JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

17 Temmuz Listesi

1. Asimeleksi shred 14/30
2. Beyaz Hatun: Shred 19/30
3. SudanSebep: Shred Level 1/7
4. eceece20 shrd 16/30
5. Vanillav: Ripped in 30 Level 3 1/6
6. Frifri: Shred 11/30
7. wsw: Shred Level 1/4
8. aquarius24: Leslie 3 mil+ Ripped level 3+ Ripped level 4 1/6
9. Mihail Zoscenko: Callanetics 32. gün

Kizlar kurşun mu dokturelim gruba napalim nazar oldu bize :KK43: ben de doktordan geliyorum el bileğimi incittim 15 gün sporu yasakladi :KK43: ben de bu arada leslie filan mi yapsam? Onda bilek kullanılmıyor degil mi?
Leslie yapabilirsin bence canim, kollarin kullanildigi yerleri yavas yaparsin bir dene. Bilegin üstüne yüklenmedikce sorun olmamasi gerek. Cok gecmis olsun

Velvette Velvette @EmiraSalih çok çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize Leslie genelde bacak bazen eller sende ellerinuapmazsın bence gurubun vasına bir nazar boncuğu asalım
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet evet ben özellikle cardiolar baya zorluyor ben bazen kesiliyorum
Cardiolar mı dizini ağrıtıyor? Ben cardiolarda çok rahatım. Strengtler mahvediyor dizimi :KK43: normalde de eğilirken sıkıntı çekiyorum ama bugün biraz çok acıdı, şu an bile sızlıyor, zonkluyor dizlerim.
Dizlik alsam işe yarar mı acaba?

Shred benim dizlerimi çok ağrıtıyor ya. Sizde de oluyor mu kızlar? Sporu yaparken özellikle dizlerimin gıcırdaması, çıtlaması zaten devamlı oluyor ama ağrı fibromiyalji hastalığımdan da oluyor olablir.
Bende internette bir yorumda denk geldim, kadin cogunlukla dizlerin agirdigini belirtmis, karsi cikanlarda vardi. Benimde basta agircak gibiydi sonra dikkat etmeye basladim dizlere yogunlasmadim, egilip kalkarken mesela karin kaslarindan kuvvet almaya calis, squatlara benzer hareketlerde dizlere yüklenme. Cömeliyomus gibi yaptiklarindada dizlerini tam kirma.

Bende internette bir yorumda denk geldim, kadin cogunlukla dizlerin agirdigini belirtmis, karsi cikanlarda vardi. Benimde basta agircak gibiydi sonra dikkat etmeye basladim dizlere yogunlasmadim, egilip kalkarken mesela karin kaslarindan kuvvet almaya calis, squatlara benzer hareketlerde dizlere yüklenme. Cömeliyomus gibi yaptiklarindada dizlerini tam kirma.
Düzenli squat yapıyordum zaten bundan önce, dizlere yük bindirmiyorum normalde ama bilmiyorum ya yağmurlu havadan da olabilir ağrım...

Velvette Velvette @EmiraSalih çok çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize Leslie genelde bacak bazen eller sende ellerinuapmazsın bence gurubun vasına bir nazar boncuğu asalım
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet evet ben özellikle cardiolar baya zorluyor ben bazen kesiliyorum
hemeeen nazar boncugumuzu asiyorumm topigin başına :))

Jillianin costugu an diyorum sadece :KK70: güzeldi aslinda level 3ten iyi bence. Cardiolari baya zorlamis ama yapilmicak gibi degiller. Sanirim son level diye rahata kavustum agir gelmedi :KK70:
oh oh harika bunu da atlattıkk :))

sirada ne vaar canikomm

17 Temmuz Listesi

1. Asimeleksi shred 14/30
2. Beyaz Hatun: Shred 19/30
3. SudanSebep: Shred Level 1/7
4. eceece20 shrd 16/30
5. Vanillav: Ripped in 30 Level 3 1/6
6. Frifri: Shred 11/30
7. wsw: Shred Level 1/4
8. aquarius24: Leslie 3 mil+ Ripped level 3+ Ripped level 4 1/6
9. Mihail Zoscenko: Callanetics 32. gün
10. C cranial : Ripped level3 3/6 + tibet 11 tekrar

İyi geceler canlarım.. Aramızda bazı sakatlık yaşayan veya canı yanan arkadaşlarımız varmış teker teker geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum hepsineee :KK37: yarın shred level 2 de son günüm level 3 e geçmeden önce araştırmalara başladım ama henüz kafamda belli bir plan oluşturamadım bana yardımcı oluuun :KK34: benim göbek bölgem sorunlu o yüzden ripped i düşünmüyorum hiç. Sizce shred dan sonra jillianın hangi programına geçsem bana ne önerirsiniz yine böyle güzel etki eden program lazım bana kurban bayramına kadar toparlanayım iyice :KK24: birde link olursa çok çok çok sevinicem hepinizi öpüyorum yağlarımızın altındaki ortaya çıkmaya çalışan minik kascıklardan :KK68:

hemeeen nazar boncugumuzu asiyorumm topigin başına :))

oh oh harika bunu da atlattıkk :))

sirada ne vaar canikomm
Canimcim önce biraz Callaneticsle sakinleselim tempomuzu az düsürelim derim ben :) Bende süper callanetics cd si var fakat önce 10 günde 10 yas gencles programini yapicam tatile gidene kadar. Onu da henüz siparis vermedim.
Internette yokmus bu programlar sanirim ben bulamadim sen hangisini yapicaksin?

