çalışıp mahvoldum sonra spor işinin uzmanına danısıp uygulamaya devam ettim ve size önerilerim şöyle;

1) ilk gün örneğin 3 dk ip atlıyoruz dediğnde siz kendinizi öldürene kadar atlamayın 1,5 dk yapın.günden güne yaptıkça güçlenmeye basladıkça arttırın. zaten 4 günde kıvama geliyorsunuz ve hop hop yapmaya baslıyorsunuz :)
2) birkaç gün kaçırdıysanız ipin ucunu bırakmayın, kaldığınız yerden devam edin. nasıl olsa kacırdım diye salmanızın anlamı yok, yoklama yapılmıyor kaçırdığınız günleri telafi etmek sizin elinizde :) ayrıca ben o gün içinde 20 dakikamı dvd takmaya ayıramıyorsam, yatmadan önce öğrendiğim birkaç hareketi 5-10 dakika boyunca yapıyorum. örneğin, yan mekik, kolları bacakları yana acarak zıplama, ip atlama gibi.. hatta gün içinde sporumu yapmıs olsam da olmasam da bu hareketleri kendi kendime yapıp duruyorum. enerji veriyor :) dediğim gibi, o gün dvd takıp egzersiz yapamamıs bile olsanız aklınızda kalan birkaç hareketi yatmadan 5 dk bile yapsanız, o gün hiç egzersiz yapmadan uyumamıs olursunuz. her hareketiniz size + olarak dönüyor kızlarr !
3) ben yaklasık bir ay kadar birinci levelinde devam ettim ve ikinci levele gecmeden de ciddi faydalarını gördüm. demek istediğim, fayda saglaması için illa üçüncü levele ulasmanız gerektiğini düşünmeyin! ikinci ve üçüncü level cidden zor hareketler içeriyor, yapmaya calısırken sıkılıp bırakabilirsiniz. o yüzden birinci leveldeki hareketler size cocuk oyuncagı gelmeye baslamadıkca bunlara devam edin. siz yeter ki yapın, level atlamasanız da sadece birinci levelle bir ayda inceliyorsunuz :)
4) atlamamanız gereken en önemli konu ise; egzersizleri yaparken yanınızda mutlaka su bulundurun ! ve egzersiz geçişlerinde mutlaka su için. su içmek, dayanıklılığınızı arttırıyor ve egzersiz sırasında doping etkisi yapıyor. nefes nefese kaaki farkı kalmıyorsunuz. egzersiz sırasında su içmeye basladıgınızda aradaki farkı görüceksiniz :)

bu arada agırlık alamıyorsunuz iki tane yarım lt.lik pet şişeyi su doldurarak egzersizlerinizde kullanabilirsiniz, hatta bir arkadasın şişelere doldurduğu suyun içine birkaç damla renkli temizlik malzemesi damlatarak renkli renkli ağırlık şişeleriyle egzersizine eğlence kattığını duymuştm :)

sabredin, spor sadece zayıflamak değil aynı zamanda keyif demek.alıskanlık haline getirince hem daha mutlu hem de daha aktif hissediyrsunuz. sımsıkı popolar ve karın da işin güzel yanı :)

öptüm hepiniziiii

mutlumelcim yazdıkların çok yararlı ve açıklayıcı olmuş sana bu yazın için kendi adıma çok teşekkür ediyorum

bende dvd'yi aldım ama daha başlamadım nisan ayında başlamayı düşünüyorum vericek 30 kilom var en azından yarısını verdikten sonra başlıyim diyorum daha kolay yapabilirim öyle olunca...yoksa hemen başlasam mı bu konuda çok kararsızım?

Peki yediklerine dikkat ettin mi ?
Acaba diyorum kas oranını arttırarak tartıda değişiklik olmamasına neden olur mu ?
Bu sıralarda kilo veremeyince moralim bozuluyor da ..

Ben hamilelik sürecinde 32 kilo aldım.Sonra 7 ayda 25.5 kg verdim.Son 2 aya kadar yedigime içtiğime çok dikkat ettim.Ama biraz mola verdim.İsin gercegi bu programı yaptıgımdan beride inceldim evet ama acayip iştah yaptı ben de tekrar rejime baslamam lazım.Ama senin soylediginde çok mantıklı geldi kastan mı acaba?

ayy tatlım ben tesekkür ederiim :)

benim de verilicek 20 kilom vardı ama basladım. hemen baslamalısın tatlım. zayıflamayı engelleyen en büyük sebep 'ertelemek' ! hiç geciktirme. ne hissettiğini cok iyi anlıyorum, insan bu kadar kiloyla nasıl hareket edicem diyo hatta egzersizleri yaparken kendini kötü hissediyo ama popomuzu yerinden kaldırmadıgımız sürece küçülmicek. sen rejime ilk önce yediklerini biraz biraz azaltarak ve hayatına sporu ekleyerek basla. ama pat diye dvdnin 20 dakikasının tamamını yapmaya calısmana gerek yok. yarın hemen basla ve onlar 10 kere zıplıyorsa sen 3 4 kere zıpla. emin ol iki üç hafta sonra en az 8 kez zıplayabiliyor olucaksın :) ayrıca cok önemli birsey var ki, spor yaptığın günler fazla yiyemiyosun, çünkü terleyerek o kadar enerji harcayarak yaptığın egzersizlere kıyıp da boşa harcayamıyosun ve bu sana kilo kaybı olarak dönüyor.

yarın ufak ufak kendini zorlamadan dvd'den egzerizlere basla, burada bulusalım yine ipocum olur mu :)

spor merkezine gittiğim zamanlardaki eğitim hocamız, spor yaparken su içmemek gerektiğini çünkü dalağın şişmesine sebep olduğunu spor bittikten bir süre sonra su içmek gerektiğini söylemişti.

ben de spor yaparken dayanamıyorum, özellikle bu jillianın egzersizlerinde çok susuyorum ama kendimi frenliyorum ve tüm egzersiz boyunca sadece bir bardak içip, egzersiz bittikten sonra bol bol içiyorum.

Son düzenleme:
bugün 5 günüm ağrılarım azaldı neydi o ilk 3 gün yaa yürüyemiyordum

mutlumel senin yaptığın 21 günde incel ile bu 30 günde incel aynımı onuda jilian mı yaptırıyor

dogru olabilir canım, bana da spor hocam özellikle spordan önce spor sırasında ve sonrasında cok bol su içmem gerektiğini, vücut spor esnasında su kaybettiği için su içmezsem ciddi saglık sorunlarına yol acabileceğini söylemişti. uzun süreli egzersiz yaptığında örneğin 1 saat, su içmeden durmak gerçekten tehlike yaratır diye düşünüyorum ama dalak meselesini de arastırıcam cnm sagol :)

bugün 5 günüm ağrılarım azaldı neydi o ilk 3 gün yaa yürüyemiyordum

mutlumel senin yaptığın 21 günde incel ile bu 30 günde incel aynımı onuda jilian mı yaptırıyor

evet canım 3-4 günden sonra alısıyo hatta hop hop jillian moduna giriyor insan degil mi:))) ben 30 yerine 21 yazmısım cnm ya 30 olarak gör sen onu :) 30 gün içinde 10 kilo verebilirsiniz yazıyor kapağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…