JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Emira SY Emira SY senin ilaçlarda da var mı böyle bir durum :KK42:

Bana sadece mazejik ve jel verdi doktor canım bilmiyorum bi anormallik sezmedim henüz. İnşallah kısa sürede verirsin canım ödem söktürücü detoks veya çaylardan içmeyi dene. Ayrıca sağlığın çok daha önemli. Bacağın iyi olsun yine verirsin kiloyu Allah'ın izniyle...

Bana sadece mazejik ve jel verdi doktor canım bilmiyorum bi anormallik sezmedim henüz. İnşallah kısa sürede verirsin canım ödem söktürücü detoks veya çaylardan içmeyi dene. Ayrıca sağlığın çok daha önemli. Bacağın iyi olsun yine verirsin kiloyu Allah'ın izniyle...

Majeziğin içeriği de ibuprofen ama dozajı düşük...
Belki bu kadar çok yapmaz
Peki ödem atıyor dediğin var mı öyle bildiğin detoks veya çay?

Majeziğin içeriği de ibuprofen ama dozajı düşük...
Belki bu kadar çok yapmaz
Peki ödem atıyor dediğin var mı öyle bildiğin detoks veya çay?

Düzenli denemedim ama yeşil çay için ödem arttırıyor diyorlar. Bir de sabahları türk kahvesi içmek de metabolizmayı hareketlendiriyor.

Düzenli denemedim ama yeşil çay için ödem arttırıyor diyorlar. Bir de sabahları türk kahvesi içmek de metabolizmayı hareketlendiriyor.

Evet yeşil yapraklılar öyle yapıyormuş
Türk kahvesi de şeker kullanırken hep içerdim
Bugün de içeyim bari teşekkürler :)

Ben çok mutsuzum
Tartıyı yine odamdan atacağım
Çünkü bugün 71.1 göründüm
Bu +600 demek
Bu hafta 6ları göreceğimden emindim

Ibuprofen, parasetamol + mefenoksalon kullanıyorum
Açtım prospektüslerini okudum bu sabah
Vücutta ödem yapabilir diyor
Bu hafta 6ları göremeyeceğim mi demek bu
Bileklerimde şişlik var :KK43:
Çok affedersiniz iğrenç belki ama idrarım bile iğrenç kokuyor
Moralim bozuk

Bugün o ilaçları sabah almayı deneyeceğim belki kandaki süresi erken biter ve su tutmaz?

Sonuçta düzenli spor ve az yeme ile bence kilo vermeye devam ederim değil mi?
Ve ilacı bırakınca birden gider o ödemler çünkü kilo değil yani!?
Ben dikkat ettiğim sürece gider değil mi kızlar
Morale ihtiyacım var motivasyonum düştü ya :cry:
Gider gider, ödem söktürecek bir şeyler yaparsın ilaçlar bittikten sonra. Tarçınlı su veya kiraz sapı çayı olabilir. Maydanoz suyu da işe yarıyormuş ama ben hiç denemedim. Ben de tarçınlı suya başlıyorum inşallah bugün.

Gider gider, ödem söktürecek bir şeyler yaparsın ilaçlar bittikten sonra. Tarçınlı su veya kiraz sapı çayı olabilir. Maydanoz suyu da işe yarıyormuş ama ben hiç denemedim. Ben de tarçınlı suya başlıyorum inşallah bugün.

Onu nasıl yapıyoruz o_O

Onu nasıl yapıyoruz o_O
2 litrelik sürahiye bir çubuk tarçın atıyorum. Gün içinde onu içiyorum. Günün sonunda tarçın suda kalmasın dikkat et yoksa ertesi güne kadar su çok acı oluyor. Ertesi gün yine aynı tarçınlı sürahiye su ekliyorum, öyle içiyorum. Devamlı tuvalete gitmen gerekiyor ama :KK48:
Tarçınlı suya yarım limonu da doğrayıp atabilirsin ama ben öyle olunca midem bulanıyor, içemiyorum.

