Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ebru74 sakıncası yoksa tekrar koyabilir misin fotoğrafını bende merak ettim :26:
malum moral motivasyon :KK34:

ben 2/2yi yapmaya gidiyorum kızlarrrr,,her seferinde başlarken off poff diyorum bi isteyerek zevkle yapamadım,,gerçi bu sıcakta kimseye isteyerek yapmıyodur heralde:KK9::KK9::KK31::KK31:

Kızlar bu arada çok zora kalmadıkça gece yapmamanızı tavsiye ederim.
Gece vücut kendini dinlenmeye alıyor, herşeyin zamanı oldugu gibi. Yormayın vücudunuzu.
Sabah yapın daha dinç olursunuz.

Tabi bende gün içinde yapamayınca gece yapıyorum napim umarım işe yarıyordur :KK1:

kaldırmadım..niye göremiyosunuz bilmiyorum..daha öncede olmuştu..yasak mı acaba.:44:

sırayla başlangıç.,10.gün ve 17.gün.
alıntıda resmi kaldırdım......

:KK9::KK9::KK53::KK52:waaaaaaaaaoooooooooowww değişim muhteşeeemmm:KK53::KK52: süpersin:KK9::KK9::KK9:
:119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
Canım maşallah diyorum :nazar:

İnanılmaz değişim var bravo :KK9:

Level 2 nin sonlarında olmasına ragmen güzel görünüyor 3 bitince bakalım nasıl olacak :nazar:

alıntıda resmi kaldırdım......

:KK9::KK9::KK53::KK52:waaaaaaaaaoooooooooowww değişim muhteşeeemmm:KK53::KK52: süpersin:KK9::KK9::KK9:
:119::119::119::119::119::119::119:

:124::124::124::124::124::124::124: gerçekten mi? kilo aynı halbuki..

Canım maşallah diyorum :nazar:

İnanılmaz değişim var bravo :KK9:

Level 2 nin sonlarında olmasına ragmen güzel görünüyor 3 bitince bakalım nasıl olacak :nazar:

evet 3.sonunu bende merak ediyorum..zaten öyle bir ayarlamışımki 3 bitiyor ben 2 gün sonra tatile giidiyorum:KK76::KK76::KK76: fit vücudumlam beraber:KK8::KK8::KK8:

kızlar ne yaptınız öyle kaslı karın fotoları falan gördüm biz 30 ds bitirip 6w6p yapıyoruz karınlardan kurtulamadık öhüüüüüüüüüü :18: nerde yanlış yapıyoruz ulen biz

kızlar ne yaptınız öyle kaslı karın fotoları falan gördüm biz 30 ds bitirip 6w6p yapıyoruz karınlardan kurtulamadık öhüüüüüüüüüü :18: nerde yanlış yapıyoruz ulen biz

:26::26::26::26: ben çok değil sadece bir kaç kere jillian ın peşinden slim in 6 pack de yaptım..belki birazda onun etkisi..denemeni tavsiye ederim..:KK34:

Son düzenleme:
hA gerçi senin başladığındaki göbek görüntüsüne ulaşamadımki ben daha :KK70: önce göbeği eritmem lazımki baya gitti eski halinden eser yok 6w6p bizi göbeksiz hale getirecek 2 günde heryerim tutuldu ztn şimdi slim in 6 ya baktım ztn 6w6p hareketlerinden var jillian daha beterini yaptırıyo sabırlı olup 6w6p yi bitireyim ben önce

merhaba arkadaşlar 1/6 yı yapacağım az sonra :emir_bebek:

yememe hiç dikkat etmiyorum

ramazanda kendimi tutabilirim diye umut ediyorum sporu ne zaman yapacağım onu bilemiyorum :44: sizler ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ?

Ebru fotolar harika...tebriklerrrr..resmen kas yapmışsın...
tatilde bikini giyeyim mi diye sormuşsun ya; hımmm düşündüm de bence mayo giy :111: (kıskanç kadın modeli haa haa)
karnının yandan halini de şu son yüklediğin şekilde yüklersen bi de onu görüp motive olmak isterim (öncekileri fotoğraflar bende de görünmedi de:KK53:)
ben neden şu 6w6p de bi istikrar gösteremiyorum ya :'(
4gün yapıp 3 gün ara veriyorum:KK37:

sen en azından istikrarla devam ediyosun...ben yattığm yerden baklava bekliyorum..ben demiştim sana dimi dürt beni diye, aldın başını gidiyon:KK52:

hA gerçi senin başladığındaki göbek görüntüsüne ulaşamadımki ben daha :KK70: önce göbeği eritmem lazımki baya gitti eski halinden eser yok 6w6p bizi göbeksiz hale getirecek 2 günde heryerim tutuldu ztn şimdi slim in 6 ya baktım ztn 6w6p hareketlerinden var jillian daha beterini yaptırıyo sabırlı olup 6w6p yi bitireyim ben önce
evde olsam, sabahları 6w6p, akşamları da debbie ile slim & 6pack yaparım..ne olcak 10dk.ama işten ev, yemek, ordan park, gelip çocukları yıkayıp yatırma derken pilim bitiyor :KK43: gerçi akşam çoook istekliydim yapacaktım ama sızmışım çocukları uyuturken:KK43: ama yarın sabahtan tezi yok, sabah erken kalkıp jillian + duş + iş
akşamları da debbi + duş + yatak yapiciiim..ebrudan sonra feci gaza geldim:KK76:

Aaaaaaaa senin 30 days bitti mi :) başka kimin bitti :) kaçar cm inceldiniz merak ettik valla.

Jilian güzelleri günaydın herkese :KK56:

Son düzenleme:
merhabaalaar....

tüm yazıları okuyamadım ama sanırım süper etkılı bı yontem... lınk ındırdım bugun başlıcam...

Son düzenleme:
X