Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Ben hamilelik sürecinde 32 kilo aldım.:KK52:Sonra 7 ayda 25.5 kg verdim.Son 2 aya kadar yedigime içtiğime çok dikkat ettim.Ama biraz mola verdim.İsin gercegi bu programı yaptıgımdan beride inceldim evet ama acayip iştah yaptı ben de tekrar rejime baslamam lazım.:KK76:Ama senin soylediginde çok mantıklı geldi kastan mı acaba?

O konuda kararsız kaldığımdan dün yapmadım bu konuda bir cevap bulabilsem rahatlıkla yapacağım ..

evet canım 3-4 günden sonra alısıyo hatta hop hop jillian moduna giriyor insan degil mi:))) ben 30 yerine 21 yazmısım cnm ya 30 olarak gör sen onu :) 30 gün içinde 10 kilo verebilirsiniz yazıyor kapağında

Kilo verdirdiğine de inanıyorsunuz yani değil mi ?
Benim takıldığım konu bu, evet incelmek daha önemli ama tartıdaki farkı göremediğimde diyetin de sporun da devamını getirmek istemiyorum kas oranı artarak tartının aynı kalmasını sağlar mı acaba ?

Kilo verdirdiğine de inanıyorsunuz yani değil mi ?
Benim takıldığım konu bu, evet incelmek daha önemli ama tartıdaki farkı göremediğimde diyetin de sporun da devamını getirmek istemiyorum kas oranı artarak tartının aynı kalmasını sağlar mı acaba ?

evet elbette. kendimden örnek vereyim. spor merkezine gittiğim zamanlarda aylık kas yağ ölçümü yapan bir makine vardı. nitekim 3 ayın sonunda kilom yine aynı kalmıştı ama kas oranım yaklaşık 3 kilo artıp, yağ oranım da 2 kilo azalmıştı. sıvı ağırlığımda artmıştı, o aralar daha tam kış gelmemişti çok su içiyordum...

zaten asıl ideal olan ve incelmeyi sağlıklı olmayı sağlayan durum budur. kas oranını artırıp yağ oranını azaltmak asıl hedeftir. ben beslenme konusuna dikkat etmedim hatta spordan dolayı iştahım çok açılmıştı, buna rağmen kilom aynı kaldı. tabi bunda çok sıvı almamın da etkisi var.

sonuç olarak tartıdaki kilodan çok önemli olan gerçekten ne kadar yağ ve kas oranına sahip olduğunuzdur. bu şekilde hem daha sağlıklı kilo verirsiniz hem de verdiğiniz kilolar kalıcı olur. ayırca görünüş olarak da elbette incelir ve daha sıkı bir vücuda sahip olursunuz.

evet elbette. kendimden örnek vereyim. spor merkezine gittiğim zamanlarda aylık kas yağ ölçümü yapan bir makine vardı. nitekim 3 ayın sonunda kilom yine aynı kalmıştı ama kas oranım yaklaşık 3 kilo artıp, yağ oranım da 2 kilo azalmıştı. sıvı ağırlığımda artmıştı, o aralar daha tam kış gelmemişti çok su içiyordum...

zaten asıl ideal olan ve incelmeyi sağlıklı olmayı sağlayan durum budur. kas oranını artırıp yağ oranını azaltmak asıl hedeftir. ben beslenme konusuna dikkat etmedim hatta spordan dolayı iştahım çok açılmıştı, buna rağmen kilom aynı kaldı. tabi bunda çok sıvı almamın da etkisi var.

sonuç olarak tartıdaki kilodan çok önemli olan gerçekten ne kadar yağ ve kas oranına sahip olduğunuzdur. bu şekilde hem daha sağlıklı kilo verirsiniz hem de verdiğiniz kilolar kalıcı olur. ayırca görünüş olarak da elbette incelir ve daha sıkı bir vücuda sahip olursunuz.

Teşekkür ederim bilgiler için ama takıldığım konu işte bu ben o kiloyu aynı görünce moral bozukluğu ile yemeklere veriyorum kendimi, o yüzden belki biraz daha zayıflayıp öyle buna geçsem o sürede yürüyüş ve pilates yapsam daha iyi olabilir.