İyi geceler canlarım.. Aramızda bazı sakatlık yaşayan veya canı yanan arkadaşlarımız varmış teker teker geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum hepsineee :KK37: yarın shred level 2 de son günüm level 3 e geçmeden önce araştırmalara başladım ama henüz kafamda belli bir plan oluşturamadım bana yardımcı oluuun :KK34: benim göbek bölgem sorunlu o yüzden ripped i düşünmüyorum hiç. Sizce shred dan sonra jillianın hangi programına geçsem bana ne önerirsiniz yine böyle güzel etki eden program lazım bana kurban bayramına kadar toparlanayım iyice :KK24: birde link olursa çok çok çok sevinicem hepinizi öpüyorum yağlarımızın altındaki ortaya çıkmaya çalışan minik kascıklardan :KK68:
6 week Sixpack veya Killer Abs yapabilirsin canim. Ikisinin arasinda levellar disinda ne gibi bi fark var arastiramadim:) Sadece Killer Abs'da ayaktada cok egzersiz yapildigi yaziyor. Ikisininde amaci karindaki yaglari yok edip kaslari ortaya cikarmak.

yaa cok üzüldüm canim cok gecmis olsun iyice iyilesene kadar zorlama olur mu

Velvette Velvette aaa cok gecmis olsun canim üzüldüm, cabuk iyilesirsin insallah. Fazla yorma kendini dikkat et:KK19:

Kızlarr geçmişler olsun çok dikkat edin kendinize lütfen

Çok sağ olun kuzular :KK37:
15 günde iyi olacağız umarım :)

Shred benim dizlerimi çok ağrıtıyor ya. Sizde de oluyor mu kızlar? Sporu yaparken özellikle dizlerimin gıcırdaması, çıtlaması zaten devamlı oluyor ama ağrı fibromiyalji hastalığımdan da oluyor olablir.

Evet bende de oluyor
Ama sonra şunu fark ettim dizlerime çok ağırlık veriyorum
Dikkat edip totoma yüklenince kalmadı çıtlama falan

Cardiyolarda amaç biraz kesilmen zaten canım
Nefesinin yorulması normaldir :KK56:

Kizlar kurşun mu dokturelim gruba napalim nazar oldu bize :KK43: ben de doktordan geliyorum el bileğimi incittim 15 gün sporu yasakladi :KK43: ben de bu arada leslie filan mi yapsam? Onda bilek kullanılmıyor degil mi?

Bence de çok güzel grup olduk herkes gördü tabi ne güzel kilo veriyoruz falan nazar değdi :sinirli:
Lesliede hiçbir şeye zorunlu değilsin
Jillian gibi değil o beğenmediklerini yapmayabilirsin
El kullandıkları var ama zor değil yukarı kaldırıp indirmek gibi
O yüzden yapabilirsin

Kızlaaaaar çook geçmiş olsunn dikkat edin kendinize bakın sizi örnek alarak burda zalım jiliyle ter dökenler var :confused:
Hemen iyileşirsiniz umarım hareketlerde zorlamayın daha ciddi bir şeye dönüşmesin :/

Teşekkürler canlar :) :KK200:

Ben çok mutsuzum
Tartıyı yine odamdan atacağım
Çünkü bugün 71.1 göründüm
Bu +600 demek
Bu hafta 6ları göreceğimden emindim

Ibuprofen, parasetamol + mefenoksalon kullanıyorum
Açtım prospektüslerini okudum bu sabah
Vücutta ödem yapabilir diyor
Bu hafta 6ları göremeyeceğim mi demek bu
Bileklerimde şişlik var :KK43:
Çok affedersiniz iğrenç belki ama idrarım bile iğrenç kokuyor
Moralim bozuk

Bugün o ilaçları sabah almayı deneyeceğim belki kandaki süresi erken biter ve su tutmaz?

Sonuçta düzenli spor ve az yeme ile bence kilo vermeye devam ederim değil mi?
Ve ilacı bırakınca birden gider o ödemler çünkü kilo değil yani!?
Ben dikkat ettiğim sürece gider değil mi kızlar
Morale ihtiyacım var motivasyonum düştü ya :cry:

X