- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.381
ebru74 sakıncası yoksa tekrar koyabilir misin fotoğrafını bende merak ettim :26:
malum moral motivasyon
malum moral motivasyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 2/2yi yapmaya gidiyorum kızlarrrr,,her seferinde başlarken off poff diyorum bi isteyerek zevkle yapamadım,,gerçi bu sıcakta kimseye isteyerek yapmıyodur heralde
ben 2/2yi yapmaya gidiyorum kızlarrrr,,her seferinde başlarken off poff diyorum bi isteyerek zevkle yapamadım,,gerçi bu sıcakta kimseye isteyerek yapmıyodur heralde
fotoğrafları göremiyorum.neden acaba?
alıntıda resmi kaldırdım......kaldırmadım..niye göremiyosunuz bilmiyorum..daha öncede olmuştu..yasak mı acaba.:44:
sırayla başlangıç.,10.gün ve 17.gün.
alıntıda resmi kaldırdım......
waaaaaaaaaoooooooooowww değişim muhteşeeemmm süpersin
:119::119::119::119::119::119::119:
Canım maşallah diyorum
İnanılmaz değişim var bravo
Level 2 nin sonlarında olmasına ragmen güzel görünüyor 3 bitince bakalım nasıl olacak
kızlar ne yaptınız öyle kaslı karın fotoları falan gördüm biz 30 ds bitirip 6w6p yapıyoruz karınlardan kurtulamadık öhüüüüüüüüüü :18: nerde yanlış yapıyoruz ulen biz
sen en azından istikrarla devam ediyosun...ben yattığm yerden baklava bekliyorum..ben demiştim sana dimi dürt beni diye, aldın başını gidiyonkızlar ne yaptınız öyle kaslı karın fotoları falan gördüm biz 30 ds bitirip 6w6p yapıyoruz karınlardan kurtulamadık öhüüüüüüüüüü :18: nerde yanlış yapıyoruz ulen biz
evde olsam, sabahları 6w6p, akşamları da debbie ile slim & 6pack yaparım..ne olcak 10dk.ama işten ev, yemek, ordan park, gelip çocukları yıkayıp yatırma derken pilim bitiyor gerçi akşam çoook istekliydim yapacaktım ama sızmışım çocukları uyuturken ama yarın sabahtan tezi yok, sabah erken kalkıp jillian + duş + işhA gerçi senin başladığındaki göbek görüntüsüne ulaşamadımki ben daha önce göbeği eritmem lazımki baya gitti eski halinden eser yok 6w6p bizi göbeksiz hale getirecek 2 günde heryerim tutuldu ztn şimdi slim in 6 ya baktım ztn 6w6p hareketlerinden var jillian daha beterini yaptırıyo sabırlı olup 6w6p yi bitireyim ben önce
kızlar ne yaptınız öyle kaslı karın fotoları falan gördüm biz 30 ds bitirip 6w6p yapıyoruz karınlardan kurtulamadık öhüüüüüüüüüü :18: nerde yanlış yapıyoruz ulen biz
bende pes ettin kaçtın samıştım