Teşekkür ederim bilgiler için ama takıldığım konu işte bu ben o kiloyu aynı görünce moral bozukluğu ile yemeklere veriyorum kendimi, o yüzden belki biraz daha zayıflayıp öyle buna geçsem o sürede yürüyüş ve pilates yapsam daha iyi olabilir.

kendi çevremdeki akrabalarıma arkadaşlarıma da bu videoları önerdim. yapan birçok kişi var. zayıflama amacıyla yapmak isteyen kuzenlerime bunların yanında yürüyüş, koşu ve bisiklet de öneriyorum. kuzenim doğum sonrası kiloları için buna başladı, ben de tek başına bu videoların aslında işe yarayacağını ama vermek istediği kiloları daha hızlı ve sağlam bir şekilde vermesi için bunun yanında günlük 20 dk hızlı yürüyüş, 10 dk koşu ve 15 dk da bisiklet sürmenin daha iyi olacağını söyledim. küçük çocukları izin verirse yapacak inşallah =)

eğer vermek istediğiniz kilo çoksa bunlarla tek yetinmeyin bence. sonuçta 30 dklık egzersizler bunlar, çok terletiyor yoruyor ona şüphe yok ama bunun yanına koşu, bisiklet de yaparsanız vermek istediğiniz kiloları daha rahat verirsiniz. bir de elbette sabırlı olmanız gerekiyor. 3 ay, 6 ay...öyle bir ay iki ay yapıp pes edip bırakırsanız fayda göremezsiniz. istikrar şart. özellikle bu spor meselesinde...

Vermek istediğim 7-8 kilo falan ama son gidecek kilolar sanırım biraz daha fazla zorluyor ama yanına biraz takviye yaparsam o zaman iyi olacaktır demek ki ..

O kadar kararsız kaldım ki bırakmayayım o zaman ben ..

kendi çevremdeki akrabalarıma arkadaşlarıma da bu videoları önerdim. yapan birçok kişi var. zayıflama amacıyla yapmak isteyen kuzenlerime bunların yanında yürüyüş, koşu ve bisiklet de öneriyorum. kuzenim doğum sonrası kiloları için buna başladı, ben de tek başına bu videoların aslında işe yarayacağını ama vermek istediği kiloları daha hızlı ve sağlam bir şekilde vermesi için bunun yanında günlük 20 dk hızlı yürüyüş, 10 dk koşu ve 15 dk da bisiklet sürmenin daha iyi olacağını söyledim. küçük çocukları izin verirse yapacak inşallah =)

eğer vermek istediğiniz kilo çoksa bunlarla tek yetinmeyin bence. sonuçta 30 dklık egzersizler bunlar, çok terletiyor yoruyor ona şüphe yok ama bunun yanına koşu, bisiklet de yaparsanız vermek istediğiniz kiloları daha rahat verirsiniz. bir de elbette sabırlı olmanız gerekiyor. 3 ay, 6 ay...öyle bir ay iki ay yapıp pes edip bırakırsanız fayda göremezsiniz. istikrar şart. özellikle bu spor meselesinde...

simrg kesinlikleeee her kelimesine katılıyorum. hem düzenli olmalı hem de sporsuz diyetin hiç anlamı yok

Bugün 8.günümü bitirdim.Sıkılaştığımı hissediyorum hemen 2 ablama da dvd aldım :KK1: Ben hareketleri 1kg.luk dambıllarla yapıyorum 2 kiloluğu rahat yapıncaya kadar 1.seviyeye devam etmeyi düşünüyorum.

ark.lar ben de indirdim bu egzersizleri benim öğrenmek istediğim kaldırdıkları ağırlıklar kaç kg ona göre alacağım da. bir de bir leveli 10 gün boyunca ara vermeden tekrar mı ediyoruz?

ark.lar ben de indirdim bu egzersizleri benim öğrenmek istediğim kaldırdıkları ağırlıklar kaç kg ona göre alacağım da. bir de bir leveli 10 gün boyunca ara vermeden tekrar mı ediyoruz?

nereden indirdiniz. bana özel mesajla bildirebilirmisin...çok uğraştım ama başarılı olamadım.

ağırlık olmadığı için o kısımları yapamadım ama resmen yarısında nefesim kesildi :KK70: ölçülerimi de aldım bakalım nolcak şu an özellikle bacak kaslarım çok fena ağrıyo yarısında pes etmeme rağmen :KK70:

ayy tatlım ben tesekkür ederiim :)

benim de verilicek 20 kilom vardı ama basladım. hemen baslamalısın tatlım. zayıflamayı engelleyen en büyük sebep 'ertelemek' ! hiç geciktirme. ne hissettiğini cok iyi anlıyorum, insan bu kadar kiloyla nasıl hareket edicem diyo hatta egzersizleri yaparken kendini kötü hissediyo ama popomuzu yerinden kaldırmadıgımız sürece küçülmicek. sen rejime ilk önce yediklerini biraz biraz azaltarak ve hayatına sporu ekleyerek basla. ama pat diye dvdnin 20 dakikasının tamamını yapmaya calısmana gerek yok. yarın hemen basla ve onlar 10 kere zıplıyorsa sen 3 4 kere zıpla. emin ol iki üç hafta sonra en az 8 kez zıplayabiliyor olucaksın :) ayrıca cok önemli birsey var ki, spor yaptığın günler fazla yiyemiyosun, çünkü terleyerek o kadar enerji harcayarak yaptığın egzersizlere kıyıp da boşa harcayamıyosun ve bu sana kilo kaybı olarak dönüyor.