2 litrelik sürahiye bir çubuk tarçın atıyorum. Gün içinde onu içiyorum. Günün sonunda tarçın suda kalmasın dikkat et yoksa ertesi güne kadar su çok acı oluyor. Ertesi gün yine aynı tarçınlı sürahiye su ekliyorum, öyle içiyorum. Devamlı tuvalete gitmen gerekiyor ama :KK48:
Tarçınlı suya yarım limonu da doğrayıp atabilirsin ama ben öyle olunca midem bulanıyor, içemiyorum.

Tamam bu iyi fikir o kadar wcye çıkartıyor diyorsun ha
Gerçi ben normalde de biraz s*dikliyimdir :KK70:
Bugün 2.5 litre içeceğim
Tuzlu ve şekerli de yok bakalım hemencecik gider umarım çok teşekkürler canım :dua:

Kiraz sapı çayı da hazır satılıyor Türkiye'de ama senin orada var mı bilmiyorum. Yediğin kirazın saplarını kurutup da yapabilirsin. Bizde şimdi çok güzel kiraz var ben saplarını kuruttum, onları kullanıyorum. :KK6:
Hazırlaması da çok kolay. Bir fincan kaynar suya 5-6 tane kiraz sapını atıyorsun, 4-5 dakika kadar bekleyip içiyorsun. Birkaç gün, günde bir bardaktan fazla içmiyorum zararı olmasın diye.

Kiraz sapı çayı da hazır satılıyor Türkiye'de ama senin orada var mı bilmiyorum. Yediğin kirazın saplarını kurutup da yapabilirsin. Bizde şimdi çok güzel kiraz var ben saplarını kuruttum, onları kullanıyorum. :KK6:
Hazırlaması da çok kolay. Bir fincan kaynar suya 5-6 tane kiraz sapını atıyorsun, 4-5 dakika kadar bekleyip içiyorsun. Birkaç gün, günde bir bardaktan fazla içmiyorum zararı olmasın diye.

Formun vardı ama onları da çok içmek zararlıymış dediğin gibi
En güzelini yapıyorsun yani
Ben de aktara sorayım belki sadece kiraz sapı vardır sendeki gibi :kahve:

Tamam bu iyi fikir o kadar wcye çıkartıyor diyorsun ha
Gerçi ben normalde de biraz s*dikliyimdir :KK70:
Bugün 2.5 litre içeceğim
Tuzlu ve şekerli de yok bakalım hemencecik gider umarım çok teşekkürler canım :dua:
Ohh süpersin. Faydasını görürsün umarım, yorum bekliyorum :p
Ben de tam tersi, normalde pek gitmem evdeyken bile, tarçınlı suyu içtim mi tuvalete taşınıyorum resmen:rolleyes:

Formun vardı ama onları da çok içmek zararlıymış dediğin gibi
En güzelini yapıyorsun yani
Ben de aktara sorayım belki sadece kiraz sapı vardır sendeki gibi :kahve:
Aktarlarda satıyorlar bildiğim kadarıyla ama çok incelmiş veya çok kararmış kiraz saplarını almayın diyorlar. Bayatladığı için fayda sağlamıyormuş.

Ohh süpersin. Faydasını görürsün umarım, yorum bekliyorum :p
Ben de tam tersi, normalde pek gitmem evdeyken bile, tarçınlı suyu içtim mi tuvalete taşınıyorum resmen:rolleyes:

Gün sonunda wcden yazarım :KK70:
Çok basit bir şeymiş senin dediğin zaten bir çubuk atacağız bitecek
İnternetteki bütün tarifler meşakkatliydi valla onu sık bunu doğra onu blendırdan geçir vs

Aktarlarda satıyorlar bildiğim kadarıyla ama çok incelmiş veya çok kararmış kiraz saplarını almayın diyorlar. Bayatladığı için fayda sağlamıyormuş.