yarın ufak ufak kendini zorlamadan dvd'den egzerizlere basla, burada bulusalım yine ipocum olur mu :)

cnm mesajını şimdi gördüm ve hemen bugün başlamaya karar verdim :KK8::KK55: hareket etme zorluğum gerçi pek yok düşüncem şöle idi hani kendimce normal sporla incelip artık son kalan kilolarımda onu yapıp tam incelmek...ama şimdi başlarım hep devam ederim dha iyi bncede...o yüzden bana verdiğin cewap ve motive için yine sna çok teşekkr ederim :KK8: birde 10 gün 1.level dierğ 10 gün 2. level diğer 10 gün 3. levelı bitirmemiz mi gerekiyor illa bir arkdşımız öyle yazmışta.yani kendimize göre o günleri uzatsak etkisimi azalır acaba...neyse ben bir başliyimde :KK9: birazdan dvd mi takıp yapmaya başlıyorum bittikten sonra buraya yorum yazarım çok öptüm

bu arada tam bu msjı yazarken annem bna burger king çağırırmısın dedi !!! evet bn diyetteyim annem evde burger yiyor!

bu bayan iste su meshur the biggest loser yarismasinda deli gibi spor yaptirip herkesi incecik yapan kisi. inanilmaz inceltiyor 1 ayda gozle gorulur derecede. hala kilo fazlaniz varsa bir ay daha buna devam edebilirsiniz veya ayni kisinin "Ripped in 30" videosuna gecebilirsiniz o aslinda daha da etkili ama cok zorluyor 30 day shred'i yapmadan ona gecmek biraz imkansiz gibi birsey. su an isyerindeyim link isteyenler ozelden veya topige not birakirlarsa aksam yollayabilirim.

cnm bana atarmısın linkini bide sen fayda gördünmü ve ne kadar sürede gördün.ben 2.5 ay önce sezaryenle doğum yaptım bi zararı olmaz dimi

cnm bana atarmısın linkini bide sen fayda gördünmü ve ne kadar sürede gördün.ben 2.5 ay önce sezaryenle doğum yaptım bi zararı olmaz dimi

canim linki attim ama sorunun cevabini bilmiyorum yani sezaryenden sonra sanirim bir sure hareketleri kisitlamak gerekiyor iyice iyilesene kadar, ama ne kadar suruyor bilmiyorum hic. bu egzersiz biraz agir istersen once doktoruna bir danis ondan sonra basla derim.
ben 2 hafta yapip biraktim cunku esimle spor salonuna yazildik hergun spora gidiyorum gunde 2 saat. jillian'da hala gozum var ama ona ne vaktim ne de enerjim kaliyor simdilik. 30DS ile zayiflayan/incelen o kadar cok kisi taniyorum ki artik ise yariyor mu diye sorgulamiyorum bile. kesinlikle fayda ediyor.

canim linki attim ama sorunun cevabini bilmiyorum yani sezaryenden sonra sanirim bir sure hareketleri kisitlamak gerekiyor iyice iyilesene kadar, ama ne kadar suruyor bilmiyorum hic. bu egzersiz biraz agir istersen once doktoruna bir danis ondan sonra basla derim.
ben 2 hafta yapip biraktim cunku esimle spor salonuna yazildik hergun spora gidiyorum gunde 2 saat. jillian'da hala gozum var ama ona ne vaktim ne de enerjim kaliyor simdilik. 30DS ile zayiflayan/incelen o kadar cok kisi taniyorum ki artik ise yariyor mu diye sorgulamiyorum bile. kesinlikle fayda ediyor.

çok teşekkürler cnm

yaa cnm ben indiremedim daha doğrusu indi ama limewire olarak iniyo açmıyor napacam lütfeen bilen birisi yardımcı olsun bana

kızlar 6 gün oldu bugün veee bel ve göbek bölgem yakşasık 3er cm incelmiş :21::KK52::KK76:
ağrılar artık bitti hareketleri cok rahat yapıyorum
2 levele gecmek için sabırsızlınıyorum:KK1:

X