Ne güzel şeyler biliyorsun öyle bitkiler hakkınca canım bilmediğin şey yok gibi valla faydalanıcam bu bilgilerden :rolleyes:

Gün sonunda wcden yazarım :KK70:
Çok basit bir şeymiş senin dediğin zaten bir çubuk atacağız bitecek
İnternetteki bütün tarifler meşakkatliydi valla onu sık bunu doğra onu blendırdan geçir vs

Ne güzel şeyler biliyorsun öyle bitkiler hakkınca canım bilmediğin şey yok gibi valla faydalanıcam bu bilgilerden :rolleyes:
Geçen sene çok sarmıştım bu kiraz sapı çayına, oradan akımda kalmış olsa gerek :KK48:
Meşakkati arttıkça faydası da artıyor olabilir, bilemiyorum ama tarçın tek başına da iş görüyor bence. Üşenip hiç yapmamaktansa sürahiye bi tarçın atıveriyorum. Hoppa

Ben çok mutsuzum
Tartıyı yine odamdan atacağım
Çünkü bugün 71.1 göründüm
Bu +600 demek
Bu hafta 6ları göreceğimden emindim

Ibuprofen, parasetamol + mefenoksalon kullanıyorum
Açtım prospektüslerini okudum bu sabah
Vücutta ödem yapabilir diyor
Bu hafta 6ları göremeyeceğim mi demek bu
Bileklerimde şişlik var :KK43:
Çok affedersiniz iğrenç belki ama idrarım bile iğrenç kokuyor
Moralim bozuk

Bugün o ilaçları sabah almayı deneyeceğim belki kandaki süresi erken biter ve su tutmaz?

Sonuçta düzenli spor ve az yeme ile bence kilo vermeye devam ederim değil mi?
Ve ilacı bırakınca birden gider o ödemler çünkü kilo değil yani!?
Ben dikkat ettiğim sürece gider değil mi kızlar
Morale ihtiyacım var motivasyonum düştü ya :cry:
Canim bozma moralini, hepsi birden gider onlarin. Ödemlerle ilgili benim de denedigim bi tarif var hemde mide icin hazmi kolaylastiriyor. 1 litre suya geceden limonu dilimleyip koyuyosun ve taze nane ekliyorsun istersen salatalikta dogruyabilirsin. Sabah kahvaltidan önce icmeye baslayip aksam bitiriyorsun.
Ben bunu genelde detoks olarak diyet önceleri yapiyordum faydasini görmüstüm baya.

Birde protein diyeti yapiyormusun hala? Acaba o yüzden de takilmis olabilirmi kilon?

Geçen sene çok sarmıştım bu kiraz sapı çayına, oradan akımda kalmış olsa gerek :KK48:
Meşakkati arttıkça faydası da artıyor olabilir, bilemiyorum ama tarçın tek başına da iş görüyor bence. Üşenip hiç yapmamaktansa sürahiye bi tarçın atıveriyorum. Hoppa

Ben attım 1 litrelik şişeme bakalım ne olacak :dua:

Canim bozma moralini, hepsi birden gider onlarin. Ödemlerle ilgili benim de denedigim bi tarif var hemde mide icin hazmi kolaylastiriyor. 1 litre suya geceden limonu dilimleyip koyuyosun ve taze nane ekliyorsun istersen salatalikta dogruyabilirsin. Sabah kahvaltidan önce icmeye baslayip aksam bitiriyorsun.
Ben bunu genelde detoks olarak diyet önceleri yapiyordum faydasini görmüstüm baya.

Birde protein diyeti yapiyormusun hala? Acaba o yüzden de takilmis olabilirmi kilon?

İşte insan uzun süre uğraşınca bir de üzerine böyle ekstra engeller konunca sinir oluyor hem de hedefine çok yaklaşınca ama dediğin doğru bu hafta gitmese haftaya gider sonraki haftaya gider ve sonuçta su yani. Yağ değil ki
Ben yememe dikkat etmeye devam edicem pek de yiyemiyorum zaten iştahım kapandı :deli:
Bir senin dediğinden bir de frifrinin dediğinden içeceğim zaten 2 litre içiyorum
Bu da kolaymış bunu da yaparım ben
İki tane detoksum oldu oh

Evet canım 3 gün yaptım o da yapar mı ödem?
Bugün yapamadım ama artık sebze yemeyi düşünüyorum hem bıktım hem zaten bir şey yiyesim yok

wsw: Shred Level 1/5

Kızlar bugün benim kaval kemiğim acıyor el değmiyor bir sıkıntı yoktur inşallah demi

Ben attım 1 litrelik şişeme bakalım ne olacak :dua:

İşte insan uzun süre uğraşınca bir de üzerine böyle ekstra engeller konunca sinir oluyor hem de hedefine çok yaklaşınca ama dediğin doğru bu hafta gitmese haftaya gider sonraki haftaya gider ve sonuçta su yani. Yağ değil ki
Ben yememe dikkat etmeye devam edicem pek de yiyemiyorum zaten iştahım kapandı :deli:
Bir senin dediğinden bir de frifrinin dediğinden içeceğim zaten 2 litre içiyorum
Bu da kolaymış bunu da yaparım ben
İki tane detoksum oldu oh

Evet canım 3 gün yaptım o da yapar mı ödem?
Bugün yapamadım ama artık sebze yemeyi düşünüyorum hem bıktım hem zaten bir şey yiyesim yok
Evet canim protein ve vücuttaki suyun baglantisi var birbirleriyle. Bak bu sayfayi bi oku http://www.spormerkezim.com/index.php/component/content/article/40-sporcu-sal/96-protein

Kilo vermek istedigin takdirde alman gereken proteinle kas yapmak icin alacagin proteinin miktarlari birbirleriyle cok farkli. Eger ben direk kas yapacam diyorsan o kaslarin 80%i sirf su. Haliyle kiloda da artis oluyor. Senin amacin kilo vermek oldugu icin kendi kilon basina 0.8gr protein alman yeterli. Dengelemek cok önemli, eger az miktarda alirsan o da ödem yapiyor. Afrikali cocuklarda dikkatini cektirmistir muhtemelen, asiri zayiflar ama göbeklerinde hep bir siskinlik vardir, o da protein eksikliginden kaynaklanan ödemden dolayi mesela.

Hep derim az ile cogun etkisi hep aynidir diye, ortasini bulucaksin her zaman. Hic protein almazsanda olmaz.

Son düzenleme:
wsw: Shred Level 1/5

Kızlar bugün benim kaval kemiğim acıyor el değmiyor bir sıkıntı yoktur inşallah demi

Nasil bi acidan bahsediyoruz canim?
Benim de oyleydi ihmal ettim catlaklar oldu cunku

Evet canim protein ve vücuttaki suyun baglantisi var birbirleriyle. Bak bu sayfayi bi oku http://www.spormerkezim.com/index.php/component/content/article/40-sporcu-sal/96-protein

Kilo vermek istedigin takdirde alman gereken proteinle kas yapmak icin alacagin proteinin miktarlari birbirleriyle cok farkli. Eger ben direk kas yapacam diyorsan o kaslarin 80%i sirf su. Haliyle kiloda da artis oluyor. Senin amacin kilo vermek oldugu icin kendi kilon basina 0.8gr protein alman yeterli. Dengelemek cok önemli, eger az miktarda alirsan o da ödem yapiyor mesela. Afrikali cocuklarda dikkatini cektirmistir muhtemelen, asiri zayiflar ama göbeklerinde hep bir siskinlik vardir, o da protein eksikliginden kaynaklanan ödemden dolayi mesela.

Hep derim az ile cogun etkisi hep aynidir diye, ortasini bulucaksin her zaman. Hic protein almazsanda olmaz.

Of cok mantikli sen dedikten sonra baktim zaten arastirdim oyleymis hakkaten

Benim 56 falan yapiyor ihtiyacim olan dun 115 aldim mesela ay iki kati ya kas da istiyorum ama cok abartili degil tabi bugun zaten patladi artik karbonhidrata saldirdim oglen dayanamayip :KK70: Fazla protein de tikiyor insani